Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.
Seuraava

= pyhäin häväistys =  6

Kävin Pirkkalan Reipimmiessä pariviikoa sitten saunassa ja avannossa. Siellä kaksi ählämimuijaa alkoivat nimittelemäään ja pilkkaamaan ja lopulta tappelemaan toisiaan kiroten. Paikallaolijoiden järkytys oli käsin kosketeltava -sauna on pyhä paikka. Se on todellisen suomalaisen rippittäytymis paikka ja siellä puhutut asiat jäävät sinne saunaan.Saunassa kaikkein viimeksi tapellaan... sauna on tietty myös puhtauden ja uudestisyntymistä symboloiva instituutio. Sauna on suomalaisen todellinen paikka miettiä syntyjä syviä jne. -se on meitin mettäläisten todellinen KIRKKO.


= pinnallisuus on syvällistä =  6

Aaamulla yx muija tuli sänkyyn ilman meikkiä ja korkkareita -eikä sillä ollut ees dimappeja -jumalauta munhan oli pakko meikata se ja pukee kun ei osaa -kyl mä oon huolissani nuorisosta ja uusavuttomuudesta.
sit jumalauta kysyi; etteikös me voida mennä jonnekki baariin dokaan tasottavia "KRAPULAAN! -vitun denso. Join eilen vaihteex pari lonkkua, mut ei mulla mikään krapula oo....vaan hauskaa niinq yleensäkkin. jos mulla on joteski paha olo niin mähän sekoon, sillä mikäs se hienompaa on kuin vittuilla itselleen. minä ja koira; me olemme onnelisia, koska meitä hassuttaa kaikki järjetön tyhmyys.

sil ween ämmällä oli mun numero ja se soitti et se tulis tänne takasin jostain sieltä baarista.
minä sanoin, et ei varmaan tuu. minähän en selkärangattomia matoja pane, vaan jatkan runkkailuani että rauhoittuisin hieman. Se muija pyysi multa ihan älytöntä summaa sinne baariiin mukaansa. 5 EUROO. Ja sillä se ei saa muutaq kuin itsensä jotenkin pikkasen enmmän sietämään itseensä
-tuskin!

Mähän oon herrasmies, mut en aina -just tämmösissä tapauksissa muA huvittais piiskata ja satuttaa sitä -ihan vaan periaatteesta....vittujakos valittaa mulle olojaan kun ne on itse olettulla nautinnolla hankittu.

lämmittelen tässä tätä kirjoittaessani aamulehden "asiallisempaa" varten.
Mä oon huomannu, et mä saan idoitANI LÄPI JOTESKIN JA WELTON PERUSSUOMALISET on liitoutuneet kristillisdemareitten kaa, vaikka mun idea oli kyllä jA ON EDELLEEN NAITTAA VIHREET myös perussuomalaisiin (nehän on hallitukseesa ja kaikkee) -mut kyl ne bonjaaa kun oikeen spämmään ajatusta silleen et ihmiset luulee itse keksineensä ratkaisun lisätääkseen valtaansa. Valtahan on tärkeetä myös seksissä ja seksileikeissä, enkä mä pidä itseäni yhtään pinnallisena -jokkut muijat (mixei myös ukot) on vaan semmosia putkiaivoja, et ne mistään ymmärrä mitään.

Kuuluu hyviin tapoihin sekin esmes. et saa mut tuntemaan olevansa tärkee kun laittautuu oikeen kauniix. Kaikki ihmiset on pohjimmiltaan kauniita, mut ne ei saa sitä esille niin kuin ne haluais. Minä ja BITbit Vision Films....ME AUTAMME.

zomqn eka lempi nimi oli musse
zomqn eka lempi nimi oli musse

ZOMBIN AAMULEHDEN BLOGI:
http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blog/list

tampereen LEGENDAARINEN LEGIOONA TEATTERI: http://www.legioonateatteri.fi/


= väärennös =  4

olen runkanut itseni kuivaksi ja paikat ovat vereslihalla ja kärsäni on muutenkiin nuhainen. saako selibaatissa runkata????!!!! - ei tietoa.)
Naiseni ei tullut taaskaan mukaan tumputtamiseen ja se oli muutenkin pakonomaista ja tylsää koko runkkaaminen.

Maltan silti odottaa soittoasi kun olet taksilla matkalla kohti tänne ja kohtaat raadon joka nukkuu sikeästi mahallaan ja kuolaan tyynyn märäksi
-sinä muistat laittaa toisen tyynyn ja minä nukun kuin pulmunen. kuin itse hyvyyys -olen pyhä vaikka en syökkään riisiä ja kaalia niinkuin sinä -KÖYHÄ ANOREKTIKKO!
KAIPAAN lihavaa räkäistä goottipunkkaria mustat rikkinäiset sukkahousut jalassaan päälleni yekemään elämästäni hyllyvän helvetin. Haluan satuttaa häntä ja otan rottinkikepin käyttööni:- "UIH!" -sinä huudat ja minä en vieläkään tunne mitään. Sivallan vielä viidesti ja peppusi on kuvioitunut jännästi -itkemme onnesta, sillä olemme maailman onnettomimmat ihmiset.

Toivoisin , että lähdet taas pitkäksi aikaa opiskelemaan pois kauas Alhmannin Emäntäkouluun.

Sade koputtaa monin pisaroin ikkunaa ja tiedän olevani valmis....enäää vain tämä laulu...
http://www.youtube.com/watch?v=__MOjSyLgNc


.= törkeetä asiaa =  2

Harrastan usein vanhojen sananlaskujen pohtimista esim: "Kel onni on, hän sen kätkeköön"
Harrastan myös 5-vuotiaille tyypillistä kysymystä MIKSI? tai minkätakia? -se on järkevä kysymys kysyä itseltään tai vaikka miksi esimerkin sanalasku on kirjoitettu???!!!.

Hyvät käytöstavat, arvomaailma, välittäminen, arvokkaasti vanheneminen, iän tuoma viisaus ja syvällisyys vaativat nykyään monasti liikaa vaivaa, aikaa ja rohkeutta toteutua arjessa -vai onko meistä tullut henkisesti laiskoja tekniikan kehittyessä? Emmekö välitä kehittyä ihmisenä paremmiksi?
Emmekö halua kasvaa ihmisinä. Tunnemmekko edes itseämme niin hyvin kuin olisi tarpeen ymmärtääksemme? Haluammeko, viitsimmekö, jaksammeko?

Asioihin ei haluta eikä uskalleta puuttua, kun sitä varten ovat viranomaiset ja muut joille on hyvä sysätä kaikki liika vastuu, että voi keski-ikäisenäkin elää rohkeasti, villisti, helposti, kevyesti, laadukaasti ja vastuuttomasti nuoruutta jolla ei tunnu olevan loppua.

Pelkäämme rakkautta ja välittämistä niin paljon,
että vieraanumme toisitamme ja olemme varuillamme muukalaisten keskuudessa -todelliset asiat ja
syvälisyys vievät meiltä tätä menoa viimeisekkin inhimmillisyyden ja alamme pian ihailemaan illuusioita, tekoälyä, suorituksia yms. "saavutuksiamme kuin lapsi uuutta leluaan.
että unohdamme elää ja olla onnellisia oletetun laatuajan ja menestyksen kustannuksella.
esim. miehen on vaikea sanoa toiselle miehelle, välittävänsä hänestä ja rakstavansa häntä kuin veljeään.
Toisen ihmisen kosketus, läsnäolo, kuuntelu, hoitaminen ovat psykiatrien, terapeuttien, hierojien ja huorien hommia.

Vanhemmuus, vanheneminen, pyyteettömyys, vilpittömyys, vastuunkanto ja tunteminen eivät tunnu
ole niin trendikästä. Ihmisten pinnallisuutta ja turhamai-
suutta tunnutaan arvotettavan enempi. Halutaan elää
induvidualisteina -ja jos kaikki näin tekevät ja elävät
rahan, olettun menestyksen ja kauneuden ollessa jalustalla, voi vaan kysyä kuinka kaaottiseksi haluamme maailmamme repsahtavan.

Virtheitä ja heikkouksia pelkäämme tunnustaa näyttää
jne. Tämä piitaaamatton arvomaailmamme saa minun puolesta kärsiä entmmänkin lamasta, jota ei saa ruokkia ja sitä pitää kutsua syväksi tai pidemmäksi taantumaksi -eli meidän pitää valehdella toisillemme , että kaikki on ok, vaikka ei olekkaan.

Onhan tämä tällainen omiaan kasvattamaan meistä todellisia mistään piittamattomia itselleen ja toisilleen valehtelevia idiootteja hallituksen siunauksella.

Onhan tämä karmivaa, mutta totta. Ihmiset tappavat
inhimmillisyytensä menestyäkseen tavalla kuin tavalla median ja hallituksien luomassa arvomaailmassa. Ja kasvottomassa mediassa on helppo piiloutua vastuulta sanavapauteen ja perustuslakiin vedoten.
Olen murheissani tästä, mutta onneksi on ihmisiä jokka pystyvät olemaan irti tästä kaikesta edes hieman -he ymmärtävät kolektiivisen tajunnan ja yhteisöllisyyden tärkeyden -näin toivon ja uskon.

Meidän pitää paimentaa paremin toisiammme sillä olemme Jumalan kuvajaisia....jos joku ei usko jumalaan niin sittern kolektiivseen tajuntaan vetoan. Tärkeintä ei ole uskonto, vaan usko, toivo ja rakkaus.
Tulevaisuus rakennetaasn ja mahdollistetaan rakkaudella, mielikuvituksella, visioillla ja tosiasioitten ymmärtämisellä ja tunnustamisella. Tulee aika jolloin materialistinen maailma luhistuu ja maailma henkistyy.

Mitä me pelkäämme ? Kuolla ja jäädä yksin rakaudettomuudessa ja tyhjyydessä. Pelkäämme
kasvojemme menetystä -mainettamme, totuutta, todellista minäämme, kulissiemme kaatumista jne.

Me tarvitsemme vahvempia henkisiä johtajia joilla on uskallusta tehdä ja tunnustaa virheensä (Hypee: Hyvä Obama, Hyvä Lama!): Me tarvitsemme turvaa toisitamme emmekä lamauttavaa pelkoa estämään meitä rakentamasta onnelisempaa tulevaisuutta jolla on meille tehtävää ja tarkoitusta
-ilman kiinnekohtia elämällään, ei koe elämällään olevan tarkoitusta. Viisaus lähtee tosiasioitten tunnustamisesta eikä siitä että niitä kaunistellaan (Ei saa sanoa Lama, vaan pitää sanoa syvä taantuma)
Kyllä maailman talous on parhaillaan romahtamassa ja romahtunutkin jo hieman -pitääkö hallitus ihmisiä tyhminä, vai eikö uskalleta sanoa tosiasioita suoraan. Tästä lamasta voisi ihminen ottaa opiksi, eikä yrittää piilottaa sitä -onhan hallituksen sanakäyttö aika naurettavaa ja suorastaan castuutonta itsepetosta jne. Sormella osoittelu ja syytely ei ole rakentavaa, mutta pakollista. Koen vastuutä siitä että tuon mielipiteeni julki ja koitan omalta osaltani olla parempi ihminen kaikkine heikkoukseni joita onkin vittumainen tunnustaa, mut pakollista. En halua elää itselleni enkä muille valheen carassa -tuskin kukaan täysipäinen todella sitä haluaisi -mua ei huvita yhtään tämä politkpointi ja kärjistely,mutta koen sen olevan oikein.

Laitan kevennyksesi biisin/runon:)

LASISEN PEILIN SIRU

Jokin menee ohi kolahduksen

-särkynyt ei hajoo enään.

Tiedän taidon kuinka kaikki kestää,

kestää epäselvää.

Lumet tuo mulle kuumaa kesää,

-talvet kesäterää.

Vastuu painaa yhden gramman tänään,

kaikki haihtuu ja on yhdentekevää.

Kaikki hyvä loppuu lopun alkuun,

kukon kiekuun, kiekuun kaikuun.

Tiedän sadun joka kesken loppuu.

Lopun alkuun joutuu taittuun.

Mä huojun huojun,

huojun, mutten heilu.

-mä oon jonkun lasisen peilin siru.

Oon puuttuvan palani peili

-mä oon jonkun lasisen peilinsiru.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

City.fissä oli Leonidaksella viime vuonna juttu joka inspiroi minua paljon- suuri kiitos siitä hänelle.
On lohduttavaa tietää ettei ole yksin ajtustensa kanssa, vaan on muitakin jokka todella välittävät.
Tosin nämä kaikki ovat vain sanoja jokka pitää muuttua teoiksi :)

INFANTILISMI

Elämme maailmassa, joka on tehty kakaroita varten. Mitä vaan voi tehdä hetken mielijohteesta ilman, että tarvitsee kantaa huolta seurauksista, sillä Systeemi huolehtii siitä, että kaikilla on hyvä olla. Riippumatta siitä, onko heillä itsellään mitään myötävaikutusta asiaan.

Infantilisaatio tarkoittaa sitä, että ihmisellä on koko ajan oikeus elää lapsen lailla. Kaikilla oikeuksilla mutta ilman vastuuta.

Jos haluat lapsen, voit kyllä tehdä lapsen. Sinun ei tarvitse olla kyvykäs kasvattaja tai edes kykenevä elättämään, kyllä yhteiskunta huolehtii.

Jos haluat elää tekemättä töitä, onnistuu se kyllä. Sinun ei tarvitse mennä töihin, sillä on sossu, joka kyllä maksaa ja huolehtii. Saat luonnollisesti myös oman asunnon, jonka yhteiskunta maksaa.

Sosiaalivaltio myös riisti isältä paikkansa perheen elättäjänä. Samalla se vei länsimaalaisen miehen itsetunnon, ja (yhä) kasvava osa elää edelleen lapsuutensa epärealistisia fantasioita koska ne ovat rakkaita eikä niistä tarvitse luopua. Pelottavan harva tuntee enää kantavansa vastuuta perheensä tai maansa turvallisuudesta. Ihmisille, joilta on viety elämän merkitykselliset asiat pois, jää vain hedonismi ja nihilismi. Omasta egosta kaikki alkaa ja siihen myös loppuu.

Vastuun vieminen ihmisiltä on mahdollisesti suurin saatana, jonka olen kohdannut (pääasiassa siksi, että se mahdollistaa osapuilleen kaikki muut päättömyydet). Koska mistään ei tarvitse huolehtia, voi kaiken vetää lekkeriksi. Tulos? Helvetinmoinen määrä ihmisiä, jotka eivät ole valmiita, halukkaita tai kykeneviä kantamaan vastuuta omasta elämästään saati toisten.

Vastuunkanto, perheen luominen ja aikuisuuteen tähtääminen on poissa muodista. Lapsuutta jatketaan (usein ennenaikaiseen) hautaan asti.

Milloin ja miksi infantilismi syntyi? Ketkä ovat vastuussa? Ja, kaikkein tärkeimpänä, millä helvetillä siitä pääsee eroon?

- Leonidas
===============================================================

Zombie (Jouni Korpi)


= tupakointikielto mediassa  2

Nyt yritetään lakia jossa mediassa ei saisi näyttää tupakointia tai edes kertoa tupakoinnista ellei se ole
valistustoimintaa. Mul on täälläkin yksi röökimainos ja oon myynyt JUP-savukkeita itse niitä käärien 40 ekua aski...voi olla , et nostan hintaa.

mikseivät kiellä amuskelua ja kaikkea väkivaltaaa tai seksiä ja irtosuhteita esmes mediasa....niin tai kiroilua se on rumaa varsin vittu-sana.

Perkele onkin heklvetin hyvä sana niinq saatana ja jumalauta myös.

Aika ovelaa politiikkaa saada hollywood polvilleen

Baareissa en juurikaan käy, mutta kun tuli laki ettei niisä saa tupakoida ovat baari- ja ravintolaillat jääneet muutamiin kertoihin vuodessa -elikkäs säästän pitkän pennin, mut ravintolat kärsivät. Voin vain kuvitella kuinka se mediaan vaikuttaa. Mun mielestä ekana ennen täydellistä röökaamiskieltoo kannattaisin kieltolakia siis alkoholille -tosin se voisi vähentää rikollisuutta ja poliisilta voisi vähetä työpaikkoja. Alkoholin aiheuttamat haitat ja rahan meno ovat röökaamista huomattavasti karumpaaa todellisuutta. Harva suomalainen pystyy muutaman tunnin ravintolaistuskelun jälkeen käyttäytyyn kuin herramies tai edes käyttäytyyn muuusta puhumattaan.

En polta juurikaan tupakkaa kuin alkoholin tai kahvin kANSSA TAI jälkeen ja ihmisiä ympärilläni.
Eihän tupakointi hyväksi ole jos sitä polttaa liikaa -eix Suomessa tajuta nauttia mistään -vittu,
Pariisiin tai jonnekkin stailiin mestaan jonne ei ihan kaikki jennkihapatukset ja muut älyttömyydet rantaudu kukkahattutätien sun muitten virkaolioitten toimesta. Silloin harvoin kun tupakkaa nautin , käärin sen itse käsin ja poltan omakasvattamaani tupakkaa hokin kanssa -ja se maistuu perkeleen hyvälle. Tuossa kuvassa mikä täällä on , mul on holkki suussa muuten. Joskus kun pistän ihan ranttaliksi, poltan Backwoodsin-sikareja, koska ne on takuulla tuoreimpia sikareja mitä saa aika monesta paikasta jo.

facebookissa on taas pilvevapaaksi-liikeitä......onhan se terveellistä ja kaikki vitamiit ja antioksidantit sisältävää ainetta (jos sitä syödään tai juodaan).Pillvi jos vapautetaan, niin mä pelkään ,et sen hinta vois romahtaa ja kukaan ei polttais enää hampaita värjäävää ja enemmän riipuvuutta aiheittavaa tupakkaa.
Tarkoitus mulla olis lisätä röökituotantooni koska sen hinta on jo nyt aika pilvessä.

Loppupeleissä pennut taas imppailee muovikassi suussaan liuttomia tai muuta vastaavaa -syövät ehkä maalia, muskottipähkinöitä tai sitten ostavat muitten tapaan päihteensä NETISTÄ. Viinankeitosta en jaksa mainita enempiä.

SYTYTÄN TUPAKAN -EN OO TÄNÄÄN POLTTANUKKKAAN....AAAH. TÄMÄ ON LUXUSTA JA WEEN TYYLIKKÄÄN NÄKÖISTÄ...PARIT RENKAAT...KYL TÄÄ AINA JOJO-LEIKIT VOITTAA.


= fast girls =  2

helvetti.eihän noista ihmisistä ookkaan kaikki missään tekemisissä
filkkayhtiön kanssa -tuli sählättyä postin ja mesen kaa valvoneena
et mun my spacelta ja msnnältä jokkut on saanut osoitteeni JOTENKIN -SE OLI OLLUT VISSSIIN MELKI NVIIKON NETISSÄ:P. kolme on tulossa josTAin losssita tänne ja yx ruotsista....nyt sai uusien sivujen säätö tauota hetkex tai ooon ihan nesteessä ton akkalauman kanssa.

täytyy nukkuua yöN yli ja miettiä HUOMENNA mitä weetä tässä oikeen touhuis -mun yksityisyys on mennyttä ja ja tarvii soittaa asianjajalle huomenna ku se perkeleen tuuttikaan voinut olla luurissa tänään.

mä oon niin otettuna, et dokaan vasten tapojani -oonkin kutsunut ne tänne ja luullut et ne on suomalaisia näyttelijöitä (suomi ja englanti mennyt ohitte täysin) ja tää yx on lentokoneessa enkä saa niitä ketään millään kiinni....eli 3 kandinaattia tulee kuin jossain amaricAN RACESSA suomeen tsekkaan jotain unelmien poikamiestä tai mitä ne luulee...."I DIG FAST GIRLS, JOOJOO.

on tässä yx hyväpuoli; se et ei ainAkaan pitkästymään pääse kun huomenna on luvassa kolme ylläriä (POMMIA) -täytyy kelata tää positiivisesti. se on varmaa et juuri nyt oon sinkkuna enkä voi syyttäää kuin itteeni¤ tietty vois lähtee "matkoille", mut kyllä loppupeleissä selvittämättömän löytää aina edestää. ääh nyr ei ajatus kulje vaikka kävin avannossa jA SAUNASSA¤¤¤¤TAINNUTA ITTENI PUNKULLA JA ANNNA HEVOSTEN MUREHTIA KU NIIL ON ISOMPI PÄÄ.

Tarvii hoitaa tänne henkivartijoitaihan vaan warmuudex. helvetti kun piti mennä itte säätään sen postin kanssa

viimex kun sähläsin tääl oli yx virolainen sekopää muija puukottamassa mua saksilla.....nyt otetaaan sikacoolisti.


= näyttelijöitä =  9

muija lähti ovet paukkuen kun se ei kestä sitä tosiasiaa, et bitbit vision filmsin postia tulee mulle. sitä paits mä laitan kaikki kuvat rehellisesti nettiin, koska se kuulu lafkan toimenkuvaan niinkq sekin, et mä haluun itte kuvata mahdollisimman paljon. koska mul on ween hyvä tyylitaju ainakin.

miten helvetissä mä voin ohjata filkkaa jollen mä tiedä miten kukakin toimii.
maailma on täynnä muijiA JOKKA haluaa filkkaaan ihan sama mihin filkkaan....eikä ne ees kysy saax työtilaisuuksista rahaa.

oon tottunut kaiken näkösiin irmeleihin
enkä oo niin pinnallinen kuin kuvaaamani
-ihme ettei muija seonnut postin homo ja transukuvista yms. joita en tänne laita, koska ne on kamalia yleensä.

sitä vaan et yx kuva ja muija oletettu huumorintaju katoo.
sitä paits mä en oo mikään tissifetissi, mut niistä on hyvä parodioida amerikkaa.

täs kuvassa on meikkaus just niinq pitääkin, mut selitä joillekki...puh.
mulla hajoo muutenkin pää muijien takia jokka esineellistää mua huomaamattaaan, eikä tajuu sitä¤mä tarvin wituxeen luottamusta, tilaa ja aikaa olla yksin, et saa jotain järkevää tehtyä. emmä haluu saman katon alle semmosten kans johon mulle ei oo luottoo.

niinq täs kuvassa luomiväri on väärin -pitäs olla vaaleensinistä vituxeen ja hieman kiilettä yhteen zydeemiin.....ripsivärissä vois olla valkoista sekä mustaa...joo.tää on tämmönen suttunen tsubakuva -on tää parempi silti kuin monet suomalaiset -ovat ihan kelmeen valkoisia turskia yleensä ja poseerauksesta yms. ei tietookaan ilme on muuten ihan ok.
sais olla vähempi silti latinoo mun makuun. -NIIN KUN OTSIKOSTA HUOMAA, TAJUSIN HETI MIKÄ TÄS PUUTTUU. JOKKUT IHMISET LOUKKAANTUU KUN NIITTEN OMINAISUUKSITA TULEE puhe ja loukaantuu mun sanoista -ei sellaisista oo näyttelijöiksi. kritiikkiä pitää sietää, vaikkei sitä kestäiskään.

näyttelijän on osattava nöyryyttää itsensä -wittu mua huvita tänään mikäänkun univelat painaa.

siistiii, nyt kaveri tuo mulle rauhoittavaa etten hajota koko kämppää.....ihmne et valkoinen strato on ihan soittokunnossa, vaikka heitinkin sen seinäään ja hajoitin maalamani taulun samtien. kolme tänne, nam ja kaakaoo päälle. nAM!NYT oli KYLLLÄ oikee aika ottaa ryynejä -mä tärisen raivosta vieläkin.


= unelmaa =  6

ei taaskaan saa nukuttua ku päässä pyörii biisien sanoja....rockrockrockja witturock.

heitin kitaran seinään ja kuumottaa.
waikeeta yrittää vanheta arvokkaasti mitenkään
-ihan turhaaan tässä bändiä hajottaaa kun emmä osaaa pelkästään tehdä biisejä myyntitarkoituksella.

olis ees kauniimpia biisejä, mut hirveetä räkäää -ahdistusta ja tuskaa vaan. joittenkin on pakko saada pillua ja toisten taaas pakko päästä keikallle.....mut eihän pienelle ihmiselle mikään riitä.

mä ooon ihan tosissani kelannut alkaaa papix tai semmosex lähetyssaarnaaajax, mut jumala on erimieltä mun kaa ja paukuttaa mulle
päähän ihme ahdistusta, et mikäään nainen pysty saamaan mua rauhottuun
-on niin vituxeen asiaa jota on valotettava ääneen.

kädet tärisee ja ooon purrut niin lujaa hampaita yhteen, et ikenistä tulee verta vieläkin.

sitten mun unilääkkkeekkin on josssain hukassa.

mokasin eilen mesengerin kanssa kunnolla ja mulla hieman vajaaat neljä- sataa ylimäärästä ihmistä ja ne häiriköi kokoajan, mutten välitä koko paskasta -kuuleekohan nekin kaikki biisejä vai mix ne valvoo.

täytyy koittaaa ollla silti kiitolllinen tästä kaikesta
ja koittaaa jotenkin saada mielikuvitus off-asentoon......ei tänäään kylläkään. ei ernsin kirjoitan tyhmiä sanoja perätysten ja koitan saada niitä rimmaamaan. kai sitä on henkisesti ollut laiskana kun näin käy.

vois soittaa muutamalle ihmiselle ja pyytää anteex vaikkei varsinaisesti oo mitään syytä. pointti onkin siinä, et siitä tulee helvetin levollinen ja hyvä olo tai luurin toisessa päässä oleva vaivaantuu oikeen kunnolla ja sit mulla on hauskaa.


= huikeeeta säkenöintiä =  3

9 yötä valvonut 2 viikoss....tai menee ajantaju ja ei viitti hampaan tai hampaittern tekia inistä, koska oon jo tottunut siihen, mut olis kiva nukkua enempi vaihteex.5.2 mul on hammaslääkäri ja arvakkaa vaaan kirmaanko sinne etuajassa poistatuttaan probleeman tai probleemit -tai mitä nyt tekeekään-ihan sama kunhan tekee kunnolla:)
tänään teki hyvää käydä punttisalilla ja uimassa , et pysyy joteskin järjissään.tosin painot lentelivät pitkin salia, mut onnex oli ukkoja jedaaamassa etten telonut itteeni -ens kerralla pitää muistaa sydä ruokaa ennen liikuntaa, jup. valvoneena en juo enää kaljaa ees pulloo tai huikkaaakaan, sillä mulle tulee ihme raivareita. 2 kuukauteen en oo kuin polttanut muutamamia joonaksia -röökiä oon taas alkanut polttaan sit enmpi -tässä alkaa oleen mallikansalainen -ja kaikkee saa kiittäää kun on saanut hampaat elämäntavoilollaan paskax:D

hammasärkyyn tottuu pian, mut ihan selvinpäin valvominen tekee viirupäiseksi parissa viikossa ja kaikki tavarat hajoo käsiin -sain tän
koneen korjautettua, ettei taas tarvinnu ostaa uutta....vituuttaa ostella näitä joka kuukausi -kun ovat tyhmää muovia joka vanhenee vuodessa


Seuraava