=ruutana-allas=

  • ZOMQandBarbieQ

tulin oikein urheiluhierojalta ja multa hierottiin joka ainoa lihas viimesen päälle. nyt onkin tosi viritetty ja uudestisyntynyt olo ja tunnen olevani
voimakas ja voin kaataa halutessani vaikka tämän talon:)

suuntaan silti energiaani kärräämällä multaa jota kävin hakemassa muutaman säkin ja lisää haen tuolta tien toiselta puolelta. se on semmosta maata jossa on metaania kun siihen on haudattu lahdattuja sikoja...täällä on ollut joskus teurastamo toimintaa:) nyt mä taas laajennan ikuisuusprojektiani elikkä koiran uimaallas projektia -sinne vois laittaa muutaman ruutanankin polskuttelemaan -nehän fisut pärjää vaikka toi lammikko jäätyi umpeen. nyt mulla on paikka josta v oin kärrätä liuske kiveä vuoraaman loput lammikosta, kun se viimevuonmna jäi hieman kesken.

käsitteellä vois käydä illala katsomassa jos emäsveristen eliitillä olis jotain prokista -siis oltaisko me biisejä duunamassa....mul kun on hirttänyt tän oman projektin kans....parempi hoitaa muitten juttuja ne kun tulee aina väklisinkin tehtyä valmiiksi -omat jotenkin aina kuullostaa et ne vois tehdä paremmin -outoo.

http://wwww.legioonateatteri.fi

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus