¤ ¤ K U L TA - A I K A ¤ ¤

  • ZOMQandBarbieQ

kamanveto alkoi kypsyttään ku sitä oon
23-vuotta harrastellut ku tykkäsin, et on
noloo olla pelkkä rock-ukko ku voi vetää
kamaa niinku noi muut toi yx valkoinen
meikattu hintin näköinen valkoinen pörröpää
istuskeli vessassa ja veti jotain kamaa suoneen
Viroillla keikalla vessassa. Mähän olin ihan lumoutunut ja
tää meikattu katsoo mua pelästynein pupillein kun yllätin sen vessasta.
...mun ei tarvi selitellä ku ihminen muuttuu sen aikaisiani käsityksiäni...

No ne muuttuivat ne käsitykset radikaalisti ja musahommat laitoin kerralla paremmaksi. se vaan vei 23-vuotta se toipuminen....kuuntelen vanhoja kasetteja joita olin ääänitellyt -vitun hyvii jokkuut, mut ei sitä tajua kukaan niinku mä. ajattelin 27-vuotiaana delaaminen olis mun juttu ja seurasin roolimalleja parhaani mukaan -tosi omaperäistä näin jälkikäteen itselleni vittuillen -sillon en erottanut tietokonetta telkkarista jos semmonen jossain olis sattunut oleen.....ekat tietokoneet olivat pirkkalanperuskoulun käytösssä, joo...on se hyvä mesta ja puhdas ilma. En niiltä ajoilta -ainakaan alku ajoilta muista niin hyvin kuin nykyään.

Tuo mikä tuossa ylhäälllä on kirjoitettu on NYT.
Ei ole muuta kuin kaikki on tässä ja nyt ja aika on ihmisen luoma
käsite jolla se yrittää ymmärtää ja selittää ties mistä syystä.
Kyllähähän aikaa mitataaan nopeudella ja monistetaan hieman eri rinnakkaistodellisuuksia luodessamme maailmaa.

Nonni. Tosiasia on, että ilman omaa maailmaani kaikki on mahdotonta, vaikka kaikki on. Just tää nauru tätä kirjoittaessani ja se tietty häpeämättömyys ja itselleen oikeuksia jaellen ja määräten miten mikäkin toimii olisin väärä ja todennäköisesti kuollut ukko.

Vetää nyt kamaa ikänsä ja lopettaa se kuin seinään kun on niin täynnä ja tukossa sitä kaikkea, mutta en anna sille enää valtaa -eli mun on joskus testatva ainakin sitä tai vedettävä huolella ja kokeiltava jääkö taas koukkuun. Siitähän tuo nimi Koukku Jone tai Hook Jones.

Tää on hieman outoo vielä tää päihteettömyys tai huumeettomuus, mut upeeta ellei vaaan ala keräämään syylistämisen kuormaa kivireeksi asti. Mä oon oikestaan aina ollut työn ja valon lapsi. Ja on siistii soittaa kitaraa ja laulaa. Oon kehittynyt jo varsin sielukkaaksi ja suunnittelen asiota -vaikka se on joittenkin zen-ihmisten turhaa mun kohdalla, sillä mun piotää luottaa intiutooni.
Se sopii artistille joka taas on väsäämässä bändiä ja ostellut soittokamaa jne.

Kamavedossa on silti hyvät puolensa kuten silläkin ettei vedä -ihan sama kun ajattelen käänteisesti. asioitten ylösalaisin kääntäminen ei vielä ole mitään neroutta mut sekin on alkumatkan askelia. Pitää olla näköala ja kristallipallo loistavaan tulevaisuuteen kulta-aikaan ! Näin kullan värisen unen jossa vanhat rakenteet ja syylllistävä ja meitä peloitteleva negatiivinen eliittti on poistunut keskuudestamme ja maailmanloppua ei tulekkaan.
Elämä on totuus ja silti vielä jokkut ahneet koittaa uskotella meille helvettiä ja ainoa maailmakaikeutta kasvattava voima on rakkaus
ja sehän on tunnetusti ikuista vaikka se voi suuntaa vaihtaakkin.

On paljon asioita joita en kertoisi itsestäni, sillä jokkut ihmiset on herkempiä kuin toiset ja kaikella on tässä se oma lineaaarinen aikansa.
meen ulos koiran kaa.

Ennen kuin alan puhun jeesuksista, niin lopetan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus