Triviaa

  • piiklenarttu

Ihmiset ei ikinä lakkaa ihmetyttääst mua. Ne tarttuu nii merkillisii asiohi. Nii merkilliset asiat merkkaa niille. Asiat ku luulis olee tärkeit – ne ei sit meinaakaa vittujakaa.

Joku väitti et se on hyväks aivolle ku ihmettelee joka päivä jotai. Et pysyy niiku nuarempana miäleltää tj ku pystyy viä ihmettelee. Mä enno siit nii varma vaikseihä se hullummaks olis sekää. Mä epälen kyl et enempi se kertoo vaa mun syrjäytymisest ja erillasuudest ku mä en osaa samastuu.

Tääl Sityski on monta asiaa ku mua ihmetyttää. Esmes mua ihmetyttää se et mite tärkeit joillei on jutut ku ei näy ruudus. Mä voin jutskaa jonku kans ikääku yhtesymmärrykses monta viikkoo tj ja sit se kysyy jotai mikä on sen juttelemise kannalt iha sama, vaiks mun ikää tai kotipaikkaa tai jotai ulkonäköjuttuu. Mä en yleesä kommentoi näit mut joskus ku on olevinaa luattamukselline suhde sitä saattaa sanoo vaiks et joo, mul on paha psoriasis / mul on syämishärö mikä vei mun hampaat surkeiks / mä täytän ens viikol 52 / mä oon kotosi Keravalt ja asun nykysi Turus / mä oon telakal varastosiivoojana ja meen töihi viieks tjm yhtä säälittävää ja psoooohhhhhh sinne meni joka helveti sympatiapiste ja koko se oletettu yhtesymmärrys.

Ja sit sä jäät miättii et miks vitussa sun ulkonäkö oliki tärkee pointti ku ei missää vaihees ollu puheena et edes tavattas ja sen tarttis kattella sua? Mitä vitu välii on kotipaikal ku jokane meist muuttaa opintoje / töitte / suhtette takii monta kertaa elämässää? Miks se ikä oli joteki olennast täs ku juttuu tultii? Ja mitennii sä luulit et oli kiva jutella ku toine oli just nii pinnalline et yhtää pikaviästii ei tullu sejjälkee ku menit sanoo olevas ruma? Mihi se syvällisyys ja humaanisuus katos sil hetkel?

Koirat on parempii ku ihmiset. Koira ottaa sut niiku sä oot ja käyttäydyt eikä niiku et milt sä näytät ja mitä sä tianaat.

[I]Trouble in mind, that's true,

I have almost lost my mind.

Life ain't worth living,

Sometimes I feel like dying.

I'm gonna lay my head

On some lonesome railroad line,

Let the 2:19 train

Ease my trouble in mind./[I]

Kirjoitettaessa soi Marianne Faithfull: Trouble in Mind

2 kommenttia

piiklenarttu

22.1.2008 11:34

KOIRA EIJO LOINE
kääpiösiilitki on parempii ku ihmiset :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus