=SieniRuudusto =

  • ZOMQandBarbieQ

sain nukuttua vaikka oon narkkaillut koko yön ja olo on mitä mainoin -tänään kylläkin nukun makeasti ja poltelen sauhuja vesipiipulla niin ei tarvi kokoaika väääntää jointia vaan käytän tyrmäystekniikkaa ja elän unimaaailmoisssa. kitarasoittotreenit tulikin jo pidettyä ja formuloissa voitin mun motoriikka on ween hyvä eli on sekopäisenä terävämpi ja selvempi ihminen ja motoriika toimii nin hyvim ja tunnen itseni sangen ripeäksi. tietokoneeella keksken kisaa parkkeeraan formnulani nurmikolle ja haen kaakaota ja jäinkin komanneksi -tyhmä taktiikka tallilta. mut se oli tallimääräys.

matti nykäsen kandeis tutustua formula ekkelstonin tyttäriin -se tonen on ihan mirvan näköinen ja toinen mervin.
matin kootut viisaudethan kuntelöin kun basisti luki sen krjan ääneen paukuissa ja se kiinnnostaa mua nyt vitusti.

pitäsköhän mennä naisiin tänään liikenteeseen ku on ollut bändin kaa naimisissa. nähdä muitakin ihmisiä jokka tekee normi jutuja mitä lie.
niin tässä voi olla sen verta säälittävä pian et joku pikku enkeli voi pelastaa päivän muuutttmaan toiseksi kuin jatkuvqaksi unennäöksi. basistin tyttöystävä laitto mulle keskelle ottaa silmän et mä oon naimisissa.

ihmisillä on semmonen tapa et ne kulee pois ja jokku tarvii aikaa enempi ja toiset vähempi sen asian ymmärtämiseen et sen kaveri on vaihtanut hiiippakuntaa eikä soita enää kitaraaa. Meidän kitaristien joutaakin kuolla jollemme laula ja omaa bändiä -muuten rämpytåämme oldmania kadulla siinä bkuesristeyksessä johon pääsee kun on syönyt oikean määäräään oikeita sieniä.

täs on laura. lauralle terkkuja.

waiting for my god
waiting for my god

tässä taas on mies joka tietää kaiken
-hän on tullut tänne tulevaisuuudesta
ja on unihamonani monissa unissa shamaanina

sienipaikalla oli viimeks tämmönen kullanvärinen kissa jonka me gurun kaa nappaamme mukaamme jos sil ei oo omistajaa. kissat näyttävät auliisti sienipaikkoja niityillä ja metsissä -tosin ilma kissaaakin pärjää, mut sitten se kissa tulee mukaan matkalle. kisssaa ei saa silittää vaan hieroa, nin se alkaa näyttämään sieneltä jollan on pianonkoketinhampaisto ja ottaa yksi koksketin kerrallaan irti ja ne maistuvat ihanpiparmintulta. tajuat olevasi taikapaikassa ja aika on pysähtynyt -15:15 näyttää kello ja olet ostanut lisä aikaa madonreikiä varten. ne ovat semmosia oikoteitä joilla pääsee suoraan asian ytimeen ja takas mut ihan eripaikkaaan takasin. aikaavaruudessa paikalla ei ole merkitystä kaikki ihastelevat kellojaan ja puhuvat paljon asioita kännyköillään ja haluan pois. Ja otan ajan pois sen pysäyttämällä sen.

Ihmisten ajatukset voi lukea heidän puhekuplistaan ja monet ihmiset ovat täynnä roskapostia ja ovat muutenkin tolaltaan ododotaen lopunajan koittaneen -JIM-teeveeläiset ovat vammaisia päästään. Heistä on normaalia pitää päässäään koaika telkkuria polottamassa irakin iskusta siin e ja tääne ja sataa eteläsuomesa ja pohjosesa paremmin. JIM-Teeveläiset juovat olutta tavallista enempi.

Jim-telkkuri tulisi lopettaaa valtion toimesta. JIM_TV tekee ihmisitä pelkureita jokka jos jotain tapahtuu luulevat että auton hanska lokerossa on ase kuin taikaiskusta JIM-teeeveläiset eivät osaa edews pölliä kaupasta. JIM-teeveläiaset pitäs ampua. jim -tteveläinen tuli ja kysy misssä nitä sieniä on ? näytin ylös korkealle et tuolla vielä korkeammalla puussa ja odotin kunne tyhmä JIM-teeveläinen tippuu vanhan vaahteran oksien katkeillessa. PLÄTS kuoe paska kule .vitun JIM-TV.

ihailen mainoksia ja tajuan etä se onkin jonkun naisen kaulassa roikkuva koru. hän ei ole jim-teeveläinen ja olen entistä varuillani. joo kyllä tämä on peili. katson peiliin ja näen mukavan näköisen ihmisen ja kun katson toista kertaa katson kissaa silmiini. minä olen kultainen kisssa ! otan kultaisen kissan hahmon unennäössä ja pidän hulen eteivät hillittömät voimat anna täyttää kekenkä vaan piipuani, vaan sen pitää osata hieroa kultaista kisssaa ja olla välittämättä JIM-Teeveläisitä koska hiedän on pultattu teräksiseen vaijjeriin ja lähetetty satamaan kontissa hulluuden luovassa satamassa.

puhdistan vesipiipun ja kerään öljyä jolla voi nukkua 12 tuntia putkeen jos tipahtaa. kukkaaa on, ja aloitan vesipiipun täytön

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus