=shoppailu=

  • ZOMQandBarbieQ

taas joku kävi ovella ja käskin poistua
häirittsemästä. paha tuuleni johtui siitä ilmeisestä seikasta, et ween lumi on sulannu mun rinteestä vaikka tamppasin sen tiukkaaan, niin sinne jh rinteeseen jäänyt tarpeeksi laikkuja minisukilla laskemiseen.
sit oon tilannut kaikkee juttuja netistä ja ne on jokkut myöhässä
ja mun taiteellinen ja tieteellinen tuotanto hyytyy vähäksi aikaa ja voi joutua itse käymään pankissa tai muuta ween köyhää.

mä oon elänyt ihan käteisrahalla ja käyn pankissa ainoostaan sähköraha-ongelmien takia. eksyn yksin tavarataloon helposti ja en löydä tavaroita mitä etsin vaan jotain ihan muuta tulee mukaan. mul pitää olla aina joku joka menee mun puolesta.

hoitaan ostokset kuten joulunakin. paits ihan henkilökohtaiset jokka on itsetehtyinä parhaita. tunnen itseni vammaiseksi kaikkialla muualla paits
silloin kun on artistina.

kaupoista en muutenkaan ruokaa osta, koska se on siellä ihan paskaa ja ei luomuu. witun soijjamaidot on ihan perseestä. mutta tukku-kaupoissa sentään tulee joskus käytyä kun siellä on ainakin hinnat kohdallaan.

oikeestaan mitä enmmän roinaa sitä näkee sitä vähemmän sitä haluaa -haluaa edes nähdä. siispä esmes kirppareilla on kiva kysellä kaikkee tyhmää siellä tungeksivilta pimuilta SEN sijaan , että tapittaisin kaikkee romua mitä sinne on raahattu haisemaan.

jouluisissa tavarataloisssa voi aina hassutella henkilökunnan kustannuksella ja muuta kivaa. mulla on piilevä kleptopamania varsinkin korukaupoissa jos niissä on huono palvelu -asiakas on aina oikeessa.

roskalavoilla on joskus aarteita joita ei voi jättää sinne.

4 kommenttia

BarbieQueen

15.12.2008 14:21

yleisön kanssa täää toimiiii...toi edellinen oli paska:)
http://www.youtube.com/watch?v=gRl00Tzitps&feature=related

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus