Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2010.
Seuraava

= armas suvi suloinen =  1

Unohdin , et tää city.fiikin on olemassa -on ollut sen verta pihalla sekä reissussa ja muuta mukavaa.
Maanpäällinen paratiisi on laskeutunut tänne Amazoniaaan
ja salamoiva taivas kastelee vehreät kummut ja nummet, kukkaset ja puut
-elämä on mallilllaan ja tekevälle töitä riittää kunhan jaksaa kestää ja olla voimakas että peloton ja sitä rataa. Snaguja ei oo, mut näillä mennään -voisinkin lopettaa vähäksi aikaa narkomaaninan toimimisen, mut aina on se mutta olemassa syömässään itseltään uskottavuutta (seliseliä) ,mut musahommissa se on kyl usein tarpeen, mut eipä juuri muuten.

Tuuletin päälle, sillä täällähän on aika lämmin melki 40 ja akkkunaa ei tältä puolelta taloo laiteta yleensä hyttysten takia, mut ne on nyt linnun ruokana joten laitan akkunan auki ja jään ihailemaan ulkoa avartuvaa sammakkolampea sekä muuta puutarahaaa joka tästä näkyy. Olen ylpeä ja kitollinen sekä toiveikas kaikesta tästä ja sietääkin -tämän eteen on tehty työtä joten ei ole edes varaa ruikuttaa feodaalisesta yhteiskunnastamme, koska se on typeryyttä.




Totinen Leikkijä  1

Aijai, mau ja mou mua hierottiin oikeeen kahden muijjan voimin ja nyt on hartiat taas rentona ja niska. Lapioin tänään ojia ja sammakkolammen loppuun uudelle totntillemme ja pääsisäinen puutarha onkin olemassa oikeasti eikä farmvilleä tarvitakkaan enää -siistii. Luonnosssa moni typerys ei huomaaa mitään ja kyllästyy ku itikka piststää -eivät ymmärrä luontoaaan -mistä nää idioottit tulevat kysyn mä ! ihmisen Rajaton mielikuvirttus ja yleisen idexin mukaan suomi voi hyvin, muttei kaikki jokka -voi olla et joku on tajunnut hypätä oravanpyörästä ois ja antaa itselleen anteeksi. toien on lopettanut sisäisen dialoginsa ja itsensä syyttämisen, mut syy elää preesensisssä on riittävä syy nauttia joka hetkestä ja tajuta kaikilla aisiteilla kuin mahdollista kaiken ja ytmmärtää asioitten merkitys

mua panettaaa aj nyt ei satu mihinkään vaan oon ihan nootkeena kuin puuma -nonni nyt ne tytöt alko nauraan mulle -ne luuli, et mä olin toissani. mä leikin aina vakavissani etenkin tulella: sydämmillä, tabuilla, huumeilla, raamatulla, saatanalla ja avaruus jutuilla ja totuudella ja valheella:)

ostin tommosen kitaran tänään ku vanha tuli myytyä joskus ajat si. nyt on rahaa tai sanotaan nyt sitä valuutaaa riittävästi ja ei sekään mitään aion voittaa itseni ja hämmästyttää todella itseni.
PASKANJAUHANTA EI OO KOVIN TRENDIKÄSTÄ -PÄÄTIN JA VAALEE OMPPUVIHREE PYSYVÄT TRENDIKÄONÄ VÄREINÄ JA ELÄMME PRONSSIKAUTTA . UUSI VALUUTTA VOISI OLLA JOKIN SIEMEN MUTTEI HAMPUN, VAAN KAAKAO -SILLÄ MIELIKUVITUSRAHAA TAI KAAKAON PAPUJA JOKKA LISÄÄ RESPTOREIDEN MÄÄRÄÄ AIVOISSA JA LUONTAINEN SEROITIINI VOIS KANS OLLA KOVA VALUUTTA. MUL ONKIN LÄÄKEKAAPISSA JOTAINN APASKA RESEPTILÄÄKEITÄ JOIS ON SEROITIIINIA -MÄ KERÄÄNMMAATA , KULTAA JA HUNAJAA, PUPUJA, EKSYNEITÄ KISSOJA JNE. EDELLEEN. Mä tiedän enempi, mut en kerro...nyt mua höämää kun näen kuinka te juotte mehukkaita hedelmäjuiomia ja mä dissaan ne itteltä'ni. juoksen jääkaapillerni ja otan sieltä'.huh. ananasmehua ja sit tämmösen nextarin YES ja sit sauhuu joka on onnex se on L a i t o n t a, et toimii eees jonku verran vielä:) jokkut pitää mua kansan kihottajana kun nekin on alkanut maanviljelijäx -se on uus trendi kun valuutta 2-vuoden päästä muuttu ja se ei oo ehkä raha. Se mikä se on sitä i olla vielä päätetty -se vois olla kakkaopapu -se sopis mulle, mut pilven siemen olis oikeestaan ratakaisu kaikkeeen ja hyvinvointi ja terveys nousis maapallollla.

Ostin punaisen puoliakustisen kitaran tänään ja tajuan ,että olen stand by asennossa eli nukun mut oon hereillä ja elän rajamaailmassa ja pystyn ymmärtämään nais -ja miesnäkökulman eikä mua hämää jos joku homo kehuu tampereen, koskipuistossa et kun se istuu jonku poitsun naamanpäällä joka imee sen palleja on kaikein siistein vetää piriä ränniin -sehän on selvä ! NÄIN ! kikkii kerrakseen mul taas toimis jos mjoku pimu olis iemmässä tai apnis takaa päin tai ratsastais jka sen tyttökaveri vielä ohjaios koko näytelmää ja mävetäsin ...mmm pulkkaa, joo just pulkkaa. tämä tarina on todempaa. nyt taidan juoxa sittenkin suloisen makuisen siiderin tai pommacin.mmmtäytyyy varoa mitä haluaa toivoa kun se voi käydä toteen -tiedän:) , sanovat vanhat viisaat kinalaiset.


Seuraava