kirjanoppineet

  • ZOMQandBarbieQ

koira ei ei sit millään tajua, et kaikki kivet on EIEI-listalla....joten niitäkään ei saa syödä -koiralla on ihan usomaton oppiminen näin pentuna: -geologiaa, biologiaa, maantiedettä, kastronomiaa jne. mutta sen pitää tajuta kaikki oleellinen ilman kirjoja -oikeestaan ihminen taitaa ollakkin tyhmempi kuin koira....liikennemerkkejä ja muúta tekstiä, tuoteselosteita yms. pitää lukee, et tajuaa ehkä et syö oikeeta ruokaa -koira aikuisena pärjää jo haistamalla. mä oon tykännyt verrata koiria aina ihmisiin käyttäytymispsykolgissessa mielessä, mut koira ei tuhlaa aikaansa akvaarioitten vahtaamiseen ja näpertelyyn
-vai onko se, että ihminen vahtaa telkkua ja pörrää eestaas autolla aiheuttaen vaaratilanteita ja pakokaasuja joku viisauden singnaali.
eestaas joku ylemmyyden merkki, mut sit kumminki ahtaa suuhunsa mitä paskaa tahansa kun joku selittää kuin koiralle , et tätä tuotetta syömällä saa kalorioita pois vaivatta ja halvalla. mä tykkään ja koirakin, et masussa on kaloriaa -tulee ainakin masu täyteen ja jaksaa pörrätä.

waiting for my god
waiting for my god

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus