Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.
Seuraava

Töitä tarjolla  3

Näyttäs et joulupukille ois sesonkitöit vaiks mite. Oma auto sais olla, laulutaitoo ja sosiaalisuutta… Sukupualesta ei sanota mitää eli mäki voisin hakee? Hakaisko joku vastaa? Onks pakko olla uros jos on pukki? Tykkäiskö pennut kyttyrää vai niitte vanhemmat pikemmiki?

No jaa. Mä enno sosiaaline kuiteskaa. Ehken rupee vaihtaa alaa.


Mitä vaa  4

Vois seistä seinää vaste päällää.
Vois siivoo kylppäri.
Vois kävellä Utsjoelle.
Vois lukee maisteriks tai artesaaniks tai estenomiks.
Vois hakee kaupast suklaata tai hedelmii.
Vois kirjottaa romaani tai huanoi runoi.
Vois alkaa huaraa.
Vois muuttaa Viroo.
Vois opiskella pukuompeluu tai kukkie asetteluu japanilasittai.
Vois hyppää parvekkeelt.
Vois mennä kasvohoitoo ja keskustella trimmaaja kans.
Vois keksii jotai luavaa jouluks.

Miks mua ei kiinnosta mikää?
Vois jää sänkyy ja vetää peito kuano yli ja jää sinne.


Eräällane enkka  4

Viimine ranskantunti tänä vua. Täytyy myäntää et ennollu ikinä ees kuvitellu mite helveti kamala mauto perverssi törkee versio voidaa tehä Kulkusist mut nähtävästi ranskalaset on iha omaa luakkaasa jopa huanos maus. Vittu ei siis yhtää soveltunu sille kiälelle enkä ny ees vaivaa itteeni sillä et kuvalisin sen esitykse. Aaaarrrrhh. Joo ei, se eijo mun lemppari joululaulu suamekskaa mut ranskaks se pääs heti mun inhokkilistalle niiku ooltaimhai -sijolle. Génial!


Eka adventti  2

Istun eile pikkemmästi laituril ja kattelin ja miätin minkä verra sitä jäätä siin lätäkös oli ja kantasko se ja minkä verra ja jos ei kanna pääsiskö siält ylös yksinää. Ja sit menin kokelee. No, opviösli se kanto, mä en siis kelpaa ees kualemalle. Mut tuliha kokeltuu ja se oli tavallaa erittäiki vapauttava kokemus: sitä vaa suastuu onnesa armolle ja kattoo mitä tapahtuu. Mun tuli tosi yybervapaa ja irralline olo ku ei ollu ikääku kenekää käskettävissä eikä kenekää liakassa eikä kii missää eikä kenessäkää ja vitut välittää mistää. Freedom is just another word for nothing left to lose.

Tulin kotii ja viritin jouluvalot ja piparkakkukoristeet ja pari piäntä tonttuu mist mä pidän ja siin se adventtirekvisiitta sit onki. Joulukalenteri ei tuattanu mulle adventtikynttilää ja se oli pettymys. Tää sää oli seuraava pettymys. Ja ku mä kattelen tätä viikolloppuu ja tätä syksyy ja mun elämää ni se on yhtä isompie ja piänempie pettymyste helminauhaa, harmaampii ja mustempii helmii. Tiämmä ne värilliset onki niit kalliimpii?


Seuraava