Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2010.
Seuraava

= oon kyllästynyt kalaruokaan =  1

todellinen vapaus on vissiin si ku heittäää pois uskonsakkin mihinkään.
eli kyl täs saatanamoinen häslinki on päällä -melki meinasin lukee kaikki postit jne. onnex aloin pelaaan korttii olzin kaa.

ihmisillä pitää olla tavoitetteita -miks vitusssa kuorossa sitä kysymme ja kuulemme tuulen ulvovan kuin kiimainen rakki.HÖ -taas?
Kisssa on alakanut viihtyyn mun huoneessa, mut se voi johtuu siitä et se rakennuttaaa mun auraaansa samalla ku omaaansakkin. koira taas ei jaksa enää valvoo ja on päivällä ihan sippi ja nukkuuu keittiössä -siel ei on nin kuuma ku täs mun tropiikkihuoneessa jossa nukun pää pohjoiseen tai emä nuku, mut yritän et sielu sais pikkasen lepoo.

oon vakavasti miettinyt pitäskö mun taas alkaa psykoosiiin eli rakastua johonkin naiseen joka on just se oikea ja ihan erilainen ku erilset ja silti ku äiti. onnex mä ooon saanut mutsilta aikoinani ja vieläkin rakkauttta, niin mun ei tarvi olla niin seksuaaalisesti traumatisoitunut, et mun tarvis omistaa joku rotunainen tai jotain hävetä -sekarotuisetkin käy. mä oon lukenut rotuoppia -nää on useimmat juutalaisten kirjoittamia jenkeistä joskus 29 33-luvuillako nää ooo skrivattu.genetiiikkkaaahan tää rotuhygienia nykyäään hienosti sanottuna on -mä tykkään enempi natsiSStailista, koska häpeeentunne on siiistii tiedostaaa joissakin ihmistä -onko se edes erusteltua on ihan yhtä tyhjän kanssa.

tuli mieleeen , et sillon kun en luoipunut omaisuuudestani tai ollut sitä muuten hävättänyt piittamatuuttani -se ei ollut mullle taaakka...ihan sen takia koska oon ollut omaisuuuden suhteen holtiton -tietysti työkaluista mä en oo malttanut luopua -edelleen jatkan tuhoomisen näköistä rakentamista ja päin vastoin.

ihmiset on yrittänyt kasata mulle pai neita, mut ei ne siiihen pysty ku soooloilen ja oon mahdoton -tekis mieli anataa joskus enempi lupaa.

vois vaikka alkaa taas tuhlaaan rahaa -mul on se ongelma ku ooon pohjamudissa, mua ei oo kiinnostanut paskaakaaan kuinka paljon mul on massiii pankissa ja lämärerissä jne. emmä piittamaton ooo -en voi olla koksa oonb netissöä ja kaikkee.

naiset alkaa enenemissä määrin kiihoottaaan ja ooon vakavasti harkinnut jo 3 viiikkoa , et vois olla aika taas lukee omaaa postiaan -velvollisuus, otan osaaa, otan muuten vaan ja plaaplaa ja ne kaikki haluu tai mä toivon nii et 1+1=3 edelleeen -joo pitää olla joku kriteeri naisten suhteen

ooon ihan erinäköinen nykyäään ja muutenkin paljon rumempi ja hyvä niin.
huomenna vois trimmatta tätä partaviiksizydeemiii -ooon vieläkin vaiheessa ekä se vituta yhtään -ehkä oon oppinut jotain vahingosssa
-onnex voi myös poisoppia asioita. On vaan mukava tietää mitä pitäs pois oppia ja mitä ei vai tyhjentääkö pää -taas ku ei muista kaikkee mikä olikaaan turhaa -TAAS.

zombie m u s s e
zombie m u s s e

= hyvä naiset ! =  1

naisten päivän meni ja näin mummon, tädin ja muita sukulaismuijjjia -en yhtäään ukkoo meiän suvussa ei oo ilmeisemmin -mummolassa. tai voi olla et visiittini oli pikainen. oon aina viihtynyt naisseurassa -johtuu kai siitä et oon ukko ja ihan hyvä niin.

mut ilman naisii vois eläää -kuka tekis kaikki duunit ? tiskais, kävis oikeissa töissä, kaupassa ja kaikkkee muuta arkipoäiväsen tappavaaa. siks mä nuolenkin naiseia tänään huolellla -kävin jopa facebookissa.

on aLKANUT ENEMPI kiinostaan kaikki muu paits tää netti-zydeemi.
Mut mulla on kai jonkilainen pakko katsoo esmes posti ja muuta paskaa.

Mä oon ollut ihan romuna ja paskana ja jälkkäreissä ja mä tiedän että aika on mennyt tuskatuttavan hitaasti, mut hups mihis pariviikko meni.HÖ !

ei oo paljoo kiinnostanut hoidellla keikkoja ku mä' oon artistiti ja en oo ollut ihmisten kaa tekemisissä paits kirjajiljaystäväni -tää erakkoelämä alkaa oleen jo siissitii ja mulla on partrakin kasvanut -ei oo ollut koskaan tämmöstä. ehkä musta on tullut nyt ISOMPI JA VANHEMPI KU KOSKAAN -ei mul silti mikään mahtava olo oo, mut oikeestaan oon kaikkeeen helvetin tyytyväinen.

Puhelimet on soinut. sori vaan kaikille tasasesti ku en oo vastannut. ei mua teitin seura nyt vaan kiihota , koska oon päättänyt niin. eikä mua kiinnnosta vaikka haluaisoitte maksaa velkanne -mä en oo rahavetoinen ja lahjjottavissa. Mua ei kiinoosta vetää huumeita eikä ees panna ketään muijjaaa nyt - kun mun aura on kasvanut IIISAKIN-KIrkon kokoiseksi. Siinä teitille falllosta.Mä alan näkeeen valoo!

ajattelin jo jättää tän city.fiin, mut jätän tän mestan näköjään hitaaasti kiiruhtaen ja vähän kerralllaaan.
Kyl mä voin huomenna soittaa 2-3 puhelua enintään ja olla sosiaaalinen ku tän netinkin menin avaaan juuri. jos jolleen on seedsi-asiaa ni textariii farmvillelle -pian aletaan kyntään vakoo taas ja sileeeen -muuteski kevättä pitelee tai vois sanoo pidättelee -siinä on oma nautintonsa ku ei haluu heti kaikkee ja nyt -ja pankkisaldokin on muhkeempi näin. eli kyl mä lainaan ja nanna rahaaa niinku kunnon jugenjuuutalainen edelleeen. perintätoimisto on kiinni ollut, mut voi sekin aueta elllen sit satu muuttaan taaas kaukomaille ku ei kiinnosta paskaaan keikaillla sun muuuta starailua. 1 + 1 = 3 -tämän olen oivaltanut.tai näin kuru sano.

Kai täs on taas koulutetetava armeijjaa ja värvättävä uuusia -kyl täällä jossain on siiitä maaplllon 0,0000015 % älystä jota mä tarvin ja se kaikki kerään intuitiiivisesti -niin ku naiset osaaa sen homman oikeestaan usein paremmin ku ukot ja kaikki ihan sen takii ku näin sähkötakkka sanoo - siis olla käytännöllesimempiä ja luovempia ja et vastaus ja ratalkaisu on joka kyssäääriin ja heti. eli ollaaan aina walmiina edelleen -jumalillla oo varaa nukkuu, niin mites maan matosellakaan.

hyvä naiset ja kiitos. tootte ruokkininut mua ja pitänyt hengissä ties mistä syystä -lupaaan olla toistatteex.kiitos ja pusipusi. ja kiitos äiti.



Seuraava