auraus-auto

  • ZOMQandBarbieQ

tää on vihanneksen näköinen tää lakritsi, mut terveellisempi.
joo terveystiede päätyy aina paradoksiin ja alkaa paradoksista ja on paradoksi aina ku mä sanon
nii. auraus-autoa odotellessa koiran kaa...menemme sit hiihtään, OHO! nyt vasta tajusin et oon siivonnut tän huoneen ja tää hohkaa ihan puunattuna -no mun pää ei kestänyt maakellarissa asumista sit enempää ja tää mesta on taivaallinen norsuuluutorni josta alaspääsemiseen on saatanmoiset portaat .-tää on todella korkee. jos haluu nopeeta alas, niin kandee hypätä, mut siinä kandee muistaa kuolla välillä ettei jää kuikuileen täälläjonaionain astraali-olentona...nonni, nyt mä ooon rasisti. no ohan perhoset ihan kauniita, mut me ihmiset olllaan parempia ku te ! tai meil on järkevämpi käsitys jumalasta ku teillä ja pidätte mneitä zombeina ja luulette ettemme ole huomanneet kunka tarkkailette ja ohjelmoitte meitä saatanan hyttynen pisti ! LÄTS, ooho...vitun narkkaRI.ONKO todellisuutesi perseestä. muuta se ! mee jumalan kaa naimisiin -ihan sama millä sitä kutsuu mut se voi antaa avarin. NONI.
NONNI aura-auto tuli joten ei tarvi huhkii lumitöissä kokoiltaa. JOo, tääl on kaikki pihalla jo odottamassa lumiautoo et ne pääsee autolla liikkuun

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus