guru

  • ZOMQandBarbieQ

vaihdan sanan guru pois, koska se ei oo enää mikään henkinen opettaja, vaan ihan jotain muuta paskaa:) niin muoti-guru, kitara-guru ja nin pois päin -joskus ei tuu ajtelleeeksi kuinka ihmisten näkökulma tekeee sanoista merkityksettömiä ellei oo mitään kollektiivisempaa tajuntaa. Ja toisto muuttaa sanojen merkityksen ja silloin pitää skarpata jo miten puhuu ja kirjoittaa sanoja ja tuntea sanojen vastuu -sillä niihin halutaan uskoa tai homma voi tuntua mielettömältä vailla tarkoitusta. myynninedistämis sanahan tuo tässä tapauksessa.

hyvä, et nukuin tarpeeksi ja on lunta niin kuin toivoin. Tolla kovalla pihatiellä vois pyrähtää luistelutyylillä. Monoo jalkaan, mut koiran jätän sisään hiihdon ajaksi. Täytyy hieman säästää kurkkua vieläkin -ei kokoajan saa laulaa kahtakaan vuorokautta kokolailla putkeen -sekin on älytöntä ja noi piristeet kyl vaatii veronsa ja täytyy ens kerralla miettiä tarkempaan et homma ei kuse mihinkään kämmiin -silti kontrollifriikkinä oleminen on yhtälailla pointti johon vaaditaan ohjaaaja tai ulkopuolinen tarkkailija eli molemmat, näin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus