=unohtu=

  • ZOMQandBarbieQ

oon yhtä (näin ainakin toivon et yks vaan) naista luvannut naimisiin ja kaiKkee ja sitten oon unohtanut TYYSTIN KUUKAUDEKSI PARIKSI. no nyt tämä suSsu on SANUT PÄÄHÄNSÄ TULA MUA KATSOMAAN tampereelle ja mä en oikeen tiedä mitä tekisin; joko olen mies ja otan naisen maatiloineeen tai lähden halppislennoillla seuraavaan kohteeseen karkuun kohti uusia neitOja. paska ku mä osaan olla ääliö ja nyt mun muistikaan enää pysy perässä -naisille joskus tulee vaan luvattua kaikkee ja seissopppa siinä snojesi takana kuin mies. oon jo ihan hottina paniikissa, himossa ja kaikkeee. UPEETA. HYVÄ MINÄ. NAINEN ON KYL IHAN ROTUTAMMA JA ERITTÄIN HYVÄ LIIKEISSÄÄN JA KÄTEVÄ. JOS MUSTA EI OO KUULU MITÄÄN, MUT ON MYYTY JOHONKIN IHMISHUUTOKAUPASSA JA MUL MENEE MUUTESKI UPEASTI.

MAANISILLE IHMISILE EI PITÄS ANTAA KÄYTTÖÖNSÄ TIETOKONEITA NOIN VAIN SILLÄ TÄÄLTÄ SAA TILATTUA ELÄMÄÄ ISOMPIA ASIOITA JA POSTISSA TULEE UNIVERSUMI JA NYT JÄNNÄÄ NIIN PERKELEESTI , PANETTAA, AHDISTAA JA KAIKKEEE Ö-ENHÄN MÄ OO EES TAVANNUT K TÄTÄ MUIJJAAA KUN JONKU SATA KUVAA LUUPANNUT VAAN . oon tyhmä oon tyhmä oon kusessa oon ääliö oon valehtelija oon rakstunut oon ihana oon rakstunut oon hullu oon mielipuoli ooon ääliö. oon vaarassa oon idiootti. kiitos tästäkin päivästä joka voi olla aika siisti tai sitten ihan mitä vaan ja mul voi olla kiire monestakin syystä tai sit mä palkaaan etsivän seuraamaan ja kuvaamaaan vosua -oon aiemminkin väijjynyt jotain miisejä ja mannekineja jokka mua on kiusannut, mut mä oon ihan itte hurmannut tän ja oon täynnä odotusta joko lennnolle jonnekkin kauas tai sit haluaa elämänsä naisen. Mun pitää kavereilta pyytää pientä palvelusta ja konsultointia ettei tuu mokattua sillä ne todella tyrmäävätkin on maailamssa rajallisesti ja tämä kuluu ehdottomasti niihin jokka voivat häiritä hieman taiteilijan rauhaa -mä voisn kyl maaalta sen ja ei tarvis maksaaa rahaa halppilennosta mut emmä sille osaa enää nou snoa ä-se vie mua ku metrin mittaaa mikä tuntuu siltä kuin olis maailmanpyörässä joka on välillä taivaassa ja välilä maan uumenissa grillaamassa mua.

kukaan meistä eim ole viaton, mut mä oon nyt tilanteessa jos ei oo ku voitetttvaa ja nyt skarppaaan ja oon mies tai sitten emme sovi yhteen.
mahdollisuudet ovat rajattomat ja onnex mä oon mies talosssa vaikka pienne ajan haklusin muuttua semmoseksi pikkuhiireksi joka vois luikkia pakoon ku on kinkkisempää -no way. Kyl mun pitää osata elää erilaisten naisten kans ja koittaa lopettaa naisten vikittely -jo kun kirjoitin tuota tiesin että jauhan paskaaa...flirtttaus ja muu kuuluu muhun niin vahvasti kuin kuola suupielissäni

tietysti sitä vois vaihta vakka henkilöllisyyttä, sillä eihän mu kaikaikki tunne -se o mahdotonta, mut jo etelän mafia nauras mun ongelmille. italiaanokku tykkää suomalaisista naisista. emä mitään ihmiskauppaa suunnittele vaikka se kävikin mielesssäni. asian tekee vakavaksi se kun se haluaaa sukua ja kalliit häät ja silon pätäkkää ja sitä ei häiritse muk yhtään et oon taiteilij ja täys pummi ja kusipää -mä oon ansainnut kaken tän hyvän. näin asia on nähtävä ja mun pitää olla iloinen ja lopettaa pikkuhiljaa lentoaikataljen seuranta ja ottaa ilo irti. näin. PÄÄTÖS TEHTY ja se kuuluu; kahtotaan:)

3 kommenttia

WilleWau

6.10.2010 10:38

eikun rohkeasti päin kohtaamista. sittenhän sen näkee miten natsaa. Lykkaa tillit messiin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

7.10.2010 12:41

kiitos:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus