maailanparannusjumalana

  • ZOMQandBarbieQ

niijo ohan noi newage-trendit ihan hyviä, mut itse pähkäilemälläkin kumma kyllä pärjäää kun ei häpee olla erimieltä ja kyseenalistaa itseensä ja olla oma ittensä.
itelleenvalhtelusta on vaikeempi päästä eroon kuin materiasta tai kamasta.
meidän ihmisten halu merkata itseämme historiaan on kyl erittäin historiallista ja se hieman huvittaa kun sitä liikentessä olessaan havaitsee -no jokkut tykkää eläää historiaaa eikä ymmärrä et ne vanhenee ja ajan nopeus msenkun kasvaa:) ja sitä ei kanssa ymäärrä helposti et pitää luopua et saa uutta tilalle,ja se katsotaan heikkoudeksi joka on ihan älytöntä. kyl mä ainakin oon taiteilijana kiinostunut kaikesta uudesta enkä vanhan toistosta. niin itse pidän newageekin laumasieluisuutena vaikka sitä luen joskus, sil ohan se hyvä kerrata jotain mitä ei muista, mut eihän se, et uskoo johonkin tarvi mitäää virsikirjoja välttämättä sun muuta rekvisiittaa jos osaa olla sisäänpäinkääntynyt ja lahjomaton. niin newAget sun muut mmm uudistus on ihan ok -mä nyt oon vaan nähnyt tän kaiken ja joutunut btai päässyt omituiseen rooliin itseni kanssa ja mulle newAge toimii netisä ja mediassa kun en muuta sieltä juuri löydä...siis uutta jota en muista.

ihminen on paradoksaalinen ja mua huvittaa kaikki symbolit jin jangista juutalais tähteen -ne on kuin logoja.

välillä tuottaa vaikeuksia ajatella lineaarisesti kun koittaa antaa vastauksia niitä kysyville ja vitutaa olla joku jeesus tai turhautuu. kyl kaikkien on lopulta itse tajuttava minkälaista on elämä -sitähän on ihan helvetin vaikeee selittäää muutamalla sanalla kuin et se vaan on. kelasin et alanko palvoon käpyä -pillua on tullut pavottua aika paljon. niinjoo, kilahtamisen kuuluu olla hauskaa ja hyväjuttu. sitähän voi muuten mieli pirstaloitua:D. <3

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

15.4.2012 19:05

aah maistu olut hyvältä ja savut ku mun hyväntekijä tuli poikkeen ja tuli semmone hyvä voimaantunut tunne...ei sitä tarkota et mua huvittas dokata enempi kuin pullon tai et mun pitäs joteskin katua, mut eihän mikään asia oo oikeestaan yleispätevää mulle kun kaikilla on oma totuutensa. mä nyt tiedän et mä en haluu toistaa taas samaa ja jäädä tänne kun tän dimenssion loppuun ja oon käsitellyt jo ajat sitten kuolemani -oonhan mä vanha sielu ja meitä on suomessa edelleen se 10.000 eihän me osata pysyä paikoilleen ja silti tääkin mitä lätisen ei oo mun juttua vaan kolektiivisesta tajunasta ilmeisemmin lainattua -olemme kaikki samssa veneessä edellleen:) <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus