¤ p i m ¤

  • ZOMQandBarbieQ

mun ei kannata pelata ainakaan uhkapelejä .suurta intohimoani.
kaikki pelit biljardista lätkään ei kulje ja oon ihan vaaleanpuanaisllla laineilla jossain jossa on kuparista öljyä sememttilattialla ja kukkivia kromiteräksiä. sprasymaaaleja, sähkökitaroita sikin sokin punaisilla matoilla me kohda ovat kuin troopisia saaria ,johon valo ei ulotu niin kuumasti.

huoneessa on 8000 wattia valoja tällä hetkellä mutta tuuklettimet eivät kuulu, vaan tämä musiikki. se muijja sotki mun pään, jota mä pidin ihan narkkina ja toivottomana taoauksena -moieli muuttuu ja näkee jotain ihan muuta. on vaikee olla yksin ja haluis et se olis kokajan jotenkin narussa tossa vessassa vaikka, mut möä vittu oon mennyt nostaan sen jalustalle ja ostellut koruja ja muuta romanttista viritystä.

tietenkään se ei saa kuluttaa omia rahojaan mun läheisyydessä. tää oikeestaan luomumoi ku määä ja se on aika vähän mut tarpeex paljon.

GIN Jennie
GIN Jennie

tää ei onnex sen kuva.
emmä kokopäiväistä huoaa ottaisi vaimoksen jossainbongobongoriiteillä jotta ne ei olis sitpovia...ei ku mkirkkoon....vittu...hä'.....tuollanen pelottaaa enmpi ku mikään psykopaatti joka mua uhkaa viilleellä kirveellä ja sahalla.

vittu, oikeetaan mä en tiedä ees kandee ko mun kirjoittaa mitään, koksa en taajuu mistään mittäään kovinkaaua. se on just se tunne kun ei saa mikkään tarpeekseen ja sekoilee ja tekee itsensö naurettavaksi....saat ani nää vikat snagut ....oon ihanpaskana , mut se johtuukin susta:D

[

rööki ei maistu ilman puuslutsii
rööki ei maistu ilman puuslutsii

3 kommenttia

BarbieQueen

17.11.2009 02:53

zombii pispalassa sanotaan koukux, ja mun mielestä teitin pitäs muuttaa tänne tahmelan suuntaan etelärantaan (pyhäjärvi). zombi sä joudut päästään jonkun sun omaan maailmaas, ja se voi myös rikkoo sen helpommin ku atomipommi. se on varmaa:D
mutta sit sä vedät muutaman metrin taas viivaa ja kaikki onkin toisin ja uuus irme,li on jo niin tosi suoer...tää on nii tyypillistä ku voi jostakin arvaamattomasta mielipuolesta voidaan sanoo. MEE NUKUUN ZOMBI . SYÖ SAMMUTA VALOT. PYÖRIIKÖ:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

17.11.2009 11:55

mä soitan poliisisedät tänne pian etsiin huumeita mun kämpästä....täällä on joku tomnttu käynyt laittamassa niitä kaikkiin soittokamoihin , jokka on vakuutettu -niiitä ei sais sit hirveesti hajoittaa -ei joo tää kämppä olis rtasattava. tääl onb vaikka mitä kamaa..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus