Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.
Seuraava

= relaaa =  1

heebo soitti ja on tulossa amazonian keskustaan
autoni autoni kanssa korkojen kera -eli se sotkee joteski mun pään,
mut ei se haittaa.....tää pehtoorina oleminen vaatii rankat huvit.
§polvjin fillarilla paikalliseen kirjastoon, mut unohdin ottaa mukaani palauttamatta jääneet kirjat jokka on 3 kuukautta myöhässä...mukava kirhasto täti ei kirjoittanut ees sakkoo vaikka osa kirjoista on kateissa.
Sanoin et tulipalossa ne vissiin on mennyt -sääliin on hyvä turvautua.

Täs onkin ollut melki kuukauden selvään hauliin...tai no kaks viikkoo ainaski....aika menee nopeeta ja ei sitä ikinä tajuu ennen kun on haudassa.

http://groups.msn.com/zombiegallery


= GEE ÄRRÄÄ =  3

heebo "lainas" mun autoo ja kummakkin on kateissa
-ei yhtään vituta. Taas oon notkumassa nettibaarissa ja ja kaiken maailman huumehörhöt sääätää täälläkin yrittäen tyrkyttää trebdikkäitä muotihumeitaan -vetäis käteen jossain muualla...siis niitä kamojaan.

Koiran kanssa käytiin aamu-uinnilla ja mul alko särkeen korvaa...
muutenkin oon loisto tuulella ja haluasin tappaa ja kuristaa noi
sekopäiset diilerit sun muut, PERKELE!

http://groups.msn.com/zombiegallery

Ei ole muuta kuin hiljaisuus jota me aloimme rikkomaan jo aikaa sitten, takaisin päin. kaikki on niin yksinkertaista, ei ole mitään yllätyksiä lihassa, vain kuola valuu, kumarra sitä jos mieli tekee, mutta se ei ole minun mieli, sillä jos se olisi, olisi se sama kuin nuolisi mattotelinettä talvella. kirjaimet erottavat totuuden, niiden henki elää tästä, kahdesta, viisas ymmärtää tämän hyvin. ja mitä vielä viimeinen sana kuolemasta, miten paljon olet valmis ja tässä sen kaiken ottamaan vastaan, sitä lähempänä olet mitä haet. tähän on monia johdatuksia. kaikki on niin yksinkertaista, mutta sitä vaikea. mutta ei kärsimys ikuinen, vain sen kysyjän asema on ja se kutittaa etsijöitä. nauratko sinä?

Jos on vain hiljaa, ne tulevat ja mitä enemmän on, sitä kovemmin korvaan huutaa yksi nimi, miksi en vain osaa kirjoittaa sitä, miksi väistän itseäni? teinkö sittenkin liian ison numeron madon päälle astua vesisateella, ääneen rukoilla rahaa, mammonan edessä puhuin absoluutista, vain hampaat lihaani manasin, mitä pyysin, tiedän sen nyt. mutta enään ei pää käänny vasemmalle, lehteen kirjoita lihasta, pikkuisista merkityksistä linna rakennu, edessä minua vie. saat sie kummastella, kattoa, mutta minä en palaa ja minua enään kutsu, minua ole enään, ellet varjossani tahdo tanssia, ilosta hyppiä ilmaan, pilkkana, en välitä siitä. mutta lehti on käännetty, älä epäile.

Kuin ei olisi dualismi itsessään sanasta jo kakanut itsensä näihin myös kirjaimiin, mitä selittää, näkee "vanhana" niiden olemuksen, niiden varjot, jotka "viekkaina" pyrkivät päämäärään. Mitä vain, ja sillä ilman, kirjoittavat ne kaipaukset, joita emme näe, elävät hämärästä, hengittävät siitä. Mutta miten vain tahtoo, kuolleitahan kävelee vastaan tuon tuostakin, siinä mitään uutta ole, päinvastoin. Ja se odotus vain kirjoittaa nimillä ja ne nimet itsessään ovat odotuksen kirjaimia, turhaan totuutta etsiä sanoista, ellei elä niitä ensin. Ja monien elämyksetkin myös hivelevät korkeintaan kikkelin päätä, mikä on muuttunut, voisi vastata, hyvin vähän. Mutta liikkeellä vain oltava, merkityksiä luotava, Omassa maailmassa elettävä, kuollut piru parka, huutaa omaa tuhoaan, jopa pyytää sitä. kun on kävellyt askeleen, ei voi kääntyä enään takaisin, jotkut tahtovat jäädä, toiset ne ohittavat, mistä kaikki puhe, on matkalta kuultua, tasoissa mitoitettavaa. vain miten pitkällä, seuraa seinän eteen ja tämä on se, miksi minä kysyin nyt, ennen minun kuolemaa, pikkuista hyttysen ininän loppua, Mutta, Jos heräänkin, en ole enään sama. Ja minä tiedän tämän.


= hippikesä =  19

tammerfesteillä muijaa sai vaihtaa taajaan kun ne tuli niin sekasex
en edelleenkään tykkää kännisistä muijista, mut se yksi vaalee pörröpää oli ihan mukava....tosin eksytin senkin vahingossa -se meni vanhalla rutiinilla....aina sitä jotenkin luulee ettei koukuta mihinkään, mut piintyneitä tapoja silti on vaikka kuinka:P Flirttailua ja naisten iskemistä en silti lopeta....nyt vituttaakin se et naiset yrittää iskee mua ja se on liian helppoo:P

Meenkin täältä kirjastosta pian uimaan koiran kanssa kun mut tullaan pian hakeen. Tänään vois sotkee päänsä ilmatteex joteskin. luonnosta löytyy vaikka mitä siihen tarkotukseen. Luonnonmukaisena maatilallisena ollaan qvistuksen kaa alettu shamaaneix.....tai kesä hipeiksi jokka rakastaa maailmaa ihan öövereihin asti:D PUSIPUSI KAUNIS MAAILMA. SUKELTAESSANI VETEEN TULEN TAAS PIAN ENEMMÄN KUIN ONNELLISEKSI.

Qvistus tulee parin tunnin päästä oikeista töistä jossa on paska palkka -tyhmää, mut kivaa kuulemma...sit räjäytämme tajuntammme jälleen ja rakstumme taas johonkin -ei koskaan tiedä mihinkä:D

http://groups.msn.com/ZOMBIEGALLERY

Darren Qvistus
Darren Qvistus
WEETÄ PÄÄHÄN !
WEETÄ PÄÄHÄN !

Iltalehti  7

MV:Mites kesäsi on mennyt?

Z:Tästä kesästä piti tulla ihan erilainen,
mutTA jo säät ja sen vaikutus mun psyykkeen
etenkin valon suhteen hidasti mun tekemisiäni
ja oon keikkaillut entiskäkin harvemmin. Ja
nekin keikat Tukholmassa ja sen lähiympäristössä
etupäässä. Yks keikka meillä oli Oulussa yhdellä
kaatopaikalla. Se oli hyvä paikka ja tarkoitettu just nuorille
jokka on joka paikassa aina väärässä paikassa ja muutenkin tiellä
-niin ja niillä ei oo ikää ja rahaa kuunnella bändejä jossain aniskeluravintoloissa tai mennä ylikalliisiin festarialueille rahastettavaksi. BarbieQueenillä on selkee politiikka siitä, että jos me kusetaan tai varastetaan joltain, ne on sellasii jokka sen paremmin ansaitsee.

MV: Mitenkäs Tukholmassa keikkailu ?

Z: Siellä ei pitäny alunperin kuin heittää muutama keikka kokeilu- mielessä, mut kun mulla hajos liikaa tietokoneita ja kaman hinta täällä on pilvessä,
me kelattiin heittyää siellä settii enempikin. Ruottalaiset tykkää vähän paskemmastakin musasta ja niillä on vitukseen rahaa pennuillakin, joten
me viihdyttiin siellä mukavasti. Broidi toimi keikkamyyjänä joten kaikki fyrkat meni suunnilleen oikeeseen osoitteeseen -nekin jokka me tuhlattiin kamoihin -siellä on kaikki tollaset paljon tuoreempii ja laadukkaampii.

MV: Mitenkäs tästä eteenpäin ?

Z: Uin paljon, käyn kalassa ja viljelen laajenevaa ja hajauttettuja luomutilojani sekä kerään kultaa ja kiviä. Kiitos

http://groups.msn.com/ZOMBIEGALLERY


totta vaihteex  1

retkahdin tyaas tähän nettiin ja oon vuoltsulla
nettibaarissa. omat koneethan oon hajottanut kaIKKI, KOKWSA MARKKINOILLA EI OO TARPEEX kuin räikkösen kimin ferrari, mut nopeemmax.

oon opetellut kirjoittamaan käsikäyttöisellä kynällä ja sillä tulee kirjoitettua niin paljon, et mielummin meen uimaan tai ulkona pörrääviä naikkosia kiusaan. ei naistenkaan kanssa tarvi juuri sanoja käyttää
-PITÄÄ OLLA YMMÄRTÄVINÄÄN KAIKKI.

VCANHEMMAT NAISET HALUU USEIN KESKUSTELLA KU NIIL ON VITUN VAIKEETA
JA ELÄMÄ KULUU KESKUTELLESSA LASILLISEN ÄÄRESSÄ....NUOREMMAT EI NIINKÄÄN DOKAA EIKÄ NIItä tarvi juottaa juurikaan. aika kuluu muuteskin niopeeta kuin EI TARVI VATVOO ONGELMIA SUN MUUTA PASKAA baarissa.

rimaa voi aina alittaa ja uudet on aina uudempia.

joku laitto jotain kamaa mun taskuun ilmeisesti kokeillen skitsoonko poliisia. en mä jäin tsekkaan poliisiauton.ö kaveri tuli ja lähdenkin päivystään katulähetykseen ja hoitaan maailmanparannukset, greenpeacepimut sun muut. käsine hoputtaa kärsimätt5ömästi ja saaan taas juosta sen jopon peddrässä -mulla on rengas puhki:P


Seuraava