=nimipäivä=

  • ZOMQandBarbieQ

jaahas. tänään pitää muistaa et on kristiinan nimpparit (mutsini) -täytyy katsoa joku pyhäasukokonaisuus kun meen viemään kukkasia -siellä on kumminkin pirkkalan kunnan lipeviä tärkeilijöitä -jokka joskus tekis mieli ampua, mut niiltä ku voi kerjätä apurahaa (vuoden jo oon ajatellut sitä, mut en oo hakenut)....niin olkoon.

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

24.7.2007 12:01

http://www.youtube.com/watch?v=U_7DnHbcgn8

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qvistus

24.7.2007 12:07

VAHVAA KOKKELII

Viihdesivusto TMZ:n saamien tietojen mukaan Britneyn käytös haastattelun aikana oli "aivan järkyttävää". Britneyn kerrotaan olleen "täysin sekaisin" koko valokuvasession ajan, ja kuvat ovat niin huonoja, että niiden julkisuuteen tulon uskotaan tuhoavan Britneyn uran lopullisesti.

- Jossain vaiheessa kuvauksia Britneyn silmät pyörivät päässä niin, että hän näytti puolikuolleelta, silminnäkijät kertovat.

Britneyn kerrotaan käyttäytyneen ailahtelevasti ja hän kävi vähän väliä pitämässä vessataukoja. Jokaisen wc:ssä käynnin jälkeen hän palasi kuvauspaikalle aina uudessa mielentilassa. Itse haastattelutilanteessa Britney käyttäytyi vainoharhaisesti, poptähti jopa pelkäsi katon sortuvan päällensä.

Eikä tässä vielä kaikki, Britney ei hallinnut haastellussa myöskään käytöstapoja. Hän söi kuvausten aikana rasvaista, uppopaistettua kanaa ja pyyhki kätensä useita tuhansia maksavaan Guccin mekkoon, joka hänellä oli lainassa kuvauksia varten. Myöhemmin Britney innostui myös siivoamaan mukana olleen koiransa jätökset Chanelin mekkoon.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus