=kiltisti=

  • ZOMQandBarbieQ

perkele en oo vieläkään kerinnyt käymään missäään esmes viskarin bileissä niin tai tän kantolan kirsin enkelimedittatioissa kun oon nähnyt niitä muuten -niinku shamaaneil on tapana siepata ihmisiä uniinsa tai ku haaveilee. kotona on paras disco.

mä eka kelasin et pyyhkisin täältä netistä koko henkilöhistorian vex joka olis edellyttäis ehkä muitten mielestä liian radikaaleja toimia. beathless on ween hyvää kun on rakastunut edelleen.joo netissä radio gaia on rauhottavaa jos ei muuten osaa. sit on noita soittoleluluja kämppä aina täynnä ja sama näköjä'ään muillakin kamuilla.

OOn tarkkailut ihmisiä kapungilla vappuna ja monil oli tosi kaunis mieli ja ihmettelin kun niil oli alux kirveitä pakkoliikeitä jonka takia ne joi kaljaa ihan vitukseen ja röökas kunnes ne alko sulaan ja kelaan, etten mä oo mikäään vitun pummi. mä vaan oon tottunut useinkin sanomaan ääneen mitä ajtattelen ja se voi kuulllostaaa niinku sarahildeeni joskus kritisoi mua; et "banaali, brutaali ja rivo" en tiennyt mitäbanaali tarkoittaaa -vittu mitä paskaa:D joutuu tekeen elääkseen ja vuoleen paskasta kultaa onhan se alkemiaa, joo:D taikuri voi itsekkin hämmästyä-taas.NIin eihäön sitä aina jaksa olla niin tapakultttuuriiin sidoksissa jos se tuntuu olevan perseestä..mmmm..bebabeba.......mmmm......mä meen makaaan lattialle selällleni ja matkustan jonnekkin -se on silleen ilmasta ja nopeempaa...joo mä otin energiaaa tästä. kiitos <3

rauha maas ja ihmisil hyvä tahto. np <3 kiltisti <3

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus