Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2010.
Seuraava

= PERFECT LOVE POWER =  2

Kaikki on mennyt tänäänkin täydellisesti ja tuli/tulee hoidettua muutama pikku "jutska" silleen ettei tarvi kokojajan "rampata" siellä täällä korjailemassa ihmisten mokia toisiaan kohtaaan -oN muuuteskin ihana elämän maku joka aistillla ja sanat ovat oikeastaan merkityksettömiä tai tartpeettomia sekä puutteellisisa (ellen tee itse uutta kieltÄ tai te/me:) kuvaamaan sitä mitä koen ja tunnnen asioitten syvimmän olemuksen vahvempana kuin koskaaan. nyt olis kiva vaikka esmes kuolla -on joteskin jumalainen olo :) YKSEYS, ORGASMI; ORGASTINEN OLO , HARMONIA, SATORI jne. :D <3

Ainawalmis kaikkeen edelleeen:)

teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D
teatteri on hieno homma se on ku jääkiekkkoo. samat lhakset menee paskax:D

LegioonalTeatterille erityisiä terkkuja ! -en oikein joutanut sinne saareen on "työt" vaiheesssa...täytyy tulla poikkeen kun oon siellä päin, SILÄ OON TAVALLAAN AINA HENGESSÄ MUKANA -KIITOLLISUUS:)

Zombie             eli           ZOMQ
Zombie eli ZOMQ

JÄTÄN JOSKUS JOTAIN KEROMATTA -SE ON IHAN VIISASTA:)

ILLUUSIO ON.

JA IHAN VARMASTI 2 VUODEN KULUESSA TÄÄ MAAAPALLO TAI VIRSIKIRJAVETOINEN PLANEETTAMME ON IHAN UUDESSA KUOSIsSA JA VALUUTTA ON IHAN ERI KUIN RAHA -TUOSTA VOI MUN KANS IHAN VAPAASTI LYÖDÄ VETOA:D EN TOSIN HYVÄKSY ITSELLENI RAHAA tai oletttua valtaaakaan JOS JA KUN VOITAN:D OON SUUURUUDENHULLU:D valuuttaa ei olla muuten päätetty vielä:)

Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde
Käsineen ja Zombien viha/rakkaus-suhde

KUN KELAA ET ON DIIVA, KANDEE EKA NÖYRYYTTÄÄ ITTENSÄ TAI TOISIN PÄIN -voihan sitä eka diivailla ja sit nöyryyttä, mut negaatioista on yleensä ihmnisen helpompi aloittaa -kun tää nyt on tämmönen ns. virisikirja tai raamattuplaneetta jne. ja hyvä niin toistaiseksi:)

rakastunut
rakastunut

OON MÄ KEHITYSVAMMAINEN OMASTA MIELESTÄNI -EIKÄ VITUTA YHTÄÄN:)

SEISON KUIN MIES JOKA SANANI TAKANA, NIINKU MULLA(meillä) ON NYKYÄÄNKIN TAPANA. MUT AINA VOI VETÄÄ KAIKEN TÄYDELLISEMMINKIN:)

rakkaus =kuin psykoosi:D
oon rakastunut <3


= IT´S COMMING SOON ! =  1

Huvittaa kirjoitella näihin "hiekkalaatikoihin`" niin vitukseeen,
kun tajuaa et moni ei pääsee korkeintaaan kun yhdeltä hiekkalaatikolta toiselle tai on ns. nettiruuutiini jota on aika helppo lukea ja facebookisssa etenkin huvittaa nää sovelluksien käytttö ja niillä rahastaminen -ne vitttu ei yhtään tykkkää ku mä kirjoitteln sinne tietyistä asioista ja on tulllut sanomista jne sekä tms. Mut ei se mua haittaaa -ennemmmin joitakin muita, mut sekin oikeestaan ihan turhaaan.

Niin asiaan.ELämme henkistymisen aikaa ellette ole huomanneet.
-vuoden päästä rahalla tee enää mitään (tulee ihan uus valuutta jota ei olla määräättty vielä:) ja ns. negatiivinen valtaeliitti on jo nyt romahtamsssa tämän takia.

Elämme kuollaksemme ja siitä kannattaa iloita aina loppuun asti -niin kauan kuin sitä kestää -elämääkö vai kuolemaa = ihan sama:)
Muista hymyillä kun se tulee ja alkaa pelottaan sua -pelkää pelkäämistäsi ja ole vahvempi ja muista halveksia turhaa peljkäämistä -pelkoihin voi kaatua ja kuolla väärin ! Kuole oikein tai elä oikein !
Pelko on se virhe jota en uskalla tunnustaa ja katsoa sitä silmiin !
Naura kuolemalle ja naura elämälle. Tee jotain hyvää ja korjaa virhettäsi ja tasuat,että voit muuttua ja parantua ihmisenä ja kasvaa.
Kun teet jotain, tee se kunnolla ja rakkaudella -anna kaikkesi, niin se työ palkitsee itsensä. Ei oo mitään pelättävää kun astut valoon ja katsot varjoja -niissä on vain kylmempää. Pelkurit haisevst ja koirakin vaistoaa sen -ei pidäantaa koiran komentaa itseään, vaan pitää ylpeänä rakastaa heikkouttaaan joka on niin mahtava voimavara, että ei olekkaan mitään hätää. Pelko muuttuu rohkeudeksi kääntämällä kaiki tavat , käsityksen ja metodit jne ylösalaisin -ihminen on syntyjäään skitso ja muutenkin piloille hemoteltu, mutta onneksi meillä on meidän traumamme joista ammentaa syvyyttä tähän elämän draaamaaan, komediaaan, tragediaan tai farssiin -kaikki on kiinni siitä kuinka ohjaat itseäsi.


¤ crackkareille imoitusluontoista asiaa ¤  1

<3 THNX FOR ADD ME ♥ NIIN ETTE TE CRACKKARIT (JOITA MUL TÄÄLLÄ ON VIERAANA JA NIITÄ ON KIVA KIUSATA, MUT JOS NE ALKAA RASITTAVIKS MÄ VOIN OIKEASTI HERMOSTUA JA SIT ON LEIKKI KAUKANA -SEMMONEN PIENI VAROTUKSEN SANA VAAN...MÄKIN OON IHMINEN - VAIKKEN OOKKAAAN:) JA RAHANPERÄSSÄHIIHTÄJÄT EI MUN MIELIKUVITUSTA PYSTY SAAMAAN MILLÄÄN ETTTE RAHALLA, ETTE VARASTAMALLA tms.TYHMÄÄ.

TUUTTE HUOMAAMAAN KUINKA KOMPASTUTTE OMAAN KARMAANNE. <3 POWER ,SANOO AINA WALMIS KAIKKEEN.

Mul on enempi kykyjä ku annan ymmärtää, et siitä vaan jos toissaan haluutte kokeilla mua jota en suosittele:)

puuma-aika pore, mut norminoloinen
puuma-aika pore, mut norminoloinen

Seuraava