Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.
Seuraava

= iltalehti BANNAA -rosiskeissin paikka taas:) =  4

TÄSSÄ BLOGI JONKA KIRJOITIN VITTUUNTUNEENA ILTALEHDEN TÖRKEESEEN KÄYTÖKSEEN -NO EI SIELLÄ PALJOO JENGII KÄYKKÄÄN JOSTAIN IHME SYYSTÄ:)

Zombie&Barbie poisteataan aina vex tääll
Kuvaus
Blogi joka bannataa kahdenpäivän kuluessa. Bändillä on hyviä asiajajajia sekä vittumainen laulaja.

Aiheet
Kaikki
Ajankohtaista

Linkit
ZomQandBarbieQ City.fin blogi

Tänään
« =TURHAUTUMINEN&#... | Etusivu
mauzi siteeraa
01.02.2008 03:02
mä kirjottelen tätä zombin sanelun mukaan ja usein kirjoitan mitä sen suunnilleen on puhut:) mä oon maure ja oon rap-artisti ja usein keikkailemme yhdessä...käsite ja zombie on eivät haluu kuulemma rahaa, vaan kaiken vallan ja niin opiouis päin -niille ei saa sanooEI.

täällä ylläpito on käynyt niitten hermoille ja ne haluu, et pyydätte anteex modet ja lähettätte lepytyslahjoja -ween kalliita, mut silti joudutte ehkä rosikseen. noi elää rosiksilla ja aikoo pistää teidä kuseenn, jos ette tee niinku ne haluaa nössöt.

onx tää joku hippikommuni mis ei saa kertoo vähän karumpaa arkee -siis teidän mileestä ehkä tai mikä teitä meissä vaivaa???


=turnee alkaa...sain pilluu yheltä ikaalilaiselta  3

pakkailessa matkalaukkua ja releitä sovittelemassa löysin pössöö rtaslusta
sekä kulttaa jota oon saanut veloista....sit löyty semmone sormus
jolle onkin launataina käyttöä -mä meen järkiavioliittoon.
mut ajattelin silti pitää senegalin sandran raksatajettarenani.

kuuntelen jotain vanhaa color climaxii ja N.Y.Dollseja..
vähän soitetaan flänässä, mut biisieissä on yx jonka vedän keikalla....laulan kuin kissa:)

wiitu se mesta missä soiteaan on hevosenkenkä pyynikin tyorilla -aika pieni...käsite soitti ja sano, et
neljältä soudchekkiiin ja kasilta vetäään keikka.
se on ween pieni paikka ja jätkät on rakentanut jonku uuden pienioislavaviritelmä -sen pitää olla sen stagen keltainen...siis maanisen keltainen. NO, paikka on tietty täynnä ta i oikeestaan liiankin täynnä...no eihän se mau haiottaa..kyl ne siitä manipulioituu johonkin tilaan...koska m,ä oon kirkas kuin jumala:) -johtuu siitä et keikkailen harvoin ja rahastan paljon niistä koksa laatu on kaikki tai ei mitään.
henkistä laiskuutta bändissä mä siedä ja heitin qvistusta
jollain mutsin duunamaala piirakalla _se kävi aiemmin täällä tuomassa meitlle ruokaa tuliaisna -äiteet
ne on aina tommosii...mut ei kai si ookkaan...mä oon mamman poika ja mutsihan mut tähän duunin madoliinilla saattoi.

sain lahjax tänään joltain bändäriltä (pantava)willsonin parhaan tnnismailan -wittu mä tykkään ku se on kans yx työkalu joka meinas ottaa mut irti skittasta -musta piti tulla tennisamattilainen, mut tässä sitä ollaan ihan poreessa.

yx roudari sano, et voix taustakulisseja laittaa myöhemmin ku sovittiin -käskin se painuu vittuuun heittämäni pullon alta...teki mieli hakata se siihe...henkine laiskuus perjkwela....mä en tajuu muusikoita jokka tekeee kaiken jotenkuten ja ei saa ees kunnolla rahaa -mitä ween järkee on soittaa wajareita....niin jikkut soittelee harrastuksekseen.....mmmmm....niin mä nytr sit harrasta tennistä, mut mun silti aina voitettava ja tykkään pelat tennistä rahasta -pitää korjata tippii henkilökunnalta vaihteex toisin päin:)

mä kihlaan sen palleriinan. mulla on sille sormus, sen sain heebolta se on lapinkultainen itsse taottu...heebo hgarrastaa kullan vuolemista -sil on kultakuume aina:D
täs sormuksessa on mun ostama sen silmiin väriin sopiva
vihree lasenodi kehikko kadeksankulmaisen smaragdin reunoilla -mä piirsin heebolle sormuksen ja se teki
-kätsyy...jätkä hakkas mulle fiskarssin kirveellä kultaketjua yhteen rock-videoon jossa olin palkkamurhaaja...yx suomalaine bändi -mmm ä en oikeen seuraa miten ne pärjää, mut kyl mä urkin paljon ne saa hintaa -se vähän naurattaa kuinka vähän viittii ees monet pyytää -mä tykkään, et remulla on paras tyyli tossa asiassa ja sit myös siinä, et kaikki ion just eikä melkein ja nopeet liikeet ja triplakeikkana -kamoja vaakutetaan ku ne rikkuu ja sillee:)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ZOMBIE GALLERY
http://groups.msn.com/zombiegallery

Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

Seuraava