Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2009.
Seuraava

= notku =  8

Ollut sen verran paskana ja kuumetta et tajusin ety nyt on vasta aaamupäivä eikä enää sununtai.
mähän voisn mennä käymään jossain. ne vaan on nsähköiset kun oon heräillyt mitä ihmeellisimmistä asennoista.....mul on mennyt ajantaju täydellisesti

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää
SMOKE JUP.  SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.
SMOKE JUP. SMELL THE BLOOM OF FRESH AIR.


= työkalu ei oo peniksen jatke =  6

paine on sietämätön ja olen luvannut nailleni, et tuun pelastaan ne citystä ja antaan niille kaikkee kivaa ja sit lopux sitä pamnemista pitäs treenata...ooon unohtanut -osaanko olla nomisti etten ala ehdotteleen jotain ihmejuttua -niinku mul voi tula suusta mitä vaaan ja siks myynkin vituxeen runokeikkoja, että maanisuus saadaan rahoitettua ja maanisuus truottaa rahaa konsernillemme ja meikkä on varaa olla vielöä timmimpiä diivohja tai käveleviä uhkakuvia.

munlemppari työkalu kaupungilla on lapio tai viikate34 olkapäällä rennosti toissa päivänä kirves oli siitä hyödyllinen et yhdesä mesassa sai kaikki piku hikukkin velkoina takasin ja ilmatteet testit tietty eli 5 gemmin böndi ravii vähintään pinkiä elääkseen yhdenpäivän kunniallisestri.

joku on ntuonut mun pihaan fwerrarin ja punaiswen siinä on valkoisessa ympyrässä jakaristilippu- jokut tajuu antaa parhaqita unelmalahjo.
Sirppi oli kans hyvä...pitäs koittaa nukkua ku en uista ees koska oon vettex nukkunut-kai jo on aika ku o iahnpskana vaikka on saunoinutr uinu ja ollut hierottavana, mut ei kunnon urheiluhierontaa vaan axun hoitamien oimujen .niitä piti hieroo enempi:)


= karva on bändin sähköinen sielu =  2

kävin jamijami-roudarillamme hakemassa sen korjaamaan akustisen. oli siinä hyvä levee kaula säilynyt ehjänä ja muu body skebasta olikin hajonnut paskaksi joittenkin kusipäitten pääkoppiin -TARVIS oLLA PELTIÄ AKUSTINEN KITARA ENNEn KU SILLÄ PYSTYY PUOLUSTAUTUMAAN JOTAIN RYHMÄÄ VASTAAN.

Suunittelimme karvan kanssa, et se tekis mulle putkistryrkkarin nupin 100-wattia. karva ONKYL SEMMOENEN VALOPÄÄ ET SE ON OLLUT JOSKUS SUOMENTIEDUSTELUJOUKON PARHAIMMISTOA JA OSAA JA TAJUAA KUNKA TEHDÄÄN VAIKKA OMA MERIROSMOASEMA LÄHETTÄÄN JOTAIN MITÄ VOIS SANOA KAPINALLISEKSI JA KIELLETYKSI -NIIN TURHAUTUNUT OO EDELLEEN ARTISTINA.

Tosin myyn kyllä tampereenseudulle 3 runokeikkaaa 30- 45min 120 vähintään mulle ekasta tokasta 200 tai niin paljon ku sinne mahtuu ja kolmannesta pyydän jo sen mitä tarvin, mut jos siitä liikoja tingitään, menmme taas tukholmaan ja joka alkaa olemaan toinen kotimme pikkuhuiljaaq....veljen luona punkkaaminen kuulemma rasssaa broidia, joten joku meistä alkaa ruotsalaiseksi ja omn siellä kirjoilla. mä tykkäisin kyl olla amazoniasssa kirjoilla, mut jos kulttuurisihtweerit yms. alkaa hannnaaan poikkasen mun suunnitelmissa, niin otamme koiramme kanssa rokotteeen ja lähden. Ruotslaiset tykkää ku niille soittasA OIKEETA ROKKII JA NIIL ON ENEMPI FYRKKAA -AINA.
'
Karva ei saa maalata mun kitaraa ku mä maalaan sen silleen ku se alunperin olikin eli valkoinen ja punaqvihreellä akryylimaaalilla tehtyjä symboleja ja ornamenttimaisia kuvioita -sillä kitarallla on tehty paljon keikkaa ja lätää akustiseksi kitaraksi ja se on paras akustinen suomessa ellei antti sepän, daven ja henkan kitaroita lasketa.

Karvan tuntien se on jo väsäämässä sitä putkivahvistinta....kerran mainitsen ohimennen, et älyvaatteita ei oo missään kaupassa, vaikka niistä lukee valituissapaloissa ja plaaaplaaaplaaa...karva viikonäästä esitteli tinapaperilla vuoratun takin jonka käyttötarkoitus jäi mysteeriksi, koska roudari oli niin hurmoksessa et se puhui vieraita kieliä -kai se on kesken. kaikki soittokamat tulee kelötapunasiksi -mut ei ihan tasasen oransiksi, vaan sillee et ne on liekeissä tai esmes kaikki metalliset telineen yms. on ruosteesnvärisiä tai sitten kuin liikenne merkkejä. Laitteet käytösssä näyttävät siltä kuin niissä olisi pikkusähkövikoja niihin asennuttujen valojen yms. ansiosta...ne käryävät pahaenteisesti ja musiikkini on aina ollut semmosta et se räsähtelee silleen rouheesti et ämyrit kuulostavat juuri olevan iroamassa kajjutin kopistaan. Väritys muuttuu talveksi kuparinväriseksi -kuparinväriset korut , vyönsoljet jne. ovat todella IN -kamaa ja jopa puhallinsoittimet saaaavat kuparisenvärin messingin tai hopean sijaan. niin puhaltimet ja stemmalaulu nostaa päätään kun näin on päätetty. Hamppukankaiset releet ovat joipa silklkkiäkin edellä.

täs kuvassa mul on hampputakki ja housut.


Seuraava