Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.

0webcam=  9

yx naikkonen alkoo taas srippailla mulle web-kamerassa
-sen kai joku näyttelijä:)hehjoojoo. tulin just mummolasta niittämästä peltoo enne ku alko sataan. nyt tää muija lykkää mulle kuviaan et tää kone sekoo pian...ei paha...poltan joonaksen kyllä, et näitä jaksaa paremmin seurata....siis näitä eroottisia tansseja -pitäs kyl olla parempaa koreografiaaa...ehkä mä voin sittenkin tota tsubaa auttaa:)

http://www.lovelocalgirls.com/jane2hot

GIN Jennie
GIN Jennie

http://groups.msn.com/zombiegallery


=skole=  1

naapurin pikkutytöt tuli hakemaan koiraa -ihan niinku se
ei oli tarpeex ollu ulkona. qvistus soitti ja sanoi menevänsä huomenna taas lukioon. oonhan mäkin joskus kouluissa käynyt, mut ei niistä oo jäänyt käteen ku et osaa käynnistää tietokoneen ja sitten jotain
omituisia muijia -niitä tulee aina silloin
tällöin vastaan jos erehtyy baariin jne.

onhan koulut ihan yees, mut ei niitä kannata uskoo liian paljoo. opitaan vaan ajattelemaan samalla kaavalla ja se on ween tylsämielistä touhuu -teoriat on hauska aina kumota...ja kuka tahansa on voi olla oikeassa vaiikka olis väärässä -kaikki riippu kollektiivsesta tajunnan manipulaatiosta jne.

jaahas..koira palautetaan.

yks pispalassa asuva ikuinen opiskelija on jo pitkälti yli 50, mut sillä on kin järkevä syy "opiskeluihinsa" se tykkää nuorista opiskelijatytöistä.. ton pointin mäkin ymmärrän joteskin ja voisin jopa kestää olla joku helvatan amunuenssi vai mikä se oli.

http://groups.msn.com/zombiegallery


0¤##""!!!!!!!  6

tänään ollut niin vihanen etten oo viittinyt mennä ihmisten ilmoille.
yx kaveri pakoilee mua kun se on mulle velkaa.
se ei osaa hadlata hommia ja talouttaan kun se koukuttaa taas
roinaan. kyl mä tiedän miltä tuntuu olla koukussa, mutten silti säälis tommosia vitun kavereita -mä halveksin ihmisiä jokka ei hoida asioitaan sovitulla tavalla.
humeet on ihan jees, mut niitten käyttäjät jumittaa monasti ja onjuutenkin ihan perseestä:)


´=koruja=  4

Pistin huoneisiin suitsukkeita pössöteltyäni ja syötyäni broilerin rintafilepihviä keltaisen riisin kanssa sahramilla maustetu ja värjätty sekä salaattia ja hyvää vuosikerta punkkua oamsta kellarista -tään on 96-vuoden mun duumamaa

nyt maistuiskin ruokasauhut
ja ajattelin notkua himassa ja myöhemmin illalla vois mennä jonnekkin uimaan ja saunaan vaihteex...mul bisseekin jääkaapissa mut ei se maistu ku saunanjälkeen.

yksi tilan raktori räjähti aamulla palamaan ja sai taas vaihteex kutsua palokunnan -ja sitä muuta päällistelijä ryhmää tuli kutsumattakin....ei se mun moka ollu:)

http://groups.msn.com/zombiegallery

mutsin duumama maapallokaulakoru
75 ekuu:) kivi on agaattia
ja metalli hopeeta.


=nyrkkikyllikki=  1

Naiset

Kaikkien naisten kans joita oon pannut, oon myös täysillä

rakastanut. Se rakkaus voi olla lyhyttäkin aikaa, mutta mä

oon romantikko....enkä pane ihan kaikkee mikä liikkuu

vaikka joku toisin väittäis. Mä uskon rakkauteen ja

parisuhteeseen ja ooon konservatiivinen ja seksistinen

huomaamattani sekä perkeleen naivi. Mä oon jossain

suhteessa kaksnaamainen moralisti/romantikko,

joka silti pettää harvoin -ja kun pettää , lopettaa vanhan

suhteen siihen, koska on rakastunut:D

Poikkeus tietty vahvistaa säännön.


=helpottaa=  2

Aamulla oli saatanmoinen ahdistus, mut luomusauhun jälkeen taas pelittää.
saatanan käsine hukkas eilen mun lämärin kun sen piti käydä osoksilla
-taas se on mulle velkaa:)
nukuin univelkoja vex. mun oli pakko lähtee kaupungista yhdestä kahvilasta vex ku jokkut pikkutytöt tuli kyseleen tyhmiä -hyvä etten vetänyt turpaan -mähän en 13 weeläisiä pane...niistä oo ku riesaa tai voihan ne ostaa jonkun vitun levyn josta teosto ei maksa rahaa:P
vittu kaikki rahat pitäis tehdä keikkailemalla, ja mähän oon nykyään laiska käymään keikoilla. pennuille sitä tulee soiteltua mielummin kuin jossain kapakoissa.

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

=helpottaa=  13

Aamulla oli saatanmoinen ahdistus, mut luomusauhun jälkeen taas pelittää.
saatanan käsine hukkas eilen mun lämärin kun sen piti käydä osoksilla
-taas se on mulle velkaa:)
nukuin univelkoja vex. mun oli pakko lähtee kaupungista yhdestä kahvilasta vex ku jokkut pikkutytöt tuli kyseleen tyhmiä -hyvä etten vetänyt turpaan -mähän en 13 weeläisiä pane...niistä oo ku riesaa tai voihan ne ostaa jonkun vitun levyn josta teosto ei maksa rahaa:P
vittu kaikki rahat pitäis tehdä keikkailemalla, ja mähän oon nykyään laiska käymään keikoilla. pennuille sitä tulee soiteltua mielummin kuin jossain kapakoissa.

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)


=vaivaisunta=  2

Jaahas alkaa tuleen pyöreitä päiviä
ku nukkumatti on mut hylännyt kokonaan.
puujalka se pitää olla tossa mun aiemmassa
-tosin ne jalkapuut vois olla siistit tehtynä kanssa.
vois pistää niihin kaikenmaailman häiriköt ja kusipäät joita en tunne.
kaikki ihmiset on oikeestaan kivoi ku ne on jossain muualla ....joo.

aah....Backwoodsin sikarit on veen hyvii niitä on semmoisessa valeenruskeessa pehmeessä foliopaketissa....ne on just semmsii sopivan kokosii
semmosii etusormenpaksusia ja parempia kuin kmitkään muut.

mullla on pispalassa vuokralla maatilkku jossa en oo käynyt tsekkaamssa istuttuksiani aikoihin -siellä pitäs olla jotain unikkoo sun muuta.
mulla on isoja ajatuksia jokka kiertää alati laajenvaa kehää
.
eihän msemmosessa voi nukkuu..kun pitää kokoajan kirjottaa ja muuteski merkata kaikkee, et tulee kivaa tekstiä joka onkin sitten myöhemmin tarkasteltuna persstä,
mut sitähän taide parahimillaan on...se jättää ihmiset ällistyneinä ihmetteleen , et "MITÄ VITTUU!"

yks kuollut kaveri joka vuokras mulle unikkopellon. se kundi söi pispalarannassa kokoajan niitä unikonkotia raakana vaikka mä heitin ne kaikki saatanan kodat sen taskuista vex ja vedin turpiin. se oli kuollut seuraavana päivänä...nii mulle kerrottiin -tuli vähän outo olo olla siellä pellonlaidalla...tosin jos syö kovin monta kahvipakettia , niin ei kai sekään viisasta oo.

nautintoaineista pitää nauttia -muuten ne ei oo nautintoaineita vaan jotain aivan muuta paskaa.

tyhmyydeltä tosin ei voi oikeen kunnolla ees suojautua -se vaan tulee:P
nonni. nyt vois keittää kaurapuurooja kahveeta ja lopettaa tää "työskentely" tällä näpyttimellä polttaa verkkokalvoja ja tarvii rasvata silmät -mul on ollut joskus värikalvontulehdun ja luulin
et mulla on joku aivoverenvuoto ja delaan...mut vitut.tisella simmulla en juuri itkekkään -mulla on tapana vollotella , koksa ihmiset ei kestä ku joku ukko itkee>:) ihan vaanb siksi, et kaikki jotenkin olis siististi entistä vaivautuneempia.:D

zomqn eka lempi nimi oli musse
zomqn eka lempi nimi oli musse

lisäänkin yhden mutsin tekemä kiviriipuksen.
kivi on agaattia. näitä laitoin nettimyyntiin. nää tämmöset on tietty uniikkeja ja ei köyhiä varten:)


=kengät sanoo kopotikop=  6

yx pariskunta soitti ja sit toitti anna et mentäisiin sille pariskunnalle
hasutteleen. mun tekias mieli ainakin ntanssia ja samlla kokeilla jotain uusia koreografioita filkkaa silmällä pitäen.

blankkasin tusinan paria kenkiä -ruskeella ja mustalla blankattavat.
kengät pitää olla just eikä melkein...niistä lukee paljon ihmisistä,
et onks ne oikeesti köyhii cvai juntteja tai varakkaampia.

englantilaiset käsintehnytmaalaiskengät mul on ja maksoi hunajaa 4 vuotta sitten (porttobella roadin varrella jossain). mul on yx hyvä kenkäsuutari joka vois tehdä mulle kaksväriset miljonäärikengät -punanuppinen kävelykeppi mul jo onkin itsetehtynä.

muutenkin oon sovitellut tänään ostamiani ja saamiani releitä.
se johtuu siitä et oon vaika lämähtänyt nykyiseen akvaariotyttöseen.

ainiin sekin voi lukee tätä,mut ei se mitään. se on kanssa taiteilija (etupäässä kuva- ja lasitaidettaa...semmosia siistejä tiffanytyylisiä.

siellä sen kotona on kotoisaa ja vihreeitä kasveja, siistiä, akvaariota kaloineen ja käärmeineen sekä lintuja lentelemässä -etupäässä niitä puluja.
se kyl osaa tehdä hyvin ruokaa, vaikka onkin itse vegetarisiti -musta ei saa tekemälläkään -mä haluun eläintä ku se tekeee eläintä:)

pyörivää lavaa tänään paikkailin ja maalasin kuvauksia varten. käsine laittoi siihen piikkisen kawasakin moottorin na se hurisi niin weesti et se häiritsi ja se pyöri vinhasti kuin karuselli.....siihen tarvii siis hankkia hiljainen ja hitaamin pyörittävä sähkömoottori jostain ja kunnon välitysrattaat tms. ääh!!!

sit oon tehnyt sikakorkeita jalkapuita joilla voi kävellä sun muuta sirkusrekvisiittaa filkkaan, mut niistä osan saa toimimaan niin oikeesti et niitä voi käyttää ja vuokrata keikoille. lavaa multa onkin kysytty -se ei mahdu ihan joka pakuun tai dösaa .508 mersuun se mahtuu jods joku haluu vuokrata vuorokausi maksaa 59 ekuu ja siihen kuuluu hieman valojakin sun muuta ...sitä voi käyttää hieman purettuna myös kulkuneuvona -se näyttään silloin semmoselta lankarullalta joissa on tien varsilla kaapelia:) mä pyörittelin sitä rullaaa ylikolmekilometriä ja ajoinkin välillä -vähän niinku jotain pyörätuolia mut ei oo tuolia:)

annoin annalta käärmenhkaa käsineelle ja se oli heti kiinnostunut tekemään siitä jotainj hienoo -sas nähdä se käsine osaa tehdä nahkataidetta. teaternkokouseen kun meen vois viedä täältä vaatteita joiita eb käytä juurikaan.

en oo nukkunut pariinviikkoon kunnolla kun
ja oon oppinut nauttimaan ahdistukseta, yks kaveri meinas antaa mulle jotain kolmiolääkkeitä,
mutta niitähän rn tykkää syödä -ne vie terän asiasta kuin asiasta ja helpottaa liian vaivattomaksi -tietty joku akuutti paniikki voipi olla eri asia.

löysin kenkänpojasta kaks ruttusta toukon setlliä...ne on ollut siellä kauan:D huomenna vois pitää oikeen kuunon bailut jakka on saatu filkkahomman suunittelua ja yhdistyksen kokous pidettyä.

oon aika notkuissA JA SILMÄT LUPSAHTELEVAT KIINNI....MULLE TARJITTIIN JOTAIN UUTTA AKVAVIITTIA JOKA TOIMII...SEMMOSTA RUNOILIJASIELUJEN LIENTÄ -HYBVÄNMKAUISTA JA POJALLA OLLI OUZZON MAKU, MUT VÄRI OLI SIISTISTI KELLERTÄVÄNVIHREETÄ....SIIHEN OLI PANTU KAIKENNÄKÖISTÄ SHAMAANIYRTII JOTAIN PREULAISII HAPPOISIA HIENONONNTTEJU JONKU RUUSUPUUNSIEMINIÄ TAIS OLLA. VILLE ON AIKA BIOLOGI/KEMISTI ...MÄKIN OON INNOSTUNUT ALASTA SILLÄ OON TYMPIINTYNYT NVAHOIHIN NAUTINTOIHINN JA HALUUN JOTAIN UUTTA JA PAREMPAA KUIN KIKÄÄN. TÄS VÄRIT JA ÄÄNET JÄNNÄSTI MUUTTAA SUUNTAA JA
KUN SILMÄT LUPSAHTAA KIINNI ONKIN LENTÄMÄSSÄ AMAZONIAN SUISTOSSA JOSKO SIELTÄ LÖYTys saalista tai sit on vaikka hylkeen tai delffiinin selässä ratsastamassa...ihanaa tää elämä kun jaksaa pikkasen nähdä vaivaa.

oon aika onnellinen:)

http://groups.msn.com/zombiegallery