=mahatvana=

  • ZOMQandBarbieQ

tänään kaikii on täydellistä ja eilen musafilkkaprojeti aukesi ja tajusi n miten homma toimii. anu, siru, melle, qvistus ja jonanna on hyvä ryhmäja niitä on mukava ja helppo ohjata. täytys legioonasta katsella joku alaikäisennäklöinen vetään röökii ja liuttimia imppaamala siististi muovipussista.

kyllä tuolla länsitorin seutuvilla löTyy silokkisienii semmosesta alavasta koirankusetuspaikasta. se oli semmonen sopivasti mättäinen
mesta koiran jätöKset sun ismompien antaa silokeille virtaa kasvaa skutsissa.SE METTÄ ON TOSSA SADAN METSÄN EIKU METRIN PÄÄSSÄ. MINKÄNLAINEN OLIS SAIRASTAA TANSSITAUTII -OLISKOHAN SIINÄ MITÄÄN SAUMAA VETÄÄ JOTAIN SALSAA? MMM! ALAN VALMENTAMAAN JÄÄKIEKKOJOUKKUETTA. ILMEISESTI HPK TAI TAPPARAA SIIS DIVARISSA-SE ON MUN UNELMAA JA HAAVETTA ...SIISTI SEN MÄ OSAAN!!!"!

mä oon täynnä rakkautta ja ajattelin mennä jonnekkin tanssiin ja tutustaan ihan uusiin ihmisiin -tänään vois rakastella silleen kunnolla. mä sain teostolta rahaa -mä luulin et se lafka ón kuiva mut se on ihan märkänä ja nyt on mentävä mä en ajattele, mut mun kaveri toi musse se on aika hiljanne...mut se haluais melki kaikkee tolleen alkuun.

täytys ottaa mukaan suojaa jos sattuu joku ewpämääräsempi tapaus. rakkaus on siistiija hienompaa kuin se et tilillä huomattava summa (teosto)jonka sijoitan soittokamaan ja kultaa´n ja sit siihen oikeeseen kultaan.

yx jennkiläinen basisti tuli käymään hesasta ja kyytii. se sanoo mua white monkeyksi -se oikeestaan sonkin ihan sopiva ja osuva nimie mulle.
tää waltteri on kova soittaan bassoo ja on meitin bändissä imuttAMASSA.

täytyy ottaa tasan tunnin päikkärit kun on niin pihalla et haluu päästä värikkääseen unimaailmaan taas mä meen vedenakka ja oon onneline....

yksi e´x muija soitti ja ss´´...nyt ei pysy simmut enää kiinni...on tullu puutarhahommat, kässärii, soiteltu ja kokoajan säätöpäällä
-nyt vois himmata ja pudota uneen semmoseen pieneen kuolemaan ...ei se oo pelottavaa. kuolema kestää vain niin vähän aikaa et sitä ei kannata missata ....vaikka mua naurataa nää kaikki hysteerikot ja maailmanlopunedustajat kasvihuoneineen -NYT VOIS GOLF-VIRTA SEISAHTUA
JA ALKAA JÄÄ KAUSI¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

AAH Backwoodsin skareita mulla on tietty messissä. nyt vois vetää ne päikkärit....pistänkin jotain meditatiivista musaa....aah traas mä oon jonkun valaan päällä ratsastamassa -ei nyt oon ilmalaivan päällä en siellä matkustamossa vaan päällä ja tää heiluu...täytyy katsoo ettei eksy jos toi tuuli tosta yltyy, mut jos niin käy ollaan taas jossain tuntemattomassa paikssa mitä todennäköisemmin -suurunhulluna diivailu on siistii -onnex on tarpeex fyrkkaakin ja ´toi yks velalline sai anteeksi kaiken jos tuo mulle marsun nupin ja 3 nattari lamppuu heebollA JA JOTAIN UUTA MUT EI LIIKAA .-EI TÄÄ MIKÄÄN KAATOPAIKKA OO...TAI ONHAN...NAISET TÄÄLLÄ KAADETAAN, MUT NE ONKIN IHAN UUSIa...ihmiset päästää ittensä liian helpolla ja luulee et se ei masenna tai ahdoista tai sressaa -ihan sama . mulla on rajattomASTI AIKAA JA MULLA EI OO KOKSAAN NIIN KIIRE ETTEN EHTISI HAVAINNOIMAAN YMPÄRILLÄ OLEVA KAUNEUDEN...KAIKKI KAUNIS TUNTUU OLEVAN TÄÄLLÄ AMAZONIASSA JA EN EHKÄ MEE IHA N KAUPUNKIIN ASTI, MUT SITÄHÄN EI TIEDÄ MITÄ TAPAHTUU JA HYVÄ NIIN:D

JIPPII

MÄ RAKASTAN TEITÄ JA SITÄKIN JOKA ON ERIPURAINEN -SE ON IHA KEHITTÄVVÄ:)

http://groups.msn.com/zombiegallery

multa oli pöllitty fillarin bussipyskiltä jpja se oli jo toinen pyörä..nyt meni maastopyörä -soitin poliisille, mut täytyy tehdä loppu tästä mu pyörien tiiirikoimisesta, muttei sekään vituta:)

3 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

23.8.2008 19:21

ANNAKIN PÄÄSI UUDELLA KONEELLA MESEEN Ja on innoissaan kun mä hoidin niille tanssikurssinpitäjän-aloitetaan salsata jne ihan vaan lämmittelyx:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

23.8.2008 19:34

ANNAKIN PÄÄSI UUDELLA KONEELLA MESEEN Ja on innoissaan kun mä hoidin niille tanssikurssinpitäjän-aloitetaan salsasta jne. ihan vaan lämmittelyx:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus