Askarteluu ja alusvaattet

  • piiklenarttu

Tänää mä oon ollu ahkera ja sirkkune ja virkkune ja osallistunu jo aamupäiväl piikleyhdistykse askartelupäivää. Tarkotus oli kokella et mite piiklest saa naamiotuu vaiks vehnikse tai irlannisetteri tai skottiterrieri. Kaikellast kivaa rekvisiittaa oli ja ne meikki- ja karvantupsutusala donnat oli hauskasii ja nii me askarreltii ja pureskeltii joulutorttui ja nauraa rätkätettii ja hianoi valokuvii tiätty otettii. Mä esitin cairnii ja huvitin jengii kertomalla et mun eksä ois oikeesti toivonu et mä oisin irlannisetteri – ja taas naurettii hyvi kerta ässif, täl anatomial ja muutenkaa musttei sais setterii. (Mikä on iha hyväki sikäli et paljo useemmat niistton hermoheikkoi ja neuroottisii ku piiklest.) Mut se cairnikeikka oli iha hupane ja mä rupeen harkitsee roduvvaihtamist. :P

Sen sessio jälkee mä jatkon itteni huvittamist alusvaattel. Okei, mä ennois tiänny ilma mainostamist ja mitä vetoo aika monikaa ei tiä mut yliopistol on museo ku on Snellmannikadul heti Suurkirko takana ja siä on siis parhallaa näyttely alusvaattest… Okei, jos omat pikkarit tuntuu isolt ni siä on vitriinis sellasii hehtaariperselle tarkotettui (tai sit iha muute vaa käsittämättömä isoi) alkkareit mikkä ei tosissaakaa oo pikkareit… ja jokkut on viä vaivaantunu kätösisesti kirjalee niit. Oikeesti: O M G. Ja jos oma vyätärö on etsimises ni voi tsekkaa millasil korsetel jokkut on omasa löytäny… ja siihe voi totee vaa et juud bii söpraist mitä kaliiperii on tätsyt ollu joskus. Muuteki mä opin taas uutta ihmiste vaattest ja se on kyl hämmästyttävää – koiril on sentää paljo simppelimpää siinäki suhtees.

Alusvaattette jälkee kävin syämäs ja jutskaas kaveri kans (kiits surast! :*) ja nähtii jopa joulupukki ku se kruisas Aleksilt Mannerheimintiälle ni voi sanoo et sillai on ollu erittäiki jees sunnuntai: ainaskaa enno homehtunu iteksee punka pohjal ja syleskelly calvasylkyi makkari tapettii. Ja hei, oli hiano ilmasto-olo, vallaski aamul!

Kirjoitettaessa soi Mark Knopfler: What it is

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus