=säälipillu=

  • ZOMQandBarbieQ

Ulkomaalaisia hiljaiset suomalaiset ahdistavat. hiljaisuus on kaikkein suomalaisinta mitä tiedän.suomalaiset osaavat hävetä jopa nin paljon, että kukaan ei juurikkaan innostu suomalaisesta murtomaahiihdosta vaan seurataan mielummin mäkikotkia ja lätkää.

suomalaiset ovat pakanakansaa ja meillä on mettäläisen "kulttuuri"
ja se toimiii ainaskin musassa niin hyvin, et ei enää jaksa kuunnella ahistusta sillä hiljaisuuss on ahdistavampaa kuin ahdistava musiikki (tää ei ookkkaan varamasti kaikilla ihan sama juttu, vaan jokkut sinnimmät tarvii musiikkia ahdistuakseen ) mä kuuntelen mielummin hiljaisuutta tai tarkemmin itseäni ja jonkun oopperoitten ja rock/pop-lyseoitten perustamiset tuntuvat järjettömiltä ja idioottimaisiltA
-samoin teatterikin vaikka itse kusen taas toiseen taskuuni jälleen. jos jotain tuetaan, niin mulle tulee mieleen joku avuton invalidi. asioitten näin olleessa invalidit ja muuten spesiaalit saa arvostusta jota ne eivät ansaitse itse -säälipillua.

olen kateellinen kaikille työkkäreitten ja fattojen asiakkaille jokka saa just sopivasti muttei liikaa ja vähin vaivoin. tosin työttömät ahdistuvat, sulkeutuvat ja masentuvat elleivät itse kykene keksimään itselleen jotain uutta ja kehittävää juttua ja alkaavat häpeämään köyhyyttään -joka suomessa on suhteelinen käsite verratuna globaaliin.

asioitten hitaammin tekemisen tärkeys alkaa pikku hiljaa olemaan trendikkäämpää kuin kovatempoinen ja kuluttava materian tavoittelu.
tajutaan pysähtyä rajattomaan aikaan -oravanpyörän jättäminen ei taida sopia meitin hallituksen malliin Wittu sit yhtään, mut ihminen on individualisti ja elää jo kaaoksessa kaamoksen kanssa - jumittaa oikein kunnolla.

mut onnex maailassa on muitten riemuksi hulluja joita useimmiten tuetaan ja pidetään vammaisina tai muuten pelleinä ihan sen takia vaan että heidän pitää esittää viihdettä tahtomattaan tai tahattomasti muille könsikkäille jokka suu auki ihmettelevät, et kaikki paskA SE MENEE LÄPI,
koska jokkut eivät ajattele asiaa niin vaan toisin.

kaikkihan leikkivät nykyään kokoikänsä kunnes kupsahtavat. vanhukset ovat kadonneet jonnekkin ja vastuu ja muu ikävä sen myötä ja tehdään vähän goottia jne. ahdistukseen.

bloggasin oman tekeleeni vuodatus.orgista. alkoi ärsyttämään kun vittu-sana himmataan kirosanaksi vaikka se on kirosanaksikin liian paska ja jennki-invaasiota.
se on vähän niin kuin puukkoo survois pilluun....pillu on huomattavasti nätimpi sanana.

jollain sivustoilla olis siistimpää kun sakokettais sähkörahalla kaikilta kiroilijoilta ja muilta rumuuksia tuovia sivustolle. Täälläkin ihan varmasti jengi haihtuis pois tai joutuisi opettelemaan kiertoilmauksia kirosanoille jokka on oikeestaan perussuomee ja yleisimmin käytettyjä sanoja. esimerkix jos ku duunataan jotain kirveellä ja lipee kirves polveen tehden haavan...voisi helposti kuulua "perkele" joka yleensä aloittaa syvällisemmät keskustelut täällä härmässä.

kirosanojen korvaaminen on aika munatonta touhua silloin kun todellakin joku asia wituttaa.

haista wittu barbie!!!
kuka todella välittää säästää jotain v%#*n maailmaa
kun kaikki saa p#*#ua ja munaa niin paljon kuin jaksaa.
munat/p#*#ut ruvella kuolaaa kuolleet ja kaikki voittavat kauneimman missin taikka herran jotka repee -muttei nauruun.

kuolema on kaunis mut liian lyhyt. Ei uppoo pohjaan niin kuin mä,
ja vajoon enemmän luonnottomasn kauniissa parkukuorossa.
sä synnyit mulle vähäksi aikaa. Nyt kaikki loppu on ja mä hajoon,
vajoon pohjaan.

kiRKUVAT TUHANNET ÄPÄRÄT ja kantavat muovikasseissaan lisää kotipitzaa pakastimeen jaksaakseen sietäää tätä vaivatonta, kevyttä eloaan.
kuolema on kaunis sun suonissasi. Kukkivat kromiteräkset puhkovat neuloillaan sinertäviä taipeitasi ja sinä; sinulla on hauskaa.

7 kommenttia

BarbieQueen

12.12.2008 20:35

onko sulla alkuperäinen kateissa???
Huomenna arkkua kantamaan. Unohdit mainita suomalaisten vainajan palvonnasta jotakin:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

14.12.2008 19:49

black uhuru
http://www.youtube.com/watch?v=pwHXyAycHlw

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BarbieQueen

14.12.2008 19:54

blondie
http://www.youtube.com/watch?v=a7LZRaHz0Q8

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus