= wallankumous =

  • ZOMQandBarbieQ

Nyt on sopivasti poreessa, ja alkanut imuroimaan ja moppaan lattioita. Lattialta löyty kaikennäköistä sälää ja jokkut on ihan tärkeitäkin...tarkkaa hommaaa. nyt on semmmonen fiilis et on KIVAA jopa tiskata. illalla vois kutsua tai myöhemmin jotain kavareita tänne, mut ei hirveesti naisia tällä kertaa -mulla on vaikeuksia niitten kans ja joudun törkeesti ilmoittamaan joillekin muijille, et "nouwei".

Mul meni tilapäisesti kiima-aika ohi, mut se tuntuu taas palanneen entistä vahvempana ja six mun pitäää kiusata itteeni, et pystyis olemaan lojaali...siis uskollinen myös naisten suhteen -emmä voi naisia syyttää siitä, et ne häröilee ja lähettää ihmepostia. itse mä niitä manipuloin
-tunnustan. Ystäväni ovat sitä mieltä et naiset on mulle sairaus ja pakkoliikkeen omainen tauti joten flirtti istuu selkäytimessä erdelleen ja se vie mua itteenikin kohti jotain jännää tuntematonta aluetta kohti. kyl mä oon romantikko pohjimmiltani, mut sitä ei vaan viitti kaikille tuhmille tytöille näyttäää, sillä ne pelaa vitun hyvin tätä rakkauden ja intohimon peliä josssa tunnen olevani kuin pikkupoika karkkikaupassa.

mä taidan kutsua yhden bi-tytön tänne -se on semmonen ihminen joka ei oo antanut mulle mja halkuaa ert me oltais vaan frendejä. ja sana VAAN on just töätä mun omistushalua jota haluaisin hieman karsia itsestäni, sillä mä haluun rakastua silleen et mulla olis mahdollinen vaimo. mä oikeestaan unelmoin siitä ku saa sanoo jollekin kaverille, et" mä en nyt oikeen kerkee kun vaimo pitää sitä ja tätä:)"

SIIS HALUU OLLA "hieman" TOSSUN ALLA -on maailmassa semmosia ihmisiä jokka omaa tarpeex oma egoa ja pystyy saamaan mut aisoihin -sitä mä kaipaan ja tarvin. Eli "me" sanaa vois käyttää påarisuhteessa -naiset luulee usein et mä ooon banaali, brutaali ja rivo. Mutta enhän mä aina semmonen oo silloin kun ooon rakastunut oon tosi höveli romantikko ja mun pitöää LUOTTAA 100 prosenttisesti muijjaan -mikä on aika mahdotonta.

Naisen ei tarvi olla ees mikään missi tai malli, vaan joku jolla on vahva identiteetti ja omia ajatuksia -emmä haluu rakastua pelkkään pilluun ja rakastuun rakastamista

mun YHELLÄ bi-tyttelillä on hyviä mielipiteitä ja se osaa kuunnella mua. se on oikeestaan mun naispuolinen neuvonantaja. sillä mä tarvin naisnäkökulmaa lukeen silloin kun neuvonanatajani sanoo mielipiteensä nasikandinaateista. mun eka kandinaatti voi olla kyl krisse(se tissi pimu jonka laitoin peilikuviin, mut mä en muista ees onx sillä sääret pitkät vai ei -mä tykkään sääristä...mmm varsinkin kun ne on mun kaulalla:)
ulkopuolinen apu on tärkeetä, koska mä en haluuu missata kokoaikaa naisjuttujani -se on ihan liian helppoo.Alan puutuun itseenä tän homman takii:P

tarvin semmosen muuusan joka jaksaa aika vitun paljon paskaa sietää eikä inise vaan huutaa kunnolla, et "NYT ZOMBI SE TURPA TUKKOON!!!"
yep, ja siihen päälle vielä avari tai vaikka nyrkkiä -mä tykkään naisita joilla on temperamenttia eikä ne ooo liian hippejä ja osaa olla erimieltä asioista. Sit muijan pitää ehdottomasti osata olla semmone n joka ei tuhlaa ja käytä mitäään liiallisesti jne.

naiseni pitää myös osata olla tilanteen mukaan eikä arvottaa liikohja, koska arvomaailmat pitää ola kohdallaan.

muö on parikin muijaa sellasdta joka vois olla hyvii. kummaqkkin harrastaa hevosia...toinen on ryssä ja toinen on taas täältä amazoniasta,
mut se on yhden kaverini exxä ja siitä on haittaa liikaa, koksa se exxä on mun ottopoikani muija -ja sehän homma ei ehkä käy.

naisen iällä ei oo oikeastaan merkitystä ku silleen, et sasi olla kokemusta tarpeex...ettei tarvi ihan kaikkee opettaa vaikka ihan kiva pikkutyttöjä on opettaa, mutmut mä koitan vanheta arvokkaasti ja tehdä lisää skidejä joita saa kasvattaa. Lapset ja nuoret on muutenkin mun sydämmen asia, sillä nuorten ongelmia ei tunnu juuri kukaan välittävän -ne on aina vaan tiellä marketin edessä rööökillä ja kiroiloee .-näin moni mun ikäinen jo kelaa. vittu! mul palaa hihat tommosesta rasismista jota nuoria kohtaan on vituxeen. ne tän meidän lamasotkunkin saa maksaa muusta puhumattakaan.

Mä tiedän, et osaan olla ween hyvä huono esimerkki -varsinkin kun soitAN musaa skideille. mut ne påerkele uskoo loppupeleissä mitä mä sanon ja mul on aina oma seurakunta joille saaqrnaan välillä aaika vitukseen. mut eihän ne ihan kaikkee päivässä opi -niinkuin koululaitokset sun muut
"tietäjät" tuntuvat kelaavan.
mulla toimii hyvin horoskoopit naissa ja esmes härät, kalat, naitsyet on ainakin semmosia joita mul on erääntynyt exiksi -yleensä mä oon mokannut ne suhteet.pettänyt. jos mä petän naista, mä en petä sitä toista kertaa vaan vaihdan uuteen -en halua sellaisessa valheessa elää. ja six jokkut muijat kelaa et mä oon vähän niinku huora ja se tuntuu ikävältä ja tekee musta yksinäisen. oon pohjimmiltani vanhanaikainen ja tykkään hyvistä tavoista, mut kun on artisti niin naiset luulee et mä oon lavanulkopuolellakin ihan kahjo ja huora -haluun semmosen naisen joka tajuais kuinka herkkä mä oon pohjimmiltani. mun artistin ura on helvetinmoinen rasite ja maanisuus ja depressiivisyys ei yhtään helpota yhtälöä ja tarvin aikaa, tilaa eukkojen kaa.

kun mä löydän oikean, niin haluun naimisiin ihan kirjollisesti, mut ei se haittaa vaikka joku ei tykkäis muodollisuuksita. mut emmä haluu mitään jumalaa vihaavaa teinipillua -netisdsä ku on helppo erota kirkosta. En ole eronnut kirkosta koska tykkään käydä aina välillä ruippijuhlissa, häissä ha hautajaisisa -yx pimu veu mut treffeille tampereen tuomiokirkkoon....se on yx näyttelijä treen LegioonaTeatterissa -mä tykkäsin siitä kun me laulettiin sen kavereitten kans joululauluja ja kirkko oli tupaten täynnä -mä liikutuin kyyneeliin siitä ilosta ja puhdasmielisyydestä mitä koin.

elikkäs mun muijja sasi olla vaika jehivantodistaja...se olis plusssaa.
mua useinluullaan natysiksi ja jumalanhylkäämäksi irvailijaksi. emmä semmonen oikeesti oo, se vaan kuuluu musabisnekseen ja musiikki on se kanava joka on mulle kuin jumala, mut sitä ei saa käsittää väärin.
Kun on stagella, se on monasti sam kuin syyntakeeton -teen mitä päähän pälkähtää tilanteen mukaan ja se on yksi ween risti mun elämässä josta mä en ikinä tuu luopumaan -kutsun sitä jeesuskomplesisksi....oon tehnyt siitä muutaman biisinkin joillekin räppäreille ja hoppareile.

Kyky erottaa esitys ja todellinen minä on tulevan vaimoni suurimpia haasteita. toinen on mun kamankäyttö, josta en aio luopua...kun se on muuteskin jo nykyään aISOISSA suhtkoht hyvin ja viinaahan mä en juo juurikaan. tuleva vaimoni on kohtuu käyttäjä ja nauttii nautintoaineista tai sitten ei, mut sil ,mei saa olla siitä mitään onfelmaa -ei ainakaan kovin suurta, sillä kaikkihan johonkin koukuttaa...ilman addiktiota tuskin olis elämää, mut tykkään usein roolistanoi kontrolliriikkinä -ja se aina hämmentää kavaereita sun muitakin. monet luulee, et mä vedän koajan piriä tai toiset taas et heroiinia tai kokaa. MÄ VEDÄN OIKEASTAAN MITÄ HALUAN JA MIKÄ TUNTUU SOPIVALTA JUURI TILANTEESEEN.

mitään nistiä mä en vaimostani halua enkä tee, sillä sana VASTUU ja välittäminen ON tullut mulle iän myötä yhä tärkeämmäksi ja oon meinannut seota politiikkaan tai hieman sitä kokeillukkin ja kokeilenlin, sdillä tottakai haluun vaikuttaa. Induvialismi on laaja tauti joka pahimmassa tapauksessa hävittää kolektiivisuutta josta pidän. mä haluan ohjata nuoria toimintaan enenevissä määrin ja siinä on aika sarka duunia mulle ja mä tykkäisin jos mulla olis rinnallani joku muusa joka vois jedata mua. on ween tyhmäää koittaa ketäään auttaa, jos itse on avun tarpeessa.
EN TODELLAKAAN OO TÄYSIN ITSERIITOINEN JA ITSESIKIÄVÄ KUIN LUULLAAN, MUT kyl mä koitan silti tietää kaikkee tai saada se tieto/apu, jos on jollain joku akuuttimpi probleemi. mä haaveilen siitä hetkestä kun mulle ojennetaan diplomaattipassi -SE ON MUN TÄN HETKINEN HAAVENI TÄN VAIMON JÄLKEEN TIETTY.....eikä se oo mikään pakkomielle siis se diplomaattipassi (SAA NAURAA), vaan tavallaan tulos siitä mitä oonn säätänyt. mä viihdyn monenanlausesesa seurassa; pannkirosmoja, muusikoita, tuoimareita, lääkäreitä, poliitikkoja, sorvareita, narkkareita jne. mä luon linkkejöä ja siltoja joita pitää varjella ettei joku hävitä niitä -itse olenpahinvihollinen itselleni myös tässä.

On mukava saada kunnioitusta etenkin nuorilta, ja se et saa aikaan jotain kestävämpää säätöä, sillä ilman mitään liikettä tämä agitaattori tuskin tyytyisi telkku-sohva-kaljaan.---aina walmis kaikkeen!XD Kunnioitus ei saa eikä oo perustetonta , vaan tarvittaessa pitää uskaltaa ja osata laittaa itsensä likooon yhteisen asian hyväksi. Pelkuruus haisee paskalta. ja pasifistihipit ei saa mua puhutettua innostumaan laillistamaan kannabista jota taidan polttaa enmmän kuin röökiä-röökin polttoni on kyö vähentynyt (röökinpoötto tai sätkänpoltto siistin näköistä etenkin kuvattuna:) LAITON ON TOIMII PAREMMIN JA ON LUXUSTA.
tää menee politiikax liikaa, mut paskat siitä.

Niillä ei adressien kerääjillä ei oo järkevää toimintamallia eikä tilannetajua organisaatiosta puhumattakaan ja mä siunaa kesleneräisiä asioita ja piste. Mä en halua , että myöskään mun muijjani on sormi suussa ja toinen perseessä, vaan osaa olla neuvokas ja käyttää mielikuvitustaan. Mä haluasin oppia kunniottamaan naisia, sillä monissa asioissa oon aika sovinisti.

virallisesti oon leski -jäi auton alle kamnoissan ex vaimoni ja sen pää irtos, mut oon siitä jo päässyt yli -tottakai se jälkensä sekin jättää,
mut mulla ei oo tapana hautoo asioita liikoja varsinkaan näitä ns. taroumoja -niistä saa esmes hyviä biisejä.

MUN TARVIS KOITTAA ANTAA ITTELLENI JOITAKIN JUTTUJA ANTEEX ENEMPI -NIIN YX OHJAAJA MUA NEUVO -MÄ TYKKÄÄN KU JOKU OSAA NEUVOA MUA, SILLÄ ITSE OLEN TYKKÄÄN NEUVOA MUITA.

Näin ollen mun avo- tai avioiliittoni tulisi olemaan omankaltaisensa yhteinen vallankumous.

Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi
Zomq on tekeytynyt yksityisetsiväksi

minä Zombie

koirani Muska
http://legioonateatteri.fi

oltais ku bonnie ja clyde:
http://www.youtube.com/watch?v=ehqvuP_osfE

6 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

9.4.2009 20:10

iiihanaa, tiex mitä Bii, mullle tuli just yx mielenkiintoinen breivi asian tiimoilta siis tän vaimu-jutun. et sit ala dsekoileen ylimääräisiä. tuu teeresan kaa huomenna -mul on teitille ylläri lahja:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

9.4.2009 20:18

pirihuora
http://www.youtube.com/watch?v=RlSzhLnRUns

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus