profilointia/valehtelua/näyttelemistä/feikkaamista

  • ZOMQandBarbieQ

Muijan kans tuli oikeestaan bänät sen takii, kun mäkehuin sitä melki yhtä hyväx vaehtiljax kuin oon itte -jututhan on parempia yleensä jos niitä hieman värittelee....pimu loukkkaantu tästä.

no yx kaveri joka on mulle aina velkaa ja mankumassa lisää sitä ja tätä -hieman ahne.....niin mä kehuin kuinka sitä, et ooon oikeestaan kateellinen sille kun se osaa laskelmoida paremmin kuin mä....sen leuka loksahti alas....sitä ennen mä paljastin sille, etten oo oikeesti vammainen ankä niin tyhmä, et mä näyttelen sitä ku se kannattaa -sillonkin siltä loksahti leuka....kielsin sitä kertomasta kellekkään asiaa, mut jätkä toimi akkamaisesti ja kehu muille , puolitutuille, et mä tajuunkin jotain. wee, nyt ne miettii tietty miks mä feikkaan ja pelkää sanojaan -eivät ees puukota niin rajusti selkään kuin ennen -onnex muijat on erilaisia:)

4 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

13.6.2007 16:08

tää mun eka musavideo on tehty alle tunnissa ja pelkistä kuvista -sen se on näköinen mut ehkä se on sit tekotaiteellinen -fairy on yks mun suosikki tuotteita ja siitä saa parhaat saippuakuplat edelleen...eikä siinä oo mitään myrkkyjä, joten se on egolokinenkin tuote:) Tarkoitan nimenomaan vihreetä fairya...se keltainen sitruunapaska onkin kaakelinhankausainetta ja muutenkin myrkkyä:P

http://www.city.fi/videoni/video/4276/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

13.6.2007 16:13

John Zorn on yksi merkittävimmistä tuntemistani elokuvamusiikin tekijöistä ja sain siltä palautetta animaation muodossa kun olin lainannu siltä pikkaisen omaani pari juttua liikaa, mut se oli mukava äijä ja ei menty rosikseen -vaan se käski mun lähettää sille JUP_SAVUKKEITA.....se tykkäs niistä tupakoista ja itseasiaassa on eka asiakas ja koekaniini mun Tupakkaprojektissa (röökiähän ei saa mainostaa, mut netissä onkin omat lait:)

http://www.city.fi/videoni/video/5006/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

17.6.2007 14:13

AINATYHMÄT JENKIT
31.05.2007 - 01:57

On ISO SIKA tossa
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200705296161804_uu.shtml

ja sekin piti mennä ampuun, et vois olla kovaa poikaa.
olis ottanut elävänä kiinni....elävänä toi oliskin ainutlaatuinen:P...mutmut...on täällä pirkkalassakin villisikoja, muttei noin hienoa. onhan toi nyt melki yhtä siisiti himassa täytettynä kuin pandakin tai terroristisika...peniksen jatkeita.

päivä päivältä pidän jenkkejä enempi tyhmempinä ja muutenkin katveessa olevina -ei niillä oo mitään tajua elää maapallolla kollektiivisessa tajunnassa ja pelata jotenkin luonnon ehdoilla ja muitten kanssa samoilla säännöillä -ne terrorisoi viattomiakin kaikkein eniten, koska ne elää muutenkin ylivarojensa muitten rahoilla. ne pitäs lähettää kaikki kuuhun oikeestaan -on siellä joku fiksu varmaan, mut ihan sama.

suomeen ei jenkkejä pitäs päästää kuulustelematta
-tyhmyyskin voi tarttua -tyhmyyskin pitää ansaita-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus