rysä

  • ZOMQandBarbieQ

noni. nyt saatanan komee päivä valittaa. kun on koittanut tähän käsittämättömään selvinpäinolemiseen tottumaan ja pikkuhiljaa ihmisiinkin. etupäässä on saanut käydä lääkäreissä niinku silmälekurissa, hammaslääkärissä ja eilen meni jossain olkapää sijoiltaan ...mmmse on edelleeenkin sijoiltaan ja turpoo...niin joo täänän en soitta kitaraa vaan leikin noitten silmätippojen kans etten tuu sokeeksi. jaahas taas pitää mennä ottaan tippa. vähän vaikee tehdä mitä kovin taiteellista jos sattuu meneen ajantaju, niin eihän noita silmätippoja muista ottaa -vittu 3viikoo tippoja ja rapiat...muuteskin saa psyykata itseenä ettei mee nervi. tosin astiat hajoavat käsiin ja perkele.

.niiijoo orkesteri on varmaan ihmeissäään koska mä oikeen toivun kun ollut tääl balilla "rentoutumassa" -joo, nyt tää Bali on ihan turisteja täynnä ja alkaa oleen yks vitun persläpi ja lomahelvetti ja olis kiva nähä. nyt näkisitte perseeseen ammutun karhun joka on syönyt mut. lennot on peruttu joten oon jumissa tääl viel tovin. kai mä joku päivä pääsen täältä vex

2 kommenttia

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

remihep144

1.6.2023 06:31

Find a Fords Sonic Drive-In near you. Browse its menu, order your favorite items, and track delivery to your door.
https://sonicmenuprices.info/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus