Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.
Seuraava

Kato äiti, ilma kristallipalloo!  4

Oonkoha mä vittu joku selvänä näkijä vai meedio vai mikä?! Mä valitin tos aikasemmi tänää et oon oottanu koko päivä et jotai tapahtuis ja tulis joku meili, joku tekstari, jotai – ja SKÄDÄÄÄÄÄMM! nyt se puhelin sit vihdo soi!

!!!!!

Heh, yks entine yritys ja viritys soitti ja kosi! Vähäks mä repeilin ku aattelin et tätä mä nyt sit venttasin enimmä päivää! No, se tiäs et oon pualivallattomana villikoirana muttei se tiänny mite paskana mä oon ni mä sit sanon et jos mä ny miätin tätä ja nualeksin näit haavoi ja katton mite mun tyällisyyski kehittyy ku pitäs sit muuttaa jos meinais sen kaa olla. Ni se oli et tää on selväki eikä hän meinannukkaa et mä täst vaa sanosin et joo huame heti esteettömyystokarii hakee.

No eihä se sitä oikeesti meinannu muutekaa, kylhä mä tiän. Se vaa halus piristää mua ja saa mut tuntee itteni joteki halutuks. Vittu jokkut on nii liikkiksii. :D


Turha oottaa  4

Mä heräsin aamul tunteesee et tänää tapahtus jotai mikä ois mulle joteki tärkeetä. Koko tän päivä mä oon oottanu
meilii
soittoo
tekstarii
jotai viästii
mikä muuttas mun maailma tai maisema tai elämä tai antas uutta näkökulmaa tj. Mä en ees tiä miks.

No eijo tapahtunu yhtää mitää eikä tapahdu, tiätenkää. Meilit on roskapostii tai muute vaa massapostituksii, puhelimest eijo tullu ku tavallisii tyäasioit. Pomo sano et "Must tuntuu et sä oot ollu jo pitkästi kyllästyny meihi kaikkii" enkä mä jaksanu sanoo et vittu mä oon oikeesti kyllästyny koko maailmaa ja elämää ja iha kaikkee vihoviimist rinnakkastodellisuutta myäte.

Jossai on pakittanu joku piipittävä auto jo pitemmä aikaa enkä mä jaksas kuunnella sitäkää enää hetkeekää. Mä en ihmettele et joillai alkaa päässä napsuu ja tikittää kovempaa ku toisil täs maailmas.


Tylsiö vaateostoksil  6

Kiitos kannustuksest mesdames! Mä kävin sit oikeesti koittaas sitä kaunista Rilsii. Se on nätisti kuasiikudottuu kangasta, puuvilla, villa, viskoosi; se tuntuu hyvälle käpälää. Olkamina kapeet narut mikä tarkottaa oikeesti et samaa kuasii tehty jakku on pakolline kauppa täs ilmastos. Hameosaa on fyllattu tyllil. Saikko kuva?

Siin oli sama ongelma ku niis on aina: ku se istu muute ni nisie kohdalt kiristi. OK, ei se iha mahdoto ollu, mä sain sen vetskari kii. Mut kiristi siis. Ja mä kattelin sitä kolttuu ja totesin et se on helveti hyvännäköne vaate ja se jakkuki oli hauska mut ku mä en käy kokteltilasuuksis enkä senkaltais pileis ja sinne hautajasii puskis mä olisin ilmammuuta ylipukeutunu tos. Sitäpais on joteki pöljää näi prolena maksaa liki neljäsataa oravannahkaa vaatteist mitä käyttää kerra ja ens vuanna ne tyllit näyttää jo vanholta. Ni mä sit alistuin siihe et se on nätti ja se sestä.

Ja sit mä menin ja ostin maailma tylsimmä ja arkisimma jakkupuvu (Pola) eikä sekää hame sunkaa sopiva ollu mut se ompelija pani neulat siihe ja lupas sen mulle piänempänä perstaiks. Mä voin kertoo et se kokonasuus ei näytä yhtää millee, kukaa ei sitä huamaa, se on takuusti satapros kappale siunauskappelii ja mä voin käyttää sitä seuraavat kymmene vuatta tyäperäsis tilasuuksis. Jossen liho tj.

Vittu mä oon yks maailma tylsimmist tylsiöist.


Käänteit  3

Mä kirjotin eile jonku vitu omituse postaukse illalla masennuksissani ja sit ku se oli kirjotettu ja mä katon sitä ni mä en itekää enää tajunnu hevohelvettii et mist siin oli kyse ja oliks siin joku juani tai idea tj ja poistinki sen sit samantiä enne julkasemist. Siin oli pari hyvää sitaattii jostai piiseist mut nyttemmä enää muista sitäkää et kene paloist. Vittu ku oudoo.

Ilmesesti mun pää alkaa olla viä hötömpi ku luuliskaa päältä kattoe. Tai sit on vaa nii et ku on riittävästi masentunu ja ikkee vaa ni siit ei jää niiku mitää muistijälkii mitä siin samalla tekee. Tj.

Enikeis, tänää on pakko pysyy kuasissa. Mä ymmärsin eile vaatekaapista, et mulleijo niiku mitää vaatetta hautajasii ja ku täs eijo montaa iltaa hankkii niit ni tänää on pakko alkaa töitte jälkee. Piänet hautajaset eikä mitää sen kummempaa mut joo olin samaa miältä ku emo ku se katto mun farkkuja et jos voisit jotai siistimpää. Joo pitää. Kaikki entiset on menny pelastusarmeijalle joskus ku siivosin viimeks kaappii.

Sääli vaa et ainoo nätti vaatekappale minkä mä oon tänä syksynä kaupas nähny oli Rilsi pikkujoulu-/kokteilmekko.



Omaa kivaa tj  3

Joskus jää miättii iha ihme juttuja. Mun pomo sano mulle tänää et mä oon väärällä alalla. Et mun pitäs olla myyntihommis. Hmm? Haluuks se päästä musta eroo? Vihjaaks se et mä enno pätevä? Tarttisko hankkiutuu muualle enne seuraavii leikkauksii/vähennyksii/uudistuksii? Ehkei kummiskaa. Mä vaa menin kehuu sille mun uudet kengät. Se nimittäi tarjos mulle kyytii kotii töist ja mä sanon et ok kiits – teemmä lenki kummiski myähemmi. Ja teinki. Vein eka myähästyneet kirjat kirjastoo ja annon ryästää itteni siä; sit tein lenki ja kävin viä kaupas.

Meni vähä aikaa päästä samaa hyvää notkuvaa rytmii ku eile, löyty nimittäi ne uudet lihakset siin kohtaa ku lähin liikkeelle. Mut sit ne verty ja siin kohtaa ku Manu Chao oli treffeil mul meni jo iha lujaa ja pailasin tua kadulla koko kropalla (mut koitin kummiski hillitä äänee hoilaamist ku se kuulostaa nii törkeelle ilma taustoi) – yks mummo meinas et mä oon pilves, mitä vetoo – ja mitä välii.

Mä miätin sitä myymisasiaa ja ei se kyl oo mun ala. Mä oon liika ujo ja liika vähä sosiaaline. Mä oon aina ollu helveti huano myymää itteeni eikä must nähtävästi kannata kenekää mitää maksaakaa. Ehkä jossai muussa elämässä.

Le Rendez-vous

Last night we had a rendez vous
How do you do? comment allez vous?
We went to see a french movie
Mais qu'est ce qu'il fait?
Mais qu'est ce qu'il dit?
You really got a hold on me
I wanna hear you say: oh oui!
Chérie chérie j'en rêve la nuit
Chérie chérie comment ça va?
Quelle heure est il?
Je ne sais pas!

We hang around dans ton quartier
Like walking down champs elysées
You let me get in dans ton lit
Best place in Paris to be!

Chérie chérie j'en rêve la nuit
Chérie chérie comment ça va?
Quelle heure est il?
Je ne sais pas!

Then you said: stop it! ça suffit!
Won't let you get in dans ma vie
And anything I said or do
Wouldn't change your mind, non pas du tout...

Chérie chérie comment ça va?
Chérie chérie, j'en rêve la nuit
Comment ça va?
Je ne sais pas!

Last night we had a rendez vous
How do you do? comment allez vous?
We went to see a french movie
Mais qu'est ce qu'il fait?
Mais qu'est ce qu'il dit?
I put my hand dans ton panier
You were not celle que vous croyez...
You really got a hold on me
I wanna hear you say: oh oui !

Chérie chérie j'en rêve la nuit
Chérie chérie comment ça va?
Quelle heure est il?
Je ne sais pas!

– Manu Chao


Seuraava