Moi !

  • ZOMQandBarbieQ

Moi kaikille. Tulin hoitamaan Zombin koiraa.
On aika hassun näköistä seurata kun sekä koira että kissa jakavat ruokansa sulassa sovussa kuonot ja nassut samassa ruokakupissa sekä maito kupissa ovat yhtäaikaa. Zombi antoi mulle salasanan ja numeron blogiin, et saan kirjoittaa tänne jotain. En oo aiemmin kirjoittanut blogia joten tästä nyt tulee mitä tulee. En oikein osaa laittaa tähän kuvia joita otin tänään. Zombi saa laittaa niitä mun ottamia kuvia sitten kun tulee.

Onhan täällä mun kuvakin, tätä kuvaa zombi kuvasi yli tunnin ennen kun se sai sellaisen valaistuksen ja ilmeen mulle kun se halus -mä kun en oo mikään malli ainakaan vielä. Mulla meinas hymy hyytyä, mut ei se tässä kuvassa näy:)

Meen irkkaileen haettuani jäätelöä jota pitäis olla pakastimessa. Olis parempi olla!

Toivotan kaikille hyviä viikoloppuja!

10 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

18.4.2009 01:55

Käsität asian väärin, oon koiraa hoitamassa enkä huoraamassa -en todellakaa myy itseäni jos sitä tarkoitit ja zombi on kiva ja vaikka se onkin erikoinen tapaus monisssa asioissa ja se sanoo mitä se ajattelee, on sil on sentään jotain tapoja naisten suhteen.

zombi opettaa mua ilmaisemaan itseäni ja on pitänyt mulle erilaisia äänenkäytön harjoitteita. sitten se myös tulee ohjaamaan mua näyttelemisessä tai opettaa mulle alkeita ja kaikkea siihen liittyvää.
'
Ei me seurustella mut ollaa hyviä ystäviä ja zombi on auttanut mua et oon kuivilla subutexista

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

18.4.2009 08:29

heh, söpöö kun anette tolleen pitää mun vanhan elostelijan puolia. kyllä se kamankäytön lopettaminen lähtee silti narkkarin omasta halusta ja asennoituminen mitä elämällään haluaa, tottakai mä tuun vastaan kun joku tosissaan haluu eroo shitistä ja tajuaa lopettaa itsepetoksen ja valehtelun -varsinkin itselleen valehtelemisen(tääsä tapauksesaa subutexin ; vanha opiaatti jota vedtään heroiinin korvikkeena suomessa aika vituxeen valtion siunauksella -on valittava pienepi paha) Narkkareita ei auteta silleen,m et niille annetaan jotain korvaavaa lääkettä jne. se kaman käyttö lopetetaan kerrasta ja jotain opiaattipitoista lääkettä voi antaa niissä tapauksissa jos alkaa tulemaan vakavia kramppia jokka voi johtaa veritulppiin, sydänkohtauksii, verensyösyyn, rytmihäiriöitä yms. mutta niitä ei saa nataa ku just sen verta että päääsee pahemman yli. puolivuotta menee erilaisten kolotusten ja masennuksen merkeissä jossa mä sit esmes voin antaa tettaeriterapiaani sun muuta meditatiivista liikumista niinku joogaa, riitejä, ja ihan urheilua ja muutakin milekästä tekemistä, sillä masennukset ovat aika rajuja ja joillakin myös fysiikka saattaa olla sen verran paskana et elimistö tarvii järkevää ravintoa ja pitää kelata mitä syö jne.

Henkinenkoukku on ja pysyy -sitä on vaikee saada koskaan täysin pois se on ja pysyy ja sen kanssa on elettävä. retkahtamisvaara on suuri ja ne morkkiset rekahtamisesta ahdistavat ja kaikkee muuta paskaa, et kyllä siinä tukee tarvii seköä turvaverkkoo ystävineen...ja pitää myös valita ja karsia ihmiset joitten kans voi elää ilman douppeja. sosiaalinen painostus narkkipiireissä ajaa helposti toistaan nuuudelleen taas smaa rulettia ja pitää olla hyvätukiverkko.

valtion subutex hoidot tekevät enepi narkomnaaneja kuin todella auttaisivat itse subunkäytön lopettamiseen. narkomaanit halutaankin suomessa subukoukkuun ja se vituttaa -onhan se silleen hyvä et saa loppuikä'nsä syödä valtion imaisia subutexeja, mut eihän siinä mistään huumeista eroon pääse tilastot tosin kaunistuvat ja ongelmat eivät näy niinkään kadulla -valtipon subutecxhoitoa käytetään 99prosenttisesti väärin ja tämä on kylmä fakta...se yksi prosenttikin on liikaaa puolustukselle sanon mä:P

ihmiset jokka ei moo koSKaan vetänyt mitään heroiniia tai ees morffiinia haluavat subuhoitoon saadakseen morffiinia -onhan se AIKA PERSEESTÄ. HEH.
hja valtiolta saa 3-6 kuukauden odottelun jäkeen ajan subutexhoitoon ja siellä käydään klinikalla jossa saadaan sitten näitä lääkkeitä joka pitäs syödä , mut nehän pistetään suusta jonnekkin muuaake, etttä ne saadaan myöhemmin hihaan vetää ja myytyä ne joita ei kaikkiia itte vedä...näin se menee karkeesti ottaen. metadonia ne saavt klinikalla nestemmäisenä ja sen "potilaat" saavt nierllä, koksa sitä kukaan ei oo kiinostunut ostaan ja se onkin vaikeempi hoitaa muutenki sieltä myyntii. subu (subutex, suboxxon jne)) palat ovat kahdeksankulmaisia ja niistä pyydetään kadulla 40 euroa kappaleelta. kaanootin muotoiset palat taas tuodaan ulkomailta ja niistä pyydetään kadulla 65 eurosta 80 euroon kappalle ja ne kolahtavat nopeammin kuin klinikan kama. mut klinikan hoitosuhteessa olevat palat kestävät taas vaikutukseltaan pitemmän aikaan. että tämmöstä -no, eipäs kukaan pääsee kuoleen heroiiiniin ja subuun on vaikee kuolla muuten ellei niillä tukisuoniaan ku n jättä filtraamatta ne tai vetääää ne muun kaman ohessa jokka buustaa sitä vaikka ryynejä ja gammaa tai muuta lakkaa, niin voi saada hengen pois itteltään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

18.4.2009 08:31

Piristä sä et varmaan saarnaa ekkä pilvestä:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

18.4.2009 08:33

ai oot hereillä. Joo en saarnaa koksa oon jäävi showbisneksen takia -vähän niinkuin warhollikin -u know:) pistäs jotain kiivaa musaa ja tuu tänne, ul on lahja sullekkin:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

18.4.2009 09:15

VANHEMPANA OLEN HUOMANNUT OEVANI

VANHEMPI KUIN KUKAAN,

JOTEN OLEN JOUTUNUT VALEHTELEMAAN

IKÄNI NUOREMMAKSI, ETTÄ

OLISIN EDES JOTENKIN SOPIVA

ELÄMÄÄN IKÄISTENI KANSSA ,

JOKKA OVAT KAIKKI KUOLLEET.

joo mun luurissa on hieman alle 20 numbaa joilla ei enää tee mitään sattuneesta kunnon lopullisesta noususta tosi high, mut tältä kartalta ne on jo pyyhitty. nooh, uuusiin ihmisiin on pakko tutustua tässä ammatissa ja tällä iällä tai muuten saa olla tosi zombiena.

Ei ole muuta kuin hiljaisuus jota me aloimme rikkomaan jo aikaa sitten, takaisin päin. kaikki on niin yksinkertaista, ei ole mitään yllätyksiä lihassa, vain kuola valuu, kumarra sitä jos mieli tekee, mutta se ei ole minun mieli, sillä jos se olisi, olisi se sama kuin nuolisi mattotelinettä talvella. kirjaimet erottavat totuuden, niiden henki elää tästä, kahdesta, viisas ymmärtää ....jatkuuu:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus