=herrainVaatehtimo=

  • ZOMQandBarbieQ

kai nää kaikki ostamani puvut (mustaa, valkoista ja harmaata etupäässä) saa verotuksessa meneen läpi. vanhat olikin aika nuhjusia ja ne vois viedä vaikka teatterille ja näin harrastaa järkevää kierätystä. tänään mul ei ollut mitään ohjelmaa ja heräsin juuri. sain nukuttuu jonnin verran ja hammassärky ei silleen tunnu kun sai muutama kodeiinia sisältävän särkylääkkeen. oon ihan unessa ja heräsin hirveeseen discoon
kun täällä oli musat autopilotilla tässä tietskarissa.
-mulla on ilmeisesti aika peltikorvat....joo toisessa korvassa kuulo on puolta himmeempi -monitorikaappi on ollut ilmeisesti sillä puolella enempi. täytyy katsoo seuraavan kerran, et se on takaa katsottuna enempi keskellä tai mielummin hieman oikeela -ei kummiskaan tuu katsottuu.

ei rockkii voi hiljaa oikeesti kuunnela. joo basson pitää tuntua mahassa ja se kuljetta ihmisten kroppaa sulavammin kuin pelllkien rumpujen kanssa ja sitä rataa.

pitäs suunitella huomenna hautajaisjärjestelyjä vissiin villen kans -se soitti. se kelas jotain tulizydeemii ja jotain erikoisempaa äiteensä viimeisiin pippaloihin täällä maassa -no joo mä niistä bongoista tiedä mitä sen sysyteri ehdotti oli kANS AIKA flänässä puhelimessa. Yleensä en känniläisten kans kauaa pulise luurissa, mut tää on poikkeustila jos joku.
joo, ei sitä aina pääse taivaaseen ja muuta jännää.

alkaa toipuun uupumuksesta ja oleen paremassa kondiksessa kunhan pääsisi sinne hammaslääkäriin joka on vasta viikon päästä:P

2 kommenttia

BarbieQueen

2.12.2008 22:04

http://www.youtube.com/watch?v=flVEoNuEYgE&feature=relatedtässä; ei oo ollenkaan kertosäettä ja silti jää päähän soimaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus