= oh my god ! Jumalan kasvot =

  • ZOMQandBarbieQ

Kusemisen jälkeen aamulla katsoin sitä peiliä mutten jäänyt sen kummemmin ihmettelemään sitä mörökölliä joka oli ihan sanoinkuvaamaton jo muuteski -ajattelin, et sil voi olla paremapaakin tekemistä kuin se et jäis luuleen jotain mitä ei oo. Sanat ovat sanoja ja teot tekoja ja mä kun en oo mikääm rakettti- tai projekti insinööri niinku monet bändit ovat hajoutuneet kuin koditkin , et ollaan sitten vähän sitä sun tätä -eli epävarmuus olako vai ei...se on ihan persestä.

Ihmetellään kun mä nakkaan kadulta jonku kuolleen fogelin ja heitän roskiin sen enkä alakkaan arpoon , et pidetäänko muistotilaisuus vai koetetaanko tekohengitystä -tommosten ukkojen kaa vai mitä lie ne kyl menis samalle turneelle jos elämästä jo tommosista pikkuasioissa kuin roskat pitää tehdä tuommonen ihmettelyn kohde...ei täällä maailmassa ihmettelemällä mitään aikaan saa -tuumasimme naapurinkin kanssa kun kävin pummaaan siltä röökin ja hain koiran hoidosta -Sweet Home Alabama ! KOmee päivä taas ,kuolla ja ihanata <3

teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus