PASKALOKKI

  • ZOMQandBarbieQ

Elämähän on loputonta painajaista. Mutta kun ajamme aikaa kohti, ohitamme ajan. Mutta miten kohdata aika? Pitää ennakoida ja ajoittaa oikein....syntyy ajankohta. Se on se tapahtumien polttopiste. Se on juuri se mitä me olemme aina halunneet olla ja tehdä. Huomaamme, että olemme tuhlanneet aikaa JA kuluttaneet sen tyhmästi.

Mutta sit, mä näin sen. Mä menin sinne, ja tykkäsin tehdä sitä. Emmä siitä rahasta niin paljon, mut mä rakastan tehdä tätä. Mutta sitten tulee joku veen paskalokkija pilaa kaiken. Se varstaa mielikuvituksen ja tekee ihmisistä ilkeitä. Sille mikään ei oo pyhää . . . se on myynyt äiteensäkkin. Se tekee musta mielipuolen.

Paskalokki on vienyt monia hautaan liian nuorena. Paskalokki valehtelee ja anta mukamas hyviä neuvoja -oikotien onneen. Älkää uskoko ! Se käskee Tappaa ! Se ei oikeesti välitä.

Paskalokista pääsee eroon, kun ei kuuntele sitä vaan alkaa haaveilemaan ja alkaa elämään unelmassaan. Pitää kehittää tosi iso ja vilkas mielikuvitus voittaakseen Paskalokin, muuten voi käydä huonosti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus