Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.
Seuraava

Raatona  3

Oppimine on hianoo. Mä oon jo kahes päiväs oppinu helvetisti kaikkee ku oon tehny tähä asti vääri. Nyt mä osaan taas vähä enempi kammoo et kohta mokaan iha heti ku vaa avaan mun konee (tai ainaski jonku ohjelma siä; tai ainaski jonku ohjelma mis voi niiku tehä jotai enkä vaa lue nettii). Jos on hyvä tuuri ni mä saatan viä huame tai ylihuame muistaa jotai juttui mitä EI saa tehä… Vittu. Täs kohtaa nyt ainaski tiato lisää tuskaa. Ja läksyi on nii helvetisti et vittu en kyl oikeesti tiä mil ajal niit tehää. Mitä, vaikuttasko et mullon huano asenne? Ei sunkaa? Vaikuttasko et vittu enno kauhee possarifiiliksis? Joo enno. Mä oon just iha kuallu ja sitäpais aivokuallu, kumpiki solu piti vetää kaakkoo ja nyt ne on daun. Shop til juu drop.

Oh Mother, I can feel the soil falling over my head


Koulus  4

Tänää on opinnoitu vittu iha kokovartalosesti ja silmät seisoo ja aivo seisoo ja hiirikäsi on jumis ja koko muu kroppa puuduksis. Hyvi alko siis ja helvetisti oon koittanu pysyy juanes mukana ja tänää se viä joteki onnistu ku alkesjutut oli mullaki tiados mut voi olla et seuraavat pualtoist vuatta oonki sit pudoksis kärrylt. Tos ku juteltii päivä jälkee ni ilmesesti aika monellaki oli aika samallane fiilis ni se on kyl sillai lohdullist et ehkä sit ei tarvi yksinää yrittää niit kärryi kii… Saa nähä onks huamise jälkee viä hengiski. Ja läksyi on tiätty nii vitusti ku vaa ehtis tekee!

Mä miätin tätä ja totesin et mä enno ikinä vakavissaa opiskellu mitää. Koirakoulus ei viä tarvinnu ku se oli niiku sillai helppoo ja sit myähemmi ku kävi vaikeeks mä vaa jätin keske. Nyt mulleijois vittu mitää varaa luavuttaa: mun on pakko saa tää ammattitutkinto. Eli nyt ois pakko oppii opiskelee… Niiku vittu joo: heti sais täs koko illa rakennella oppimispäiväkirjaa ja prosessiportfolioo ja sillee – sopii uskoo et ihavvarmaa teenki nii. :P


Syksy alko  4

Kävin toril ja ostin kimpu tummampunasii astereit. On tää oudo vuasi ku mansikoitaki on viä syyskuus useemmas pöydäs myynnis – ne ei kai oo tarjennu kypsyy enne ja nyt pakkaset kypsyttää ne tj. Ja herneitäki. Hianoo, upee vuasi.

Taas oon päässy eroo paristaki hupasast uroksest mitä täs liäpeel joskuski keikkuu. Mä osaan sen helveti hyvi.

Tänää pitäs harjottaa taloutesa siivoomist ja järjestämist ja romsku on keske ja pullot ja paperit sais heittää ulos ja ja ja. Ei ku reka alle taas!


Seuraava