=11111111AAA

  • ZOMQandBarbieQ

Tapasin eilen 111-clubilta tullessani noita ystäväni ja hän karkoitti järkyttyneen seurueeni jotka eivät oleet todellekaan perehtyneet shamnismiin ja ja hän pieraisi nauroi niin, että maa tärisi ja niin minäkin leijjuin kamalassa hajussa. long time . no see. soul syster ! Hänellä oli jonkilainen perijättären rooli ja hän kokoajan kävi kokoajan pankkiautomaatilla hoitmassa rahaa ja asioitaan...automaati ei ollutkaan aivan se tavallinne vaan olimme siirtynet rinakkaiseen maailmaan pois illuusiosta eli olimme selvänäköisiä. Osasimme pysäyttää ajan juuri samaan aikaan. Noita-ystävänä oli spurgun näköinen umpihullu katuilmeeltään ja isot miehet juoksivat karkuun häntä ja hän väitti, että minua karkuun he juoksivat -en jäänyt väittelemään moisesta

Hän osti minulle kattohuoneiston jossa on tornihuone ateljeena ja sanoi itse mielummin asuvansa kadulla ja vessoissa raiskaten komeita poikia. ja vähän isompia ukkojakkin ilmeisesti ja ymmärsin, että hän halusi minun ymmärtävän , että hän ei leiki kanssani ja haluaaa vaan olla sielunsisko ja ilman sanojen merkitystä ilman mitään paskanjauhantaan eli on samalainen shamaani kuin itsekkin oon -tie josta ei oo paluuuta ja sen jälkeen takasin vanhaan totuttuun palaaminen alkaisi pitkästyttämään ja tuntua himmeen harmaalta hidastetulta zombie-elokuvalta joka jatkuu ja jatkuu ja ihmiset tappavat aikaa jota ei ole olemassa ja pitävät itsensä kiireisinä asiolla joilla ei ole mitään merkitystä olennaisen kanssa ja eihän semmosta elämää voi sanoa elämäksi. shamaninelämään mahtuu kovinkin monta ihmiselämää ja kuolemaa ja emme ole syntyneet pyytelemään anteeksi tai suremaan liikoja kuolemaa, koska se on naurettavan helppoa itsekorostusta. Hän oli se sama ja muistin hänet, mutta se ei ollut tätä aikaa vaan paljon aiemmin ja taas paljon myöhemmin joitakin satoja vuosia.

makasimme kaduilla ja nauroimme ja räimme keltaisia klönttejä , koska kaupunki ilma on paskasta ja pitää räkiä paljon jos on nuha tms. räkimisen paheelistaminen on terveydellisesti typeryyttä niin kuin moni muukin teko pyhä paskanjauhanta ja illuusio, et ihmisiä vois omistaa tai eläimiä tai et me olisimme yhtään sen parempia ja "jumalaisempia kuin torakat" Taikamaailmasa on paljon torakoita, muttei yhtään kaukohjattua ihmiszombieta. on tyhmää syödä ja juoda tai nauttia mitään ellei osaa arvostaa ja kunnioittaa sitä ja kuinka se on luotu. ihmisten jatkuva miellyttämisen halu on valehtelemista jollei sillä miellyttämisellä ole päämäärää ja merkitystä joka on tajuttu. Pitää osata sietää, kestää hajota ja koota itsensä uudeksi palasista aina silloin tällöin kun tuntuu, et nyt on aika kuolla ja syntyä. Se on ihan perusasioita ja me rakstamme ysäväämme kuolemaa ja se on meitin kaveri joka ei käytä järkeä luojan kiitos -hän rakkaudesta psykoosissa eikä joku helvetin lähetysaarnaaja. oh my god! be yourself !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus