= harmaaääninen päivä =

  • ZOMQandBarbieQ

tänään henkivartijanakin joutu venaan mua sateessa, kun oli tullut akuutimpia tulipaloja. . vittu, et hävetti perkele selitellä mitään ja yhteistyö sinettöitiin halauksilla ja isjojen ukon parkumisella, sillä on hieman ollut stressii ja misut täyty jättää vähäx aikaa omiinoloihinsa, mut voivat hyvin ku mahdollista. nää misut ei kelaa itseään ja oo turhamaisia -sen tajusin. sit mietin, et mun pitää viedä niitä teatterin pikkujouluun ja konttisen haten 50-vuotis juhlakeikalle...jonka melki oon kämmänyt...sil en oo huomannut noita kutsuja ku eilenkö se oli. En oo kerinnyt syään kuin vasta nyt kun munl on semmonen tapa, et kun lupaaan sen pidän -muuten en oomitään ja näin meillä hommat toimii, mut aina on joku sooloilija tai selainen joka haluaa kokeilla miten pitkälle mun pinna kestää.

tänään oon saanut pyydellä sitten anteex aika monelta ihmiseltä myöhästymistä perheonnetomuuden vuoksi..pimut onistu kännissä hoitaan itsensä sairalaan...niil on traumoja ja muuteskin surunt ja kuoleman täyttämä lapsuus -vähän ku mullakin nuoruus oli. Nyt on aika olla mies ja tehdä miyä täytyy.joo selittelyt on perseestä
ja eivät aja asiaaa etenemään, vaan junnataaan paikoillaan -mun on puututtava peliin ja sanottava taas jotain helvetin mukavaia muutamalle tyypille. madollisuuden annan mutten enää toista. mullakin alkaa muuten mdenee liikaa aikaa selvitellä muitten ongelmia ja priorisoida.

Mulle ystävyys on jotain sellaista joka velvoittaa huolehtiin omistaan ja auttaa hädässä vaik henki menis.
yksin tääl ei kukaan oo mitään. Meitin perheen pimut taitaa olla oikeestaan ne kovimmat luut:D

2 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus