Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.

ei häröö  10

kaivoin helistimen tuolta vaatekomerosta, ja siinä oli taas
viestejä....mä tekstasin kaille saman, et tänään mä peuhaan koiran kanssa. hanna textas takasin ja se haluis nähdä mun uuden koiran....sit se kysy et ei kai mun pimu oo täällä -se kun on mustasukkainen ja voi saada tappelun aikaan:) hannan kans kun ollaan frendejä, mut sitä tietty moni naislogiikka ei usko.


koiran väsytystä  10

tossa koirassa on energiaa kuin pienessä kylässä. 6 tuntia se on ollut täällä ja 2 kertaa ollaan juostu 8 kilsan lenkki -nyt vois vaihteex kävellä alkaa oleen muuten liian hiki, et sais unta...ihan vaan parikilsaa kävellä metsässä.
tarvii hakee sille autonrengas -sitä on hyvä heitellä' ja pyöritellä....saa vähän niskaan voimia ja puruvoimaa...muutenkin vois rauhoittaa ettei mee kaikki kengät ja huonekalut:)




terrasilla notkuilua  7

huomasin kalenteria katsoessani, että olin unohtanut teatterin saunaillan -joten ajattelin pitää tossa takapihan terasilla pienimuotoisen kalajnjuonti session heti sen jälkeen kun kaikki kivet on saatu raahattua tuolta 700 metrin päästä tulevaa uimalalasta varten -sitäkin pitäs vielä vähän lapioida ennen kiviä ja laastia.
siinänähän sitä oliskin ohjelmaa....semmoset talkoot -maistuu sit kaljakin paremmalta ja ruoka:)


Suomen näennäinen hyvinvointi  4

ILMATILA

Suomen ilmatilaa loukkaavat venäläiset pääsääntöisesti. Myös muuten maamme ilmantorjuntavoimat eivät ole aikansa tasalla. Miksei olla amuttu alas koneita jokka venäläiseen tapaan paskat piittavat meidän ilmatilastamme? Myös USA eri liittoumin kuten NATO ja sen salaisimmat operaatiot kulkevat näppärästi Suomen kautta -olemmehan me diplomatiastaan tuttu ja turvallinen maa jäädä verekseltään kiinni mistään (esim. Maame kautta ihmisoikeuksia loukkaavat tapahtuva liikenne.) Näissä asioisa suomalaiset miehet ovat toi-mineet akkamaisen jälkijättöisesti itkemällä väärin käytöksistä pääsääntöisesti liian myöhään -yleensä naisnäkökulma ymmär-tää nämä hieman nopeammin. Onko muka suomalainen pelkuri-ei, mutta useammat poliitikot antavat sen kuvan, että Suomea jotenkin ulkoisesti. (NATO-jäsenyys on ovelasti piilossa Elisabeth Rehnin Hornet-hankintojen takana. (Voiko päättäjien poliittinenmuisti olla todellisuudessa näin lyhyt -EI !

HARMAATALOUS

Venäläiset ovat tulleet kuorimaan osansa harmaantalouden voitoista (esim. tullilakien kiertäminen yhteistyösssä suomalaisten kanssa, pimeät rakennushankkeet, ja muu rikollisuus) Suomen näennäinen hyvinvointi johtuu
pitkälti harmaastaloudesta. Suomi on ajautunut siihen
tilaan, että sen on joutuu sietämään harmaantalouden ja
rikollisuuden voimavarojen suhteesta ryöstetyn valtion-
kassan kanssa. Valtionkassa symbolisoi Suomen vaurautta,
ja se kassa on nimike. Rahat ovat päättäjät jo Käyttä-
neet ja tuhlaaneet peitelläkseen rikolliset jälkensä.


Puheenjohtaja Jouni Korpi Harmaa Ääni ry


FormulaOnnettomuus  1

Mekaaniset osat kiinnittyvät nopeasti neljän

näppäräsormisen mekaanikon pyörittäessä

kiiltäviä pultteja Osmon kilpuriin nopeasti,

mutta varmasti.Osmo käskee mekaanikkojen

lisätä takarenkaisiin ilmaa automaattisesta

ilmansäätelyjärjestelmästä. On kiire.

"Tsup, tsup", kuuluu kun takarenkaat

saavat juuri oikea määrän 34 asteista ilmaa.

Osmo tarkkailee kilpuriinsa kytkettyä monitoria

ja toteaa kaiken näyttävän olevan kohdallaan.

Kilpuriin kiinnitetyssä telineessä on Bifematin-

yhtiön urheilujuomaa ja Osmo ottaa sitä

kulauksen ja asettaa kypäränsä

päähänsä. Sittenhän kaasuttelee pois tallista

jättäen jälkeensä savuvanan.

Osmo jarruttaa viidenteen lähtöruutuun ja yksi

tallitovereista tulee vielä kiilottamaan auton

keulaa jotta auton lukuisat mainokset näyttäisivät

paremmilta telkkarissa.

Pian ollaan lämmittely kierroksel-

la. Osmo kurvailee jonossa muiden mukana pitääk-

seen renkaat mahdollisiimma lämpimänä.

Osmo ajoi eilen uransa parhaan aikaajon sijoit-

tuen viidenneksi. Nyt hän kyllä näyttää sponsoreil-

leen Bifematin-yhtiön hepuille, että hänestä tulee

vielä mestari. Punaiset lähtövalot sammuvat yksi

kerrallaan ja jännitys tiivistyy. "Mitä !" Sähkö-

vika!" Auto jää ruutuun. "Voi ei, taas!"

Äiti oli vetänyt tepselin pois seinästä ja huutanut

Osmoa nukkumaan pois pleikkarin äärestä. Sinä

yönä tapahtui harvinaisen raaka verityö Nikulan

perheessä Nakkilan kirkonmäellä. Poliisi tuli sii-

hen tulokseen, että yksinhuoltaja äiti oli ensin

tappanut itsensä ja sitten kolme lastaan. Koko

Suomi suri ja tätä hirveää tragediaa.


yllätys  13

huoneessa on 50 astetta, vaikka on tuulettimia.....ei tuntia kauempaa jaksa soitella tänään yhteen menoon -ei tarvi ainakaan saunassa käydä erikseen. ja mä oon duunaamassa tohon pihalle pientä uima-allasta -naapurit kyselee mitä mä oikeen kaivan ja miks mä raahaan kiviä.
mä sanoin, et se on yllätys:D


TammerTukussa  2

heräsin ja huomsain, et oon käynyt vähän TammerTukussa osatamassa tavaraa -piti ostaa rottinkinen mattopiiska, eikä mitään muovipaskaa. no, siellä oli tukkuhintaan ja tuttavanalennuksella 70 prosentin alle mulle kun on tukkukorttikinn ja kaikki....joten ostin sieltä kaikki valkoiset ja vaaleemmat vyöt ja housut vex -ettei tarvi ihmetellä, et kaikilla jollain vastaantulijalla sattus oleen samanlaiset ja joutus heittään vihasena omansa teatterille tai kierättykseen.

Vihreetä fairya ei ollut TammerTukussa,vaan sitä keltasta kaakelipesuainetta -muka sitruunalla hajustettua fairya.....myrkkyä se on, ja asiakas on oikeessa tukussakin ja saa nostaa mekkalan ku yritetään myrkyttää ja tuhota asiakkaan astiastot kerralla jollain paskoilla pesuaineilla -kande huolella lukee tuoteseloste ja vedättää rahaa asianajalla jos oikeen on kärsinyt kuten esim. astiat hajois pesussa -kyl puoliaan kannattaa aina pitää eikä jäädä tyytyyn -saa kivasti rahaakin sit huonommasta kohtelusta:D


päänsisäinen sirkusorkesteri  1

eilen tulin karvalta muusikko/elelktroniikasäätäjä-korjaaja. piti pikkasen soitella tunti pari ja sit mun piti mennä nukkuun univelkoja joita ei ollukkaan
-soitettiin 7 tuntia putkeen ennen kun mul kramppas uusissa punasisa koristossuissa vasen reisi....se reisi oli valmistautunut tennikseen, mut mun tenniskaveri aki oli witun kännis ettei sitä voinut katsella- ja se väitti et se oli hukannut mailat jonnekkin.

tunnin makasin sängyssä ja taas on pirtee olo -en kyllä nukkunut ollenkaan, nut kunhan oikaisin. tänään korjataan ryhmällä täällä mikrofoneja ja rakennellaan muutamia uusia pedaaleja, niin ja toi valoohjain on taas paskana -sit vois äänitellä eilisii .

oli outoo mennä pää täynnä omia biisejä juomaan yhdet pispalan pulteriin -en oo käynyt siinä baarissa vuosiin ...ohi mennyt kyl usein...valtavirrassa oli jotain tuttuja taas soittamassa, joten ei kiinostanut jostain syystä siellä tungoksessa kuunella jotain witun moista mekkallaa -riittä ku itte tekee jotain mekkalaa myös....pää hajoo muitten biiseistä...tarvis olla joku soittamaton ukko/roudari aina lapsen vahtina katsomassa, että ei hukata mitää ja osataan tilata tiskiltä -normaalit toinnot alkaa oleen liikaa kun on omissa maailmoissaan.....
ei tajua heti, et kengät pitää alittaa koknaan jalkaan...plektra piotää ottaa sormienvälistä....kitara pitää jättä ulos eikä se kaulasssa voi laittaa takkiia päälle helpolla -tämmöset asiat waivaa kun on huolella säätänyt -niinku melki aina:D
-joskus on saa tarpeekseen musasta ja foogelit tai pimut voi parantaa pään -tai sit ei....joo sekin oli outoo, et röökii ei voinut polttaa sisällä, mut nyt jengi ei istunut persehomeessa , vaan ulkona oli coctail-kutsun tapaiset röökajilla. ihan hyvä röökin siäpolttokielto kesällä on ,mut pakkasessa talvella se voi tehdä monista yksinäisiä kaappijuoppoja-eilen poltin 4 röökiä mut kaikki puoleen väliin.

vittu siellä baarissa on yx jannu istunut vissiin 15-wuotta samalla paikalla kaljaa dokaten -ihan samalainen ku ennekin -asuukohan siellä...aina baarissa...vähän tapojenorjuuttama, mut hauskaa katsella ku se on wee siellä samassa paikassa tiskillä dokaamassa hitaasti ainaista kaljaansa:)

vois mennä ulos röökaan ja samlla potkiin palloo ja jatkaa sit säätöö ja tsekata kaikki korjattava esille-eilen siellä baarissa potkasin röökillle mennessä ovan vieressä olluta isoo kivee...se oli ihan täällä olevan pallon näköinen