Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.
Seuraava

=kaukomailta takas=  10

tulin just kaukomailta ja oon ruskee kuin papu -täytyy mennä ottaan pimeetä aurinkoa....tai sit kauneusleikkaukseen kylmästi vaan.
koira käyttäytyy matkoilla niin maalla kuin ilmassa kaikennähneenä maailmankanasalaisena -ne tulee isääntiinsä:)

kaalimaat sun muut onkin täällä amazoniassa varapehtoori hoitanut mallikaasti.


=RadioAmazoniaHalooaloo=  7

.....nyt pitää alkaa lämmitteleen...yx artisti jo tuli reippaana fillarilla -hyvä se muisti ottaa sen harmaan akustisen-ville sai ton sepältä (seppä=suomen bluesparaskiristi....eiku...ääh...paras blueskitaristi
sillon ku o bluusissa on yleensä aika romuna:) ainakin ja vähintään -tästä ei voi ees kiistellä....ei juurikaan levyttele eikä keikkaile ku onkin lekuri...edelleen sepästä:) (oikeestaan meitin bändi henkilääkäri -miten voi soittaa ´ja jodlata tolleen ja tietää wee kaikki jutskat kitarasta.onkohan se ostanu ne paperinsa-ei se oo mitenkään muuten voinu kehittyy..lääketiedeessä on latina farmaca fennicat ja kaikkki...nniin se wetää kowereita, mut se wetää paremmin ku alkuperäisneekerit-ukko osaa olla noonku originellimpi.

koira pitää väsyttää jalkapallolla ennen ku z.hoover.raves.net -dudio alkaa pyörimään.....nyt tuli hanna kameran kans ja autolla -sillä onkin wähä pitempi matka...

passissa(ennen ween EUTA) yhteen aikaan näytin juuri tämmösiä rujompii kuviaa , niin tullimiehet ei kiinnittänyt niin paljoo huomiota waik oliki wähä taskussa:)


=paris=  9

joku puhu blogissaan ulkotöistä ja naapurintytöstä:) oon kans huomannut, et vähänkin nätimmällä ilmalla etupihan puolimmaisella naapurilla niitten vanhin tytär (just joku 17-21-wee pöristelee ruohonleikkurilla ja joskus koirakin karkaa ei oo tullut mielee, mennä esitteleen itteensä, kai ne niilläkin korvat päässä on(kamala asuntopaketti muuten...pakettitalot ne on yhtä perseestä kuin paketti pellot) niin iha pandava.

täytyy siivoilla eka täs ennen ku alan purkittaan Paris, Paris -biisiä -täytyykin avata imuroidessa ranskaielenääntään, et tremolo tulee ja tarpeex flegusti ja silti täs on ladattuu tunnetta -biisi on kuparinruskee ja punakeltainen...vähän kuin shellin mainos, mut taustana onkin sammalee vihertävä pariisi -tätä biisiä varten ettin itteleni lastensyntikan(27 euroo) , et saan semmoset 30 sekkaa konemusaa -tää biisi on apee (soi päässä).


=marketilla hengailua=  1

ajattelin dokata pari bissee, et vois tipahtaa vaihteex nukkuun. koira tykkää kun joka puolella on lätäköitä jos
voi rypeä.

wee tuli liian himmeesti taltioitua Paris, Paris -biisi
-täytyy aamulla kun ei oo enää ihan karmpissa ja puutunut vetää viellä tremolompi (kuullosti juopuneelta)laulu tää tulee ranskak tietty. menee hermot kun etsii jotain tiettyy kuvaa ja ääntä tältä koneelta masiinalta...tommonen kaks tuntiakin jonkun 20 sekuntin pätkän etsimisessä syö hermoja
-kyl keikat on keikkoja, mut nää on tärkeitä -pakko olla, vaikka ei kiinnosta kuunnella ja kattella niitä hirveesti; wittumaista ku joku tulee jonkun äänitteen kans pöytään ja sanoo et kuuntele ....kyllä mä tykkään järkyttyyyy, mut omia juttuja ei jaksa kuunnella, ne on ihan perseestä ja niihin kerkii aina jossain vaiheessa kypsyyn.

sama juttu teatterilla oli -en aio mennä sinne tai niihin....tietty voi käydä lämmittelemässä. teatterissa näytöksen jälkeen tulee tosi tyhjä olo -jokkut menee vetään pään täyteen jokkut nopeesti himaat tai muuten omaan rauhaan huilaan.harvoin sitä menee kapakkiin -mun mielestä näyttelijät on tyhmiä...kehitysvammanen kuolaaja olin ku yhden kaverin kans pyörittiin ruottinsuomalasten siskosten kans -wittu ne aina puhu slangia ja joutu ymmärtämään miten ne meitä/mua "kehu" toisilleen (KIITOS VELJEN POJILLE TUKHOLMAAN)-ne häpes kun mä esim. kuolasin ja muutenkin äänenkäyttöni oli kehitywammasen uhmaikää...roolit kyl jää päälle....se on sma musassa.... sitä kai on niin pihalla muista kuvioista, et montnasti on pakko lähtee citystä vex säätään musaa, koska ei osaa mitään järkevämpääkän tehdä....eikä sitä kai kaikkien tarvi ymmärrellä et on x toi ukko vähän taiteessa , jos ne tekee huolella, ja teatteriahan on teatterinulkopuolella.....sitä alkaa epäileen itteensä, et wittu näyttelx mä, et laula´n tai näytän/soitan kitaraa esmes oikein, vaan esittäx mä jotain muusikkoo.alkaa kelaan, että käveleekö nyt tällä tyylillä vai millä tyylillä (profiloi itteensä moniin hahmoihin arkielämsässä).hitleriii joo , kaverit nauhotti filmas mua ku mä aloin taas pitää polittista puhetta -alkaa rauhallesti mut lopussa fanaattisuus vaan kasvaa. joo, tommoset ouheet sattto/saattaa kestää helpostikkin 3-6 tuntiinkin kun oikeen onnostuu -nykyään keksksiun teotrioita ja romutan wanhoja -niin tästä tullaankin siihemn , etttä' joku biisi
sisältää myös tiedettä ja teoriaa on aika yleistöä -ei sitä vaan aina merkkaa , niin seolkeesti.... mut sillon sen huomaa kun aletaan riisuun kaikki turha piois äänistä, et jää se asian ydin; pointti.

teattereissa oliskin hieno tulla bändin kans keikkalle -valot ja kaikkikki toimii kuin pitääkin ja hommassa on selkeempää visioo....kapakat on yleensä perseestä , enkä tykkää, mut aina ei voi ku walittaa.

10- 14-wuotiaat ostaa eniten musaa ja semmosta, mut ne ei pääse oikeen mihinkään sisätiloihin mitään haluaamasa bändiä tsekkaan. yhen kaverin kans ollaan joskus soitettu tääl ammazxoniankylässä siwan lastauslavalla. on se mageeta ku mopo jengi saapuu paikalle _markettien eessää pennut hilluu joten se myös näkyy helpommin.

. wanhemmat siwustaseuraajat taas tyhjentävät lähiseudunkauppoja tms. et me jaksetaan soitella paremmin....laittomia keikkoja
onkin siisti heittää, ja se on samálla meitin kannaotto
julkisten tilojen toimintaan teinien ja nuorisonkin hyväksi

niin oon mä muutamaan "kaatopaikka" keikan metsässä wetänykkin -sähköt varastetaan tolpasta ja silleen ´
-roudareitten pitäää olla sika nopeita:)
niin ja pennut saa hyviä koodeja marketeilla,et osaa suunnistaa metsäteillä.

vois sauhut maistuu... ja tässä alkaa tasottuun, et vois tipahtaa houkuttelevalle sängylle

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

nonni sätkä, palaan ja hatsit puhuttelevat höuhen pehmeillä persiikka poskiillaan -hedelmäliha on kuin 16-ween pimppi -ikärajat on perseestä -olin putkassa muutama kesä sit allaikäseen sekaantumisesta -se pikkugimma repi multa releet paaskaks ennen aikojaaan loppuneen keikan jälkeen....oli liikaa ryhmää -ja pari roudaria henkivartijoina ja yleismiehenä -treen koskipuistonkin läpi kävely tuotta mionelle kaverille tuskaa pikku jännitettä mun seurassa......

mua ei kiinnosta esittää, et mua kiinosta kelata oikeesti mitä kaikkee paskaa voidaan ajatella....mut oinhan se kasllistakin pitää turvamiehiä -kokska vaan ärsyttää ihmisiöä tms. olemuksellaan.

mutta se mua kiinnostaa saadaanko ihmiset tiettyyn tilaan
-myös oma tila tai sen näytteleminen (ei ota aina selvää)
on siistii.

musabisnes on aika pelletouhuu tai maalitaulu´touhuu:)


Seuraava