= Koukku Jonen tiltyksiä =

  • ZOMQandBarbieQ

nonni tän piti tulla utubeen ja facebookin sitä kautta, mut eihän siihen mahtunut tää, joten näin:)

ompas kivaa musaa. tämmöstä ei kyl silti itte tulis soityettua tasan yhtäään...mut ei sitä koskaan tiedä mit'sitä soittaa, mut m...mut muut oikeastaan taitaa tietää senkin paremmin ku ittensä kohdalla on hieman sokea. onhan tää eritttäin kovalla rahlla tuotettu ja myy ihan kivasti ...paremmin ku himmit ja rasmukset..mmm..nyt kaikki ikävät asiat un ohtuu se johtuu varman osaltaan et voi aina käyttää halutessaan mielikuvitusta joka kyl on rahaaakin arvokkaamppaaa, mut sitä on vaikee varastaa ja aika tyhmää ees yritttää ..vähän sama tuon karisman kanssa et sitä on tai ei oo...ja kyl täytyy olla kiitollinen että ees on tän ikäisenä keskiiäisenä ujkkona hengissä ja joutuu täällä netissä ihan kateuden takia valehtelemaan ikänsä nuoremmaksi -se rassaa, sillä mä tykkään tästä viidenkympinvillityksestä ja tää on oikeestaan mun parasta aikaa ninku aian just tää hetki näin ja mä toivon et muukkin ihmiset tai ainaskin kamut pystyis olemaan onnelisia ku ei siihen tarvita mitää rahoja tai muuta iohmelääkeitä ku tajuta, et sua rakastetaan enempi ku luuletkaan ja ei tarvi pelätä tunteitaan. ihmisten vaan pitää olla enempi epäitsekkäitä ja koittaa tehdä jotain muitten hyväks , niin siitäkin tulee aianski mulle hyvä olo -tai vaikka siitä, et siivoilee esim. busssipysäkillä odotellessaaan autoa rikkinäisen kaljapullon joka joku on siihen hajoittanut niin pois siitä, ettei joku telosiihen iteensä niinku koira tai sit jonkun pyöränkumi voi hajota siihenm. ettei aina rypis omissa jutuissaaan.

en juuri oo täällä aiemmin valitellut ku ton yhden kaverivarkaan ja uskonnoilla pelleilijän kaa joka tykkä'valehdella ihmisille -ei silleen saa terhdä. se on väärin. mut emmä täännne oo muista onghelmistani kirjoittanut koska , eihän kukaan jaksa kuunella ku joku aina kitisee ja valittaa joka asiasta...sillon kyl levittää pahaamieltä ja sekin on väärin.

mun oli vähän pakkotilanne tai aika mkinkkinen tilanne ja velvollisuus ilmoitella tuosta yhdestä matosesta jonka poistin kaverilistalta -empöä oo aiemmin joutunut täällä enkä muuallkaan semmosen eteen. Kyl mä oon tottunut sitämään kaikenlaista sontaaa ja mullakin on heikot hetkeni, mut mä käännän hyvinkin nopeasti postiivisiksi asioiksis ensin käsiteltyä niin nopoeasti ku mahdollista, sillä mulla on entuudestAAN IHAN HYVÄ NS "TRAUMAVARARASTO" entuudestaan ja kyl mä tuosa oon soitellut, niin ei tästä viimetapahtumasta tuu oikeen mitään uuutta. ne tulee ihan muista sioista nyt ne uudet buiisit jotern asian oon kai sit jo huomaamattani tai alitajuisesti käsitellyt pitemmälle ku luulinkjaan.

Täytyy myöntäää et mä oon oikeastaan paremmassa kunnossa kui koskaan silleen myösd henkisestikkin sujut itseni kanssa -no naiosten kaa mun tarvii opetella oleen paremmin et vois vakiintua ja se voi kyl olla vaikeeta ku on naimisissa bändin kanssa ja on tämmönen levoton ku poikkukakara, mut ei ulta enää röökin kystä papreita ku joskus seittemän vuotta sitten sentään. Tuo aRVOKKAASTI VANHENEMINEN ON KYL KANSSA VAIKEATA KITARA KÄDESSÄ -SE TÄYTYY MYÖNTÄÄ.ku mä en oikeen osaa rakastaaa ilman musaa maaailmaa niin paljon -se on mun jutttu ja mä toivoisin et mun kaikilla kavreilla olis tai löytys se oma juttu misträ innostuu elämään ja joka ajaa kehittymään eikä taantumaan.

emmä halau tykyttää omia uskojani toisille -koksa se on ihan sma kuin tuputtas niille jotain humeita oikeastaan. mä haluan ymmärtää ihmisiä koska mä tykkään ihmisistä aika paljon -vcaikka oonkin tääsä vielä talvella ollutkin erakoitunut ja halunnut olla rauhassa.

mä hölämö ku luulin erään ex-kaverin ehkä vaikutuksen alaisena , et mä oon jo tehnyt kaiken ja voisin hyvin jäädä eläkkeelle. se on kyl ihan täysin naurettavaa nyt kun ajattelen asiaa. tai no kyl mä voisin kulemma jonkun sosuihmisenmielestä ola eläkkeellä, mut mä en näe vaan siihenm yhtäään todellista syytä kun teen kumiskin koajan aina jotain puuhaaa -oon aika vilka ja aika lapsellinenkin joskus, mut en silleen wettä en tietäs mikä' vastuu on. muitten ihmisten häpeän ja pelon mä käännän voimaksi ja saan siitä virtaa, niin mä voin olla aika jääräpäine ukko ja eläkkeelle jääminen olis sitä paitsi rikollista sivutienistineen ku mä ihan oikeasti koitan parantaa maailmaa ja ajattrelen et tää nuorsrisotyö sun muu sellanen saa taas erakkoelämäni jälkeen tai ei se nyt niin toaaalista erakoitumista ollut, mut semmosta et mä pidin itseäni tavallista kovemmassa kurissa ja tavallaaan korjasin itseäni ihmisenä ja päivitin tavallista enempi ihan siksi, koska muuten en pärjäisi tässä elämässä. KLyl täällä pitää tehdäkkin asioita -ei niitä kuliaan välttämttä tuu tekeen sun puolesta että sitten oltaisiin joteskin onnellisempia ja tunettais itsemme täreiksi niin ku muukkin ihmiset.

Me kaikki vaan ei aina lähdetä aina smalöata viivalta ja sillon kun jollain on asiat hyvin ja ei oo rahsta pula on helpompi olla oikeassa kun ei ole rahaa ja on esim joutunut hieman tekemään rikolisisa asioita elämässään joista EI VOI OLA KOVIN YKLPEE, MUT ON YMMÖÄRTÄNYT KÄSIOTELLÄ NE HETI ETTEI TUU NIITÄ TRAUMJA JA ELÄMÄÄN NIITEN KANSSA -EI NE MIHINKÄÄN AIAN VÄLTTÄMÄTÄ NE ASIA T HAIHDU, MUT KYL NE JOKU UNOIHTU JA KAIKKI mut se vie jonninverta aikaa.

Mä oon josksu ihan työkseni valehdellut ja se lukee tuossa city.fiin profiilissakin ja se ei välttämättä tarkoita niitä fiktiivisiä pja päiväkirjamaisia blogeja vaan ihan koko elämääni sillon kun tykkäsin et oon enepi semmonengansteri ja tykkäsin et huumeittenmyynti ja varkaudet on ihan aisiallista toimintaa ja saa sitä helppooa rahaa. no kyl se kaikee muuta sit oli kuy helppoa rahaa, mut en mä osaaa semmosia enää miotenkään katua vaan ne on joteskin hauskaoja satuja muistella sit ku alkaa tuntuu siltä et on vanha ja kaikii menee niin maan perkeleen nopeesti -siltä ei vaan vielä tunnu ja ihmettelen ihmisten ihmettelyä tämä'n asian tiimoilta ja oon ihan otettu ja liikuttunut ku pennut tai tuo nuoriso on täälläpäin on järjestäömässä mulle 50-vuotisdsynttäreitä semosia suurellisia ku ne pitää mua semmosena isähahmonaan joten mun pitää olla heille roolimalli ja olla tkemättä senkään takia enää elämässäni mitään typeryyksiä -tuon iän joudun aina valehtelmaan maailmaN OLLESSA MUUTA KUINTAIVAS KAIKILLE (MULLE SE ON SITÄ MELKIKOAJAN MUTEI NYT IHAN AINA:) mua toosiaan ei huvita tehdä mitään negastiivisia juttuja ennää ja valehtelu on milestäni ihan perseswtä ja musta on oikeestaan hauksa haukkua itseeni, koksa se on aika helppoa:)

3 kommenttia

Teemu Kokko

15.8.2011 11:45

Hyvä Yone!
Ei taiteilija voi jäädä eläkkeelle!Onneksi sulla on kyky kääntää vastoinkäymiset ja kaikenlaiset härdelit voimavaraksi taistelussa tätä koneistoa vastaan,joka ei perustu inhimillisten arvojen vaalimiseen,vaan riistolle!You are the Power man!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

15.8.2011 12:41

yep, kyl tähän ikään mennessä pitää osata arvostaa jo muitakin ihmisiä ja olla ihminen joka edes yrittää tehdä jotainitselleen nja sitä kautta oola hieman epäitsekkäämpim ja saada iloa siitä että saa auttaa ja tehdä asioita et täää maailma olis mukavampi paika eikä vaan arvostella kaikea ja levittää negaatioitten sijaan positiivisia juttuja ihmisille ja kokee siitä iloa, kiitos sulle:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus