=kultakala=

  • ZOMQandBarbieQ

potkaisin aamulla herätessäni mun kultakalaa (kitara) ja tarvi pyytää siltä anteeksi ja soittaa nätti biisi, et se rauhottuis ja mä myös...tää on niitä aamuja ku miettii, et vittu hyvä uni ja heräsin tähän harthaan ja ei oo satanut ja vittu ku lihaksia särkee ja plaaplaaaplaa.

Onnex kaikki raskaammat hommat on saatu alkuun ja odottelen sadetta tyytyväisenä JA LÖYSIN adhd-lääkkeeen -SUUHUN NOIN....ELÄMÄ ON TOISTAVAA PAKKOLIIKETTÄ ja ihmiset luulee, et ne on vapaita, vaikka ollaaankin akvaariossa...sit kun ei herää hyvästä unesta tai matkalta TAJUAA OLEVANSA AKVAARION ULKOPUOLELLA -SE ON VAIKEETA...SIIS KUOLEMINEN TAI ELÄMINEN JA VÄÄRINKÄSITETTY. No useimmat africaanot ymmärtääää enämpi näistä
ja inuiiitit sun muut korkeekulttuuriset kansat jokka maailmaa johtaa kuten islamislaiset...nooh, länsimaitten rappiokulttuuurin näennäisenä edustajana sanon, et PERFECT..MÄ RAKASTAN MUUTOSTA ELI KAAOSTA -KUHAN OON TAAS NYT-HETKESSÄ JOHON TUO ADHD-LÄÄKE ANKKUROI ELI TYHMISTÄÄ MAAPLOLLAAN SIIS TAI AKVAARIOON...NIINKU UNIVERSUMIA KUTSUN.

EI SAA MASENTUA ET ON VASTA MIKROBIMAAILMASSA soittelassa soulii...ai mitä souli on ; kaikkee

Soul-musahan on DNTta ohjaava spektri eli pyhä modulaatiosto -kutsutaan pyhäksi geometriaksi, jumalaksi, kollektiiviseksitajunaksi jonka luomme aina herätessämme -taas.....ihmisten ikuisuusongelma on ettei me pystytä määrittämään tai muistamaan mitenkään kuinka vanhoja olemme, koska aika on maapalllolan mittari jolla ei muuaalla juuri ole merkitystä eikä juuri täälläkään sillä saa aikaan ku pelkoa joka on perseestä ja köyhää kaikinpuolin.

Kelloja valmistettiin sarjatuotantona kun tajuttiin, et saadaan orjuutettua kansaa halvemmala kaliilla kelllopeleillä jne. ja näin ajasta tuli rahaa -se on aika tyhmästi sdanottu ja raha tietty korvaa tässä tapauksessa laadun ja plaaaplaaplaa...kommunikointi sanoilla ei oo enää järkevää ja aiheuttaa väärinkäsityksiä ja siksi alussa ei ollut sanaakaan -niinku se viisain ei sanonut sanakaaan; ja kyllähän sen tajuaa miks ku voi lukea ajatuksia, leskenlehtiä, maata, eläimiä , tuulta ja delffiinit on mun lemppareita tietoineen ja merenalaisetkaupungit rakentuvat jääkautta odotellessa.

ihmiset puhuvat etäisyyksistä kun pitäs puhua taajuksista tai ulottuvuuksista....lattialla on kaks muurahaista -syön kumakkin..noin...aminohappoo...niin kaupassa on ruokaa mut se ruoka on semmosta paskaa jota ei juuri tuu syötyä ja siitä pyydetään vielä rahaa -ihan älytöntä.....kyl ihmisille kaikille kuuluu ruoka vaikka nalle walroossit sun muut ovatkin erimieltä ja silti yhtä oikeessa. nonni puhuin itseni ympäri ja pussiin -ihminen on paradoksi edelleen ja odottaa säätiloja kuin kala ruokaa

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus