= viimein maalissa, mutta minkä värisenä osa 2. =

  • ZOMQandBarbieQ

VallataaN ne kaikki. mul on suunnitelma ja me ollaan jo joka paikassa. me huolehdimme turvallisuudestanne jota ei ole... joten yritä enempi ja hieman lisää. Me ollaan sodassa
ja kyllä me neuvotellaan hienostuneemmin kuin ranskaliaiset
pyykkärit ja portot. Haudanryöstö on mun juttu. oon kyllä ollut merillä kun vallattiin istanbulissa jenkkien sukellusvene -meinas happi lopua siitä säiliöstä...perkele hukkua meinas sukellusveneet, mitä niillä tekee kukaan ei halunnut ostaaa sitä meidän ydinsukellusvenettä. Sit tuli joku fahir vai sahirko oli. se on semmonen ukko, et kun se kelaa ettei meistä ei oo sille hyötyä, se tappaa meidät -TAJUUTSÄ. SE TAPPAAA MEIDÄT.

taistelee ensi vuonna alonson kanssa mestaruudesta paskemmalla autolla.

ElvisPresley: "Päääset sairasosastolle jossa sun on oltava uskottava ja anettava niitten tehdä mitä' ne tekee.

"jumalauta, ne kaikki haluu palotellla mut, mä oon jo kuollut
ja tässä hymyillään -mun pää on täynnä luoteja."Yleensä odotus palkit

(kuului tussarin tussahdus tussahdus johtuu äänenvaimentajata joka ei oo aina lieriöksi kelattu , vaan tämmöin mageepehmee höyhentyyny -sika siisti. hä!? ota koppi. mikä sun on?

Mä luulen et mä oon sika siisitissä kuosissa ja täällähän mä en puhunut kuin sun....Elviksen kanssa.

ElvisPresleysson: " Mun glamouri on alakanut rapistumaan ja mä tarvisin siihen hartsia pitään kasassa -ihan kukkaa ja sitten pitäs saada ryynejä ja jos olis jokkut snagutpiriii.

aloin taas ottaaan pojilta poskeen - mä en oo silti mikään homo. vittu mulla on seudun kauneinein donna. se on mun kaa vaan kaman takia ja se tekee mut surulliseksi.
Sähän voisit ampua sen, kun oot muutenkin jo noin hysteerinen -hysteriaan on yksi lääke yli muiden ja se on kunnon psykoosi jota minä johdan
-punainen pukee mua nykyään muutenkin.

jos sä kelaat, et nää makaronit tappaa sut niin ne on myöhässä tai olis sohvantakana.
(sohvantakaa nousee neljä gangsteria ja elvis pelästyy ja telkeytyi suihkuhuoneeseen
-aivan! sillä on siellä heroiiniakin voimakkaampaa barbituraattia lääkärinkirjoittamana -tietty lääkärinpalkkio oli muhkeat 30.000 dollaria.

mULLA ON EDELLEEN TYÖNI KESKEN , PITÄÄ HEITTÄÄ PAULILLE JA JOHNYBOYLLE
nahkavaatteita ja 10 sinkoa. Joku helvetin neekeri tilaa meiltä sinkoja ja me myydään. et ne saa amuttua meidän päät muusix! Johny ja pauli on vedättänyt mua jo pitkään näillä vitun sinkokaupoilla ja sitä ennen oli muka kilo hyvää kokaaa. joka vaan osoittautui joksikin kuormasta syömiseen, niin kyllähän ne hemmot mennään tappaan heti. tää on multa tää käsky -mä vastaan jos tulee juttua myöhemmin.

joo niken werkkarit eiku adidaksen ja niken tossut. niillä pääsee nopeempaa jos tulee kiire. Otetaan muovia mukaaan siskolta. mennään hoitaan homma.

Mafia ei oo aina sama ja nykyään psykopaatit ja muu moraaliton aines on päässyt rappeuttaan koko hoidon. Suomessa on pidettävä matalaa profiilia, niin ei hypi kenekään tärkeilijän kengille. on aina se hyvä ja se paha poliiisi. kaikki joka vois olla siltä väliltä on jotain homojen filosofiaa tai miten kulustellaan duuossa vai onx trio sittenkin paremmin hämmentävä kuulustelutaktiikka.

vanha hullu merimies
se tässä kirjoittaa zombien kartanossa. latohan tämä on. Lupauduin auttamaan taiteilijaa Kivilinansa rakentamisessa kunhan sinne ei tuu vallihautoja. Ei tullut joten mul on luonnoksia tässä. -sokkelinvaluu menee ensi kesäksi.. Täällä on ainakin valoisaa ja näkee silti huonosti. Koira ei ole moksiskaan kun tuo vanha hullu merimies yksi luukuttaa kitaraa -osa sekin soittaa, muttei silleen et kiinostas:). Sitä ei saa häiritä.Hermostu kun mä otin virrat vex.

sellonjousi toimii hyvin normiviulussa. perkele ku trumpetti on villellä ja sen pitäs tuoda se tänne.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

tein ajatuksisani pikkasen yli 50 paint-kuvaa Giffinä animaatiotarkoitukseen...tai mä mainostan. mun biisit kaikki on mainoksia -ainakin mun järkeilyssä -muut saa repii siitä mitä saavat.

olen tehnyt logoja . kitarassa on muutama logo lisää, keltaisissa kukaruukuisssa (muovi ämpäreitä jois on sensemillaa kasvamassa yms)on
myös Z-logo. Z-logoo on oikeastaan kämppä täynnä ja JuP-logoa myös. animaationikin on täynnä logoa ja sitten vielä tuotteitten piilomainontasa, sellaisia joita ei ole olemassa tai jos on, niin koitan saada sponsorirahaa musiikn kehittämiseen ja markkinoimiseen maailmalla.

soitankin karvan tänne ja rumpalin...ton vingutusta en viitti kuunnella. Täytyy väsätä skönarille kunnon zydeemit, et se "tasottuu"

harmi kun on kaikki valmiina ja minua koitetaan saada median formaattien avulla hölläkätiseksi ääliöksi joka olisin muutenkin. olen päinvastoinihminen ja vastarannankiiski -se tekee minusta neron...se muka kun kööntäää asiat vaan ylösalaisin ja on erimieltä , koska voi. Minä sanon taas, et oon tympiintynyt -voisin tehdä itsarin siitä syystä, et kun
kaikki jo on ja en koe mitään uutta. katson toisintoa elöämöästäni joka ei tunnu omalta ja minua tympii kun jo arvaan mitä naisilla on sanottavaa.

Tunteista puhuminen o homojen hommaa silti. mun geeguka3 ei oo päivittynyt vaan näyttää joulua ja kuvitelkaa sitä kun aina on joulu ja kun meet avaan oven, ni pitää näuytellä yllättynyttä sillä joulupukkihan on kuollut bsukupuuttoon eiköä oikeestri puukeudu punaisiin -se on jenkkien propakandaa.

joulupukki on sujuvasanainen lommoposkinen säätäjä jolla on paljon taskuja ja yleensä ween iso reppukin mukana jossa sen kamat on...kunnes ne ovat lattialla -kuusi puuttuu, mut sen sijaan sensemilla-ruukkukasvit ajavat samanasian, mut niille ei kynttilä riitä; ne haluavat natriumvaloa,sekä sivulta alppiaurinkoa ja normi neonvaloa.aurinoo ei mikään voita paits toinen vielä isompi aurinko, mut ne on kalliita ja pityää mennä erikoisliikkeieseen...mut kaikkihan on periaatteessa myynnissä koska globaali tasa-arvokoneisto pitkittää maaalisjrjen muotiin tuloa.

hymyilen kukkahattutädeille ja valehtelen ,et oon työtön saadakseni nekin etuudet. olen kuin loinen. toisaalta olen itse oman onneni takoja ja työllistäjä sekä pomo. taiteilija vaan tarvii aikaa ja yksinäisyttöä luodakseen nahkansa. mitään järkee tehdä joku ainoastaan huolella jos siinä on joku moka -monien asioitten ajoitus on kaiken AAAAAAAAAA ja OOOOOOOOOOOOOOO. jos haluu menstyä ja olla aallon harkajalla -oon ollu 2 kertaa omasta mielestäni, mut ei ne mitään tsunameita ollut, vaan silkkaa kusetusta.

karvan kaa meitillä on edessä nimen keksiminen ja reiskaltakin vois kysyy ideaa enne ku mä sanon miköä se on. Z:hoover.raves. net on liian pitkä...ellei se jää muten jotenkin helpomminpäähän. Z-niminen bändi vois olla myös hyvä.

. yks käyttämäni vasen nyrkki tykkää duunistaan liikaa joittenkin mielestä ja mun pitäs neuvoo sitä sen duunissa. neuvoisin mielummin virkavaltaa kun mister Eetä joka on mun kaveri ja mä jäävään näin itseni. se on oikeudenmukainen ja jos se lyö ja se osaa sen niin ettei satu ku sopivasti. ihmiset ei maksa nykyään velkojaan, joten pakko tehdä asiat selviksi ja saada pelko sinne minne se kuuluu elikäs narkkarien joukkoon. herra ee sanoi et uhkaillessa on parempi antaa ihmisten käyttää mielikuvitustaan eikä kuvailla liian tarkkaa aijoitettuja kidutus- ja rangaistustoimia etukäteen -epävarmuus syö kanssa miestä. sillon ku tulee pieni arjalainen sanoo, et # vittu, malsakaa velkAnne ennen kuin saatte vielä lisää väkivaltaa"sori. mä en huomannut et t'' sorkkaraiuta onkin rautaa -m' luulin ttät semosex lasten jtux."kun sitä rahaa löytyy pankista, niin ,ä ostan sulle jonkun siistin astian näille kukille. olix nää kukkaaa tai siismheh..sensemillaa....zombi tuu katsoon tä'tä kuvaa. sul on täällä kokeella ja albumissa kuvia joissa jokkur vetää kamaa. noi nokavetokuvat onb ihan perseestä.HEH. "vedtään snagut täs odotellessa, mut bei tarjota tolle ku se ei maksa velkojaan(mr Ee tuijjottaa talon emäntää jomnka ukolta tai kummaltakin piti jakee velkoja jokkka on apriviikkoo myöhässä -eikä oo mitään etukateen ilmoitettu. kyl tää joskus hauskaakin on, mut ei liian usein:) , on osana tai duunisa suuremmassa kuviossa jonka muotoja voi vain arvailla.

viaton heroinisti nukkui pois. mutta ei hätäää! HÄN OLI SELVINPÄIN. HALLELUJAA! HÄN OLI NUKKUESSAAAN LIIKEHTINYT RAJUSTI JA PUUKOTANUT VAHINGOSSA ITSENSÄ. _eiei, ..eihän tommonen juttu mee läpi ellei lahjo tuomaria tms.

Sosiaalisuus on hyvästä kun voidellaan ja öljytään uusimmat rattaat jolla maailmaa pyöritetään. josseise pyöri kolauta sitä enne ku joku muu kerkii nopeemmin ja valtaus jää tekemättä.

Suomessa olemme me harmaat otaneeet sosiallisoinnin käytännön tpoiintan ja kenttätyöskentelyyn mukan pärjätäksemme....plaaplaaaa -niinn, mä soita, mut huumejengi ei eläkkeitä nostele ....heebon kans vciiimex vähänmatsailtiin, mut sillee etei liikoja sattunut...se on vähän semmosta ukkojen hyväilyä. joskus täytyy olla kaksinaamainen ja hymyilä -hymy piristää vaikka olisikin se torakka jolla on mahdollisuudet jätetty käyttämättä. Miksi sellaista pitää sääliä ku sillä on vaa kurjaa jonku mmielestä.

2 kommenttia

BarbieQueen

7.10.2009 15:54

aika kova maratooni sulla.
Nää laulaa; " jaadijaadijaa pippelipoppeli poppelipippeli lalalaaaaaaaaa!!!!"
http://www.youtube.com/watch?v=nbDbQc3QdXU&feature=related

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus