aikasilmukkka

  • ZOMQandBarbieQ

hillitön mieli harmonisoituu pölynimurinkippaamiseen vessan pyttyyn mut ohi. nää udet imurit pitää muutenkin silkkihanskoin säätää ettei ne pala. kyl nois vanhoiissa on parwempi saundi ne on ku akustista musaa. Joo imuroitua musaa tai moneen kertaan. hieman maaninen mieli ei anna lukee mun tota chanelin kirjaaa loppuun.....siis oon ihan vaiheessa vaihteex ja on mulla kaikkia eri keinoja miten käsiterllä itseänsä tai ohjata hieman itseänsä toimimaan ja ei toimimaan silleen, et ottaaa jonkun lelun käteensä.
ihmiset ei taida ees haluta vanheta arvokkaasti ku ne nuorenee, itsekkin kelannut et voihan sitä koittaaa rauhottua, mut sillon valehtelee itselleen.

Tietty asiat ottaa renommin ja huoleswtuttaa lähinnä se ettei huolsestuta.pitäiskö. Maiijjakalneterin klo. 11.11 ja 11.11.2011
on aika monella mielessä ja sen odotuksen ja jännityksenaistii ja ihmisten silmäkulmissa. nonni n yt kaikki on loppu ja uus alkaa. Niin niin jokkut tykkää muistella menneitä. Kun pääsee irti menneestä saa uutta.

aika aikasilmukka täs on tämmönen terälehti lootuskukassa ja sen kärkeen olis hyvää vertää semmonen energiasilmukka ...pommittaa siihen kvantteja ja kun se ei toimi niin vittuuntuu ja alkaa miettiin shmaaanimaisempaa ratkaisua....siis pitää miettiä minkälainen maailma on upea. Juuri nyt kun mitään ei tunnu tapahtuvan muokataan maailmaa -se vaan on niin. Yleensä maailmaa muiokkaaa semmoset jokka haluaa muokata sitä.

Elämä on muutttunut smalaiseksi kuin catanjedan kertoo Don Juanista Ja Genarosta. Hymyilyttää toi m un profiili jonka oon joskus tehnyt tänne -mä oon huono valehtelemaan, vaikka vois toiasinkin luulla tietty.Nuhteeton mut hillitön. ihminen on paradoksi.....ta monety ohjaat parodioivat tätä ai´kakautta jokut vetää tragikomediaa, mä jätän auki ja soitan musaa. Mut on helvetin vaikee olla ohjaamatta mitään -ihmisillä joillakin jää rooli päälle liiankin kauaksi aikaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus