Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.
Seuraava

Pildema  8

Kävin Pildemas harhailees. Tai no jos otetaa tarkemmasti: harhalin etsiis Pildemaa. Meni tovi ja kaks ja olin aina vääräs liittymäs tai ei päässy kääntää siit ku halusin tj ja kertaallee vaa luulin ettoon vääräs paikas ja ajon ohi. Enikeis. Löysin sen sit. Ja vast sit harhalin siä sisällä.

Picture this: Tiiviisti hyllyi minkä yli ei nää. Uroksii mil harittaa silmät kummallisesti. Esineit minkä tarkotust ei voi ees kuvitella. Helvetisti roinaa. Kävelyreitit plokattu ikävästi poikittasil hyllyil.

Onneks siä on sentää puhkiplärättyje katalookie lisäks niit herttasii asiakaspäätteit mikkä opastaa selkokiälel et tää tavara on hyllys H11, tj. Se vaa, et sit ku rupeet etsii sitä H11:tä, tj, ni … tos on H siis kymppii asti, aha seuraava roti, täs alkaa kahesttoista… ja numerot kasvaa… hetkone mitennii? Mis on se 11? Jotai uroslokiikkaa? Harhalin kaks ja pual kertaa sen tsydeemi ympäri ja vast sit löyty se puuttuva hylly mikä oli iha iteksee iha toisaalla. Jee… Sit saattoki keskittyy lykkii sivuu niit kuarmalavoi mikkä esti pääsy lähelle (ja siis itse asias piilotti ja naamioi sen hylly liki näkymättömäks) ja ei ku etsii ja valitsee.

Shoppailu on kivaa vai? HÄ? No eijollu, mut loppuviimeks panin silmät kii ja otin vaa jonku. Nyt on sit akkulaturi.

Vittu viimeks tänää yks uros vinoli et mikä tää kenkäjuttu on et miks nartuil aina pitää olla nii helvetisti erillasii kenkii. Mä voisin nyt sanoo samaa jostai hilavitkuttimist mitä urokset raijas ulos siält Pildemast mut olkoo. Siis jossul on jo (keep it simple) ruuvimeisseli ni mihi helvettii sitä toise tarvii? Ai etton erillane ku toises on ristipää ja toine on suara? Toine on iso ja toine piäni? No – kengis on paljo enempi variaatioo. Se sestä.


Kuvii  4

Huamaan ettoon alkanu ottaa valokuvii pikkäst aikaa. Tos meni varmaa vuasi etten ottanu yhe ainootakaa mut nyt oon kaivanu kamera esii ja räpsiny vitusti huanoi kuvii ja muutama vähä paremmaki. Osittai se epälemättä johtuu noist opinnost ja siit mite kiva on räplää kuvii ja osittai ehkä vaa siit ettoon sattunu saamaa turha hyvää responssii muutamast otoksest. On niiku ollu kiinnostust. Sit tulee sellane olo et voisha noit ehkä enempiki. Se on nii ilmasta ja nopeeta dikikameral et tulee vaa räpsittyy vaiksemmä ehkä iha kauheesti niit sommittelis muuteskaa, ei musso sellast taitelija taipumust eikä silmää. Ois kiva ku ois mut ku eijo ni vittu mitä välii. Äänellää se variski laulaa.

Mun eka kamera oli pualijärkkäri canoni ja sil oli must ihana säätää ku eijollu pakko säätää iha kaikkee mut joko aikaa tai aukkoo ja sit etäsyyttä. Mä ostin sen käytettynä ja se oli erittäi jees kamera monet vuadet enne ku sen alko sulkimes olla häröö ja tuli liikaa makkelii sen takii eikä vaa siks et ku ei osaa. Sit tuli uus runko ja vähä erimmät säädöt. Nykyne diki on muutama vuade ikäne ja siis sillai automaagisesti vanha ku nykysi kaikki laitteet mikkä eijo tävvuatisii. Joo, vois olla kiva ku ois isompi kenno ja vois olla kiva ku sais apsämplättyy jotai kuvii joskus… mut oikeesti, mitä välii ku mä otan näit vaa huvikseni.

… ja jonkin kauan sitten unohtuneen tunsin liikuttavan minua…


VKL  5

Nyt ois ainekset vaiks millasee esseesee mut ei jaksata tilittää ja tuski se siit paremmaks tuliskaa. Viikolloppuu kuulu mm.
– 1 kpl autonakku, tyhjä
– 2 kpl rakkoo, kintereis
– 1 kpl kollie, ystävällismiäline mut pimee
– 1 kpl vesiproileri, epäkunnos ja kylmä
– 1 kpl lähikapakka, uudestaa avattu
– x+y kpl rähisevii kantiksii edellises.
Joo antaa olla täst.

Tiämpenkol kukkii viä kauniisti: tummampunaset ohdakkeet, laihampunaset puna-apilat, ahdekaunokit ja tervakukat. Punaste kukkie sesonki enne pakkasii.


Seuraava