Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2010.
Seuraava

=minäminäminä=  1

Yritän olla minä.
En outo, en erikoinen, vaan ihan vaan pitää pääni ja olla ja toimia kuten koen oikeaksi sydämessäni.Tunnnen suurta riemua tavata muitakin jotka eivät kuulu mihinkään varsinaiseen ja tajuavat ilman paskaa jauhamattakin. Joskus empatian avulla samastun johonkin muuhun tai muihin -empatia on järeä työkalu jolla voi ohjata myös väärin.

Pelinpaidan numero nolla
jättää jälkiä ja merkkaa.

Suurin osa joukkoa ihmismassaa eivät ole varmoja, eivätkä tee niin kuin haluaisivat -ihmettelevät mahdottomuuksia.

Aloitan jälleen itsestäni, sillä kaikki on toisin vai toisintoa.


= valehtelun jalo taito =  1

tuli mieleeen, et kuinkahan monta kertaa keskimäärin suomalainen valehtelee päivässä ja kuinka paljon ittelleen.. facebookissa on niitä ihme kyselyitä ja siitä alko kelaaan, et näähän kumoo toisensa nää kyssärit, et kaikilla olis jotenski hyvämieli. mut nyt niissä piti kirjoittaa sama -tuli skipattua aika vitukseen ku testatasin -ihan muunkin vuoksi etten tuntisi henkilöä.....
ihmisten käsitys valheestakin vaihtelee ja vaöheet ovat tulleet profilisoitumisen myötä netissä erittäin suosituksi. esim. kuva valelehtee
paremmin ku sanat aikas usein. ja annetaan vaikutelma. herää kysymys onko valheet jopa välttämättömiä ollaksemme parempia ihmisiä.

esim. luuleminen -onko se álkua valheeelle.mmmm.


= bloom of the chromeSteel =  1

= warlokki =

On kitara joka facebookin jaylla, nyt se tuli erkattua, että mä tiedän minkälaisen kitaran käsine haluaaa se oli soittanut sillä jossain musakaupassa ja laukkuineen kaaan hinta ei ollut paljon ja se koittaa joteskin mun saaamaan sen hankittua-ymmärrän...se munapää matkiii tietty mua...niinhän mäkin tekisn jos olisin se ja tietäisin mitä me tiedämme tositamme,

heh warolkin kitara oli jaylla esitteillä ja eilen meitin käsine sano et se haluu tommosen mustan, mut siihen pitäs laittaa kampi ainakin. muutenhan toi onkjin ihan lihakirves ja sopii käsineeen näppeihjin ja soi varmaan itsestään ku enkeli...me olllaaan niin köyhii et meil on paskat kitarat ollu ja sit ku mä onnstuin kerrankin parantamaan kitaraa korjaamalla enkä huonontaan, niin käsineestä tuliki meille(eka iti olla mulle ) kitaristi mut se vittu soitti kaikki asiat mitä mä jattelinmjuuri niin - mun oli pakko sanoo et se saa ollla parempi kitaristi -se oli kamalaaa eiku vitun hionoo, mut mä osaan mielstäni soittaa

no olemme päättäneet soittaa yhdessä joka on ollut enne mahdotonta vaikka olemmekin soittaneet, muttei silleen. bändinkaaa on naimisissa ja tää alkaa kuulostaan pikku hiljaa pornolta ja sitähän oikeetaan hyvä musa voi mmyös ollakkin ja empiki. siihe warlokkiin pitää saada kampi ja se on ihan lihakirveen näököinen vekotin joka sopii sille, mut mäkin voisin hyvin soittaa sillä. meiän pitä soittaa erisuuntiin et toinen olis vasuri ja kun mä oon sanonut et se on pitempään kiusannut itteensöä paskoilla kitaroilla ja mulla oli pikkasen parempi ku sen soittaaa se kuullosti siedettävältä ielestämme -joku voiluulla että me osataan soittaa. ei emme me osaa. me lemme liian hyviä että voisimme des kuunella omaaa ilma kritiikkiäö alkuun -en tiedä kumpi om pahempi ku emme oo vielä äänitelleen yhdessä vaikka voisluullla. valehtelu on toive joka toteutuu tässä blogissa joten kandee miettiä mitä toivoo tai viittiiikö valehdella juurikaan sillä ne kävelee vastaan tonen hukkuu kitaroihin ja toinen sekooo rakastumíseen taoi sit naiset. nonni ihan sama. soitankin sille ja kysyn mis se painelee ja sanon mitä oon kirjoittanut siitä kun se ei oo niin höveli ku mää, vaaan rakempitai vitun tarkka joskus mikä sen nimikin kulloinkin on. enhän mä semosta muista ku se on jokummini eri -nimet on tärkeitä.

homman pointti on itse liike, siitä koska soitamme ja missäpäättääämme me niin kauan kunnes joudumme taloudellisiin vaikeuksiin ellei ymmärystä synny ja joudumme menmään tkemään keika joka ei mennuyt sinnepäinkäämn vaikka joku toinen olis erimieltä.

ihmiset on tyhmiä mja meiän pitäs ,kässätä ettei niille saa nooo silleen koska se on ylimielistä paskaaa ja me tarvitaan enempimanagereita jokka vois olla erotuomareina ja diplomaatteina ku me keskustelemme muusiiksita ---olemme tehneet elokuvaa joka olim kummankin eka ihan koemielssä ja se toimi eikä maksanut mitään kunne skyllästyimme. kai tää toimi pakosti paremmin. koska me haklutaan ihan liikaa.

olemme witun hyviii mut kuinka sekin mitataan. tyylitaju on ehdotonta huppuluokkaaa ja emme ole spennailleet kitaroilla liikoja ja pyrimme karsimaan ja mminimalisoimaan se ollaan päätetty. me voimme helposti alkaa tappelemaan asioista, mut ihan kuinuus aika olsin tullut ja olemme tajunneet jotain olennaista. ja mun puitää muuten nolla pian selittämässä tästä warlokista jota tarjotaan marsun kaa. warlokki on musta inhottava aseena ja siihen pitää heti sen saatuamme tehdä kampi se on varma. ja se et se on käsineellä' pakkomielle. mulla ne oli jokkun toiset mut ei niistä tällä erää. mut kumakkin on tavallaan maksullsia naisa, huoria tai niille tulee roolinsa´.

käsineen kaaa osaaamme korjata ja rikkoa hviäkin kitaroita tomeiksi, koksa tykkääme kokeilevammmasta välillä ja siitä olemme erimieltä ja juuri mtää täydellinen erimielisyys ja äärimmäisyyss on kuin magneetti.

kasimmahdotonta ukkoajuuri mahdolistaa,me tyarvitaaan oebasistea jokka soittaa kuin jajtus ja runpoakeita, muuten ei voi kirjoittaaa ketään loukkaamatta ja ku kaikki kaverit soitta jotain ei oo kiva pitkianiitöä vex ja silti olla kaverii, mut näinkin se vaan on mennyt.

parempi olla stressaamatta sitä sillä se on hulellisempi ja mä iinokkaaampi aseeentyjänä joka ei tarkita et hiphuraata, vaan kylmääälaskelmointia. onkohan täällä mitään j. tää on pieni sisöäsiittoinenmaa joten ei paljon tarvi sileen tehdä ku luulis.

täs on hyvin ainakin virheitä ja hyvä niin.

Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde
Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde

= tajuaminen =  2

ELÄMÄÄ KOEPLANEETALLA

Tänään tajusin, et oon ollut masentunut ollut jo jonkin aikaa. muistin että minulle eräs henkilö oli antanut amfetamiinia. joku kuukausi sitten sain sen ja mietin, et jos löydän sen otan sitä -olen aika hyvä piilottamaan kaikkea ja voi mennä puolivuottakin kun joku piilottamani löytyy ja sil on aina joku tarkoitus -en usko edellenkään sattumiin. en suosittele täätä amfetaminia kellekkään joka ei tiedä minkä takia sitä ottaa -itselleen on helppovalehdellella. sitä media sun muut meille opettavavat halusimme tai emme. ei tämä euforisoi eikä oo tarkotuskaan. tämä pitää mut hereillä ja vei masennukseni vaikkei siihen mitään näennäistä syytä edes ole.

Tai on, mut en halua tehdä itseäni tärkeäksi joten toteen vaan , että minulla on vihollisia joilla on työkaluja koetella minua ja jokka pistävät minut valehtelemaan jos onnistuvat.näennäinen luovuttaminen ja nöyryytys olikin Kuruni kanssaa (KURU on opettaja/mestari, mut Mulle KURU, koska olen lojaali-siis taolaisuudesta puhutaaan) eilen teemana
oli masennus ja kuinka sitä käyttäää voimana. naiset tietty mul on aina teemana ja kyselen niistä kaikkea viisasta tai tyhmää ja näytän heidän tai teitin kuvia ja nähn hertoo niistä jotain -oitsestään selvää kuitenkin on naisen tuoksun merkitys jota ei mnäe kuvista. Mut tietty sekin voi olla mahdollista, mut metodit ainakin omani vievät liiaksi aikaa. kun voi olla face to face ja haistaa ja lukea muutenkin paremmin ihmisiä. Kaikee voi kokeilla kunhan uskoo siihen/itseensä horjumatta. Masennus on liian helppo tapa unohtaa ja kerätä voimia, mut kyl se masennus kannatti jos se on 2 oäivää eikä esim 7 kuukautta -tosin aika menettää merkityksensä mun kohdallani näitä koettelijoitani vastaan taistellessani -ennen nuorempana nauroin näille jutuille tai ainakain epäilin, mut luin silti CASTANJEDAAA....EN IHMETTELE MIKSI ENÄÄ MITÄÄN.

En ole oikeastaan ihmisenä muuttunut kovinkaan paljon: Tietty vastuuni ymmärrän paremmin, mut kaiken voi kämmätä edelleenkin ja sanat ovat petollisia. En kehoita ketään uskomaan mitään, jos haluaa itse testata en voi kieltääkkään ja sanoa , että se on väärin. Sillä sydämmessään ihminen tietää, ei puheissa tai edes teoissaan. ne ovat seurausta ja oikeastaan asioita jokka voi väännellä ylösalaisin, teorioksi jokka voi aina kumota ja korvata uusilla jne.

Tyhmyys ja enakkoluulot antoivat mulle sykäyksen tulla masentuuneeksi kun aamulehden vanhat jäärät sun muut eivät yrittäneet edes ottaa selvää
ja olivat jo psyykattu uskomaan toisin. Aioin kirjoittaaa miksi niillä on niin paljon valitettavaaa. ja minnne suomen rahat taas palaavat jätän heille kertomatta, koska kumminki osaa sen tietää(ruotsiin), mut jätän ehkä väliin. Jokkut koittavat ostaa mua ja nuolla, mut mielummin annan kaiken rahani pois niinkuin oon tehnykkin jo jonkin aikaa ja huomaan etten sitä edes tarvi - ja hyvä niin:D

Empatian merkitys aseena esim. on oikeanlaista tai vääränlaista manipulointia riippuen siitä sydämmestä. Pitää tuntua oikealta, vaikka muut toisin neuvoisivat, nauraisivat selkäni takana jne.

Oon syönyt kuin hevonen ja syön edlleen, vaikka eihän amfetamiinin pitäs muka ruokahalua lisätä -en vaan usko siihen ja oon edelleen jääräpäinen oma itseni.

Mul on valkoinen "laboratorioasuni" päällä. Täs lukee kaikee Viva Revolution!, Harmaat, Valtion tulisi ohjata mediaa jne. tää on 7-vuotta sitten tuunattu takki ja oikeestaan olen olen ylpeä tästä.

Nyt joku vois sanoa (vaikka mun kamu), että eihän tää paska kama ees toimi, mut mä en sano niin työkaluista:D

meen syömään kalasoppaa ja limppua, sillä ihminen tarvii energiaa eikä siihen mikään A auta juuri paskaakaan. Ja mun tarvii olla taas maaninen , etten ala säälittäväksi. narkomaanina oon kärsivällinen, sillä oon huomannut et se toimii parhaiten ja ei kulu rahaa jota en muutenkaa halua käyttää , vaan lahjoittaa pois. En odota mitään karmapointseja, jos joku on tullakseen , se tulee tai sit ei. Itsekkyys on ok, mutta liika on liikaa.


Seuraava