=Bändihuoraaminen, Bi-harmonia ja karmakierto =

  • ZOMQandBarbieQ

Niin sain lisä valaisua siihen kaverivaras jutskaan, et se olikin joku muhun rakastunut homo, mutten mä semmosta siitä osannut kuvitella kun se ns. syyllinen oli niin zenissä ja tankaa sitä ween kirjojjaa katsomatta mua suoraamn silmiin tai oli kynäkädessä ottamasa yllös mun nerokkaita MIETTEITÄ. oikeastaan tuosta pitäs olla imarreltu eikä heti menossa kiduttaan ja tappaaan sitä niinku se tietty sit vissiin toivoistai odottaan sitä edeleenkin -eihän ihmisten salaisia fantasioita/perversioita millään voi tajuta ellei se niistä itte kerro tai sitä oikeen mitenkää huomaa .. Eihän mun päänsisäinen kristallipallo oo aina sittenkään paikalaan tai mä vaan oon niin trottunut kaikenlaisiin friikkeihin etten alitajuisesti välitä heistä sen kummempia

mut bändikamut ja muusikkokamut sitä alkoivat sitten enenevissä määrin puhuun,ja varoittelemaankin, et toi ukko on jotenkin omituinen ja olivat huolissaan et osaan olla varuillani sen kaa. Voi olla et joku oon tajunnukkin mut on pitänyt sitähomoutta ainakin vaan hauskana juttuna ja värinä arjessja tai sitten kelaa et mul on taipumukisa homosteluun. et se on joku mun nuolija eikä autokuski-/henkinenopettaja. Mä oon aika hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva ja avarakatseinen mies joka yhä silti kuolaa enempi siltikin naisten perään ja ne saa mut jo ihan tarpeeksi hämilleen oo edelleenkään silti naisten vihaajakaan, mut eihän huomisesta tiedä kukaan, sanotaan ja onhan sitä bändin kanssakin tavallaan naimisissa ja mustasukkainenkin ukoista joskus jos joku koittaa säätää jotaIN jonkun muitten kaa ku meitin bändin tai mun kaa.
-sitä sanotaan bändihuoraamiseksi...itsekkin oon sortunut tähän ja ku bändi saii esmes Tampereellaran purrkitettua biisit, mä vein ne tai sen äänitteen sit fiksuna tukholmaan ja lähdin sinne yksin enkä sen bändin kaa silloin mul oli sielä valmiina tukholamassa toinen bändi josta en tietty kellekkään olut mitään maininnut. näin jälkeenpäin se antaa helpomman oikeutuksen esim.ehkä katkeran, vihaisen tms. basistin sitten varastaa mun PA-kamat ja vetää niilä amfetamiinia sun muuta kivaa tai sit se on kelannut asian muuten vaan toisin.
Ja tuosta jo aikaa yli 10 wuotta, et ihan sama jo oikeestaan, paits e yks on siel jossain lapissa susia kasvattamassa eikä oo näkynyt ees äitensä hauatjaisina täälläpäin vaika sovittiinkin sen ja muitten kamujen kaa et olis siistii nähdä ja mennä vaikka kalaa sun semmosta.

Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde
Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde

Ei näissä hommissa ainakaan ikinä tiedä, mitä huominen varmuudella tuo tullessaan ja vaikka muutuisin tältä maskuliinifeminni-osastolta homommakis jostain syystä tai syyttä en kyl voisi silti kuviotella olevani vailla mitään sääntöjä tai omia periaateita ja arvomaailmaa, sillä siihen tää maailma ei vielä oikeen oo todellakaan valmis vaikka silleen naivina joskus kuvitellakin, et tää olis jo nyt taivas kaikille...mulle se voi olla, mut ihmiset näkee mitä haluaa ja thats it ! mut täytyy tunnustaa et mä en oo ainakaan vierlä kauheen hyvä homona ja se ei mua edes harmita ku se pointti, että se perkeel on valehdellut ja esitellyt mulle olevansa joku ihan muu kuin on -no emmä asian tiimoilta nyt tälläkään kertaaja sitten varastanut multa, mut ehköä se on kostanut sittekin kun sitä on saanut toleen narrinaan ja autokuskinaan pitää.
myt tajuan senkin minklätakia se keran yritti väkisin saada tahtonsa läpi et mä olisin vaihtee niil yötä, mut ei se ees koskenut muhun ja tosta vois taas homonäkökulnmasta ollakkin vihaine ja muuteen vaan ihmisenä taas tää viimonen teko oli semmonen raskauttava ku se hullu voi sotkee oikeesti jonkun pään niil tyhmillä jutuillaan ku se pitää puheita kaiken maailman juoppojen kokouksissa joissa onki sille suhtkoht todella helppoja uhreja läjäpäin...semmoset kuluis ehkä suljetulla alkuun kelasin, mut ku se onki homo niin se saa siitä n yt si ylimääräistä statusta ja täysin anmsaitsematonta, mut joku voi ola erimieltä, niin tää juttelee niile zenistä jotain. opettaja se on edelleen mullesama laiskapaska ja ei tehnyt sitä vaikutusta jonka kunnon hyvän homon käsittäkseni pitäs osata tehdä mut multa ei oteta tavaroita ilman lupaa sun muutakaan; sitä kutsutaan varastamiseksi...tiuli mieleen et mul jäi taskuun eieln yhden kamun sytkä. terkkuja ozzylle ! - ei ollille :)

kyl mä oon ihan itse kyl vastuussa jos annan jonkun ihmisen säätää nurkissani näpistelemässä jotain helposti kevyesti varastettavaaa jota mä tyhmä en millään tietty tajua ku oon vähän artistina..tai vois pistää tän basson piikkin, sil mähän oon sitä alkanut soittamaan ja sil voi olla suurikin merkitys koko naurettavssa ja pikkumaisessa jutussa.Oikeestaan mua voi pian alkaa pelottaan koko bassonsoitto, niin, et hoidan sen ukon sittenkin virasnomaisille ja johonki suljettuu laitokseen -semselta se näyttää -sietä karaneelta.

emmä ihan täsäkäänt asiasta viiti ottaa traumaa ja mennä jonku mirjapyykönhaastteluun ja ymmärykseen paraneen. mut ihan hauskaa mul on kokorahan eeestä kun tajuaa, ettei oo paha juttu olla homoikoni ja siitä pitäs olla ylpee -niinkuin oon. mut kyl mä tykkään si paremminkin semmosista homoista eniten jokka todella näyttää siltä eikä oo jotainn himmeitä vähänsitäsuntätä-osastoo. Yep, homoja ei tunnista käsilaukusta sillleen enää ku enne tai meikauksesta ku kaiki bändit sun muut meikaaa minkä kerkiää joten homma voi mennää tosi kinkkiseksikin.

niin mä itse tykkään, et kaikki kukat saa kukkia ja täällä on 7 miljardia eri lakia jokaisella ihmisillä ja pitäs koittaa kaikkien tulla vielä toimeen keskenään. Onnhan mä sitä yhtä oikeastaan pitänyt aika sikamaisesti ja narrinani sekä yrittänyt saada seiitä parempikuski itsellen ettei vaan ajeta aina niitä samoja tutujas turvallsia väyliäö ku enrgiavirtaukset asntavt myöten ja ollaan muuteskin nössöö et sekin jo raivotuttaa selkeen asokistin piirteet sil onjooi, mut eihän siitä mitään si tullut veihän se mut himaansa ja olin yötä eikö se ees kajonnut muhun ! vittu tosta vois jo loukkaantua kun oonki ylpeä homoikoni ja kenties mul voi olla semmonenki mahdollisuus edessä, et kakiki onkin yhtäkkii toisin -eihän sitä ikinä mistää mitää tied kuina lopulta kaikki jatrkuu vaan...pääasia et tää yksi nyt viimein sitten pääsi astumaan munkin silmissäni kaapistaulos ja ei se oo mitään uutta kylläkään mulle et näin käy, mut kyl pitäs homon osata jotenkin näyttää et on joteski homo, sil mun pitäs osata lukee ihmisiä tälleen ohjaajan vinkelistä, mut jos oonkin kehitysvammainen taas näyttelijän vinkkelistä -paras ja luontevin rooli ulle tuol teaterissa -se ja naistennaurattaja -tiedän.

Pidän edelleen itseäni herasmiehenä ja koetan vanhentua edelleen arvokkaasti ja hyvinhän tää menee ja täytyy sanoo, et aika arvokasta touhuakin tää alkaa pikkuhiljaa oleen, et täs voi kelata näitä asioita silleen taloudellisesta vinkelistä.Joo siis tässä mun ois kai sitten kohdella sitä sadistisesti kaiken järjen mukaan ja hakata ja kusta ja paskoa sen päälle tai jotain vastaaavaa ja se varmaan olis vaikka maksanut siitä, mut ku oon tyhmä niin oon tyhmä..thats it
Mmä lähetän nyt sitten kaikille homoile , bi-seksuaaleile ja naispapeille sun muillev extra-ihmislle halipusuja ja paljon rakkautta ja toivon kauniita unia koko sydämmestäni, mut koittakaa te olla hieman kiltimpiä kuin tämä ja se ei käsittäkseni vaadi juuri kun et ei tee mulletai kellenkkäään pahaamieltä -mielummin hyvänmielen , kiitos:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus