mmmmmmm

  • ZOMQandBarbieQ

aah. tää on ihanaa ku ei tee mitää ja makoilee ja syö -tosin koiran kaa kävin ulkona ja naapuri sano, et mun vene on vetämättä. Sanoin sille, ettei sen välii oo...se voi olla vaikka varastettu j.materiasta josta ei välitä, ei kannata nähdä vaivaa.

valonLAPS on muuttunut diivamamaiseksi kissaksi
joka syö paljon suklaatia ja pehmittää suloista untaan puuhastelemalla taikalampun parissa.

luurini pärisi yöllä jossain taskussa ja kiinnostus ulkopuoliseen maailmaan heräsi siinä määrin et päivälklä kolmelta heti herättyäni ja mietiskellen tunnin ottaako vai ei ADHD-lääkityksen et himoamani sisäänpäinkääntyväisyys lakkaisi ja sais hoidetuksi jonkun jutun joita ihmisten on tapana tehdä ja vaikka ne kuulemma on rasittavia niistä tulee tärkeempi olo kun on saanut jotain aikaan oli se sitten ihan kuinka järjetöntä hyvänsä.

Ihminen tarvii turvaverkkoo ja kiintopisteitä ettei se sekoo.
No puhuin mäkin tänään luuriin basistille ja lupauduin jedaan jossain studion ertistyshommissa.....mä uskon eristykseen

Nää ADHD-pirit on laillisia niinku ADHD:tkin eli meitii ei enää paljoo poltella roviolla. Ja vois olla asiallista käyttää lääkitystä huomennakin -jos muistaa. Taudin kuvaan kuuluu just se, että eihän niitä lääkkeitä muista ottaa. Mut tärkeintä onkin, et luulee et on ottanut. Tai oon vähän noviisi vielä täs adhd-zydeemis....mun piti soittaa kahden viikon päästä lääkärille, et kuin menee uusien lääkkeitten kaa ja silleen, mut ehän mä oo muistanut niitä syödä ja en yhtään ihmeteleyt kun se lekuri sanoi et "soita si koska huvittaa" ja kysyi , et sopiiko sille sen uudet silmälasit jokka se oli juuri ostanut ja sopihan ne, mut se ei kysynykkääm näyttääkö ne hyviltä -NO Ei !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus