holidayinn

  • ZOMQandBarbieQ

jäin jumiin ja olin muutenkin joku muu, mut oli ihan kivaa.........röhnöttää kaks wrk soffalla -ei oo aikoihin hirttänyt noin pahasti....oonkohan pikkasen kontrollifriikki. oikeestaan naiset aina pilaa kaiken friikkeilyn. kakspäiväää tuntuu ikuisuudelta -ihmiset on witun outoja...... -peilissä oli joku pöllön näkönen tyyppi joka nauro ihan tyhmästi, mut onnex jääkaapissa oli jätskiä...oli pakkko tulla taksilla pois mul on peppu ihan sammaleessa...seireenin tuoksu oikeestaan toimi parhaiten....jotain hippihajuja kummiski.

kerrankin olin älyttömän hiljaa ja paikallaan........tuijotin ferrarin punaisissa kuorissa olevia kolmea miekkaa siinä akvaarion yläpuolella.....kunnes siirryin akvaarionihmettelyyn.....sit siellä lenteli pari puluja ja ja onnex yks tuli auttaan mua helistimeen puhumisessa kun se soi -kaveri luuli et mä muka panen ja oon helistimessä samaan aikaa -.wittu se olikin kännissä....emmäkään nyt ihan dorka oo-huomenna taas varastan 5-vuotiaalta mielikuvitiksen ja meen uimaan ja lähden karkuun kaikenmaailman seireenejä -voix kokoajan vaan muka rakastua. mul kun kuulemma yx huono tapa -mä hakkaan päätäni välillä seinään ja muutenkin.....mä pidänkin käsiäni jotenkin arvookaampana -waikee ottaa vasara suuhunsa.

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

17.6.2007 22:20

http://groups.msn.com/zombiegallery/formula.msnw

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus