=heipähei.mul vaihtuu kaikki älymuovit saman tee=

  • ZOMQandBarbieQ

Jummijammi....eilen katselin telkkua....siellä oli joku fanaattinen sekopääpolitikko -minä...pakkottauduin katsomaan tän mielipuolen 3 tunnin palopuheen -sdit mä kelasin, et mä oonkin järkyttynyt -en kadu...vaipakkin oli yhsesä kohtaa, mut tommonen ku alkas selittää jollekkin jotauin tai mulle, lähtisin ehkä vitun lujaa karkuun.

kiitti Käsine taas. Käsineen kans me terhdään elokuvia ja vittuillaan toisillemme kuin nekrut ennen selventäviä....hei tasuri viel....ei toimi....tasuri....paskaa....tasuri tai vasuri !

Joo, me ollaan me ja me voitetaan aina -kaikki voittaa joka kerta. Tosi siistii. joku soitti mun sinivaloiseen helkkistimeen ja kysy kuka mä oon..sanoin et oon kuumees. mites sä meet ? se sano, ettei haluu sitä formulaa palkinnox ku sillä ei oo korttii. mä sanoin, et se on aika pieni. se taas sano, et weetweet pankkikortti walopää ! Mä sanoujn bingo ja sanoin, et se joutuu tarkkaileen postiaan yllättävien palkintojen
vuox. sed sano ettei osallistunut mihinkään---EVVK:oot saakin wittumaisia palkintoja, ne saa mustalaisen kouluttaman melkijenkkireavurin....ihan nopee, mut potkii ja puree ja on 15-wee...se werta doupeis, et se ei pääse ees makkarax.

2 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus