Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.

ooooh  1

tänään onkin taas selkeempäää -päässä siis....wee...kaurapuuro palaaa....oli hyväää. mutsi tuli sopivasti poikkeen ja sano, et ompas hyvää kaurapuuroo -se luulee ettetn mä osaa laittaa ruokaa ja tiskata -miks tiskata kun naiseilla on omat käsityksensä:)

krisse (mutsi) toi mulle lisää röökin taimia. annan lintutalossa oli puluja ja kaikkee -tarvis olla hitchcock, et pystys opettaan ja ohjaan niitä lentään olkapäälle tai päähän sillon ku käsketään.


holidayinn  3

jäin jumiin ja olin muutenkin joku muu, mut oli ihan kivaa.........röhnöttää kaks wrk soffalla -ei oo aikoihin hirttänyt noin pahasti....oonkohan pikkasen kontrollifriikki. oikeestaan naiset aina pilaa kaiken friikkeilyn. kakspäiväää tuntuu ikuisuudelta -ihmiset on witun outoja...... -peilissä oli joku pöllön näkönen tyyppi joka nauro ihan tyhmästi, mut onnex jääkaapissa oli jätskiä...oli pakkko tulla taksilla pois mul on peppu ihan sammaleessa...seireenin tuoksu oikeestaan toimi parhaiten....jotain hippihajuja kummiski.

kerrankin olin älyttömän hiljaa ja paikallaan........tuijotin ferrarin punaisissa kuorissa olevia kolmea miekkaa siinä akvaarion yläpuolella.....kunnes siirryin akvaarionihmettelyyn.....sit siellä lenteli pari puluja ja ja onnex yks tuli auttaan mua helistimeen puhumisessa kun se soi -kaveri luuli et mä muka panen ja oon helistimessä samaan aikaa -.wittu se olikin kännissä....emmäkään nyt ihan dorka oo-huomenna taas varastan 5-vuotiaalta mielikuvitiksen ja meen uimaan ja lähden karkuun kaikenmaailman seireenejä -voix kokoajan vaan muka rakastua. mul kun kuulemma yx huono tapa -mä hakkaan päätäni välillä seinään ja muutenkin.....mä pidänkin käsiäni jotenkin arvookaampana -waikee ottaa vasara suuhunsa.



käheetä  2

loppu ääni ja on muutenkin kähee ja himmee. weemäistä, mut pitää koittaa olla hiljaa jonkin aikaa. täytyy säätää kuvaa
ja neuvoo ohjelmoijaa sivujen suunnitelussa. jos jatkaisin jodlaamista tunninkin, niin multa loppus ääni kokonaan, niinku mikkelissä legiooonaTeatterin kans vai missä se oli se oli -aika nöyryyttävää.


profilointia/valehtelua/näyttelemistä/feikkaamista  4

Muijan kans tuli oikeestaan bänät sen takii, kun mäkehuin sitä melki yhtä hyväx vaehtiljax kuin oon itte -jututhan on parempia yleensä jos niitä hieman värittelee....pimu loukkkaantu tästä.

no yx kaveri joka on mulle aina velkaa ja mankumassa lisää sitä ja tätä -hieman ahne.....niin mä kehuin kuinka sitä, et ooon oikeestaan kateellinen sille kun se osaa laskelmoida paremmin kuin mä....sen leuka loksahti alas....sitä ennen mä paljastin sille, etten oo oikeesti vammainen ankä niin tyhmä, et mä näyttelen sitä ku se kannattaa -sillonkin siltä loksahti leuka....kielsin sitä kertomasta kellekkään asiaa, mut jätkä toimi akkamaisesti ja kehu muille , puolitutuille, et mä tajuunkin jotain. wee, nyt ne miettii tietty miks mä feikkaan ja pelkää sanojaan -eivät ees puukota niin rajusti selkään kuin ennen -onnex muijat on erilaisia:)


MUSIIKKIBISNES JA HÄIKÄILEMÄTTÖMYYS ON OK  11

triomme ontulossa tänne ja pari kuvaajaamme sekä
naisnäkökulmaa ohjaamaan ja äänittämään -tänään
teemme moviemakerilla miöljoonien taalojen rockvideon
sikahalvalla-jälki vaan tietty on vaan huomattavasti
parempaa kun meillä ei oo kaikenmaailman kuvaussihteereitä, assareita, liuta valomiehiä
ja muuta liian tärkeetä byrokratiaa säätämässä meitin liian halvoilla vehkeillä. tännekin sen vois imuttaa, jos saan tän myllyn toimiin kun tästäpuutuvat kaikki comit ja netit (ollu pois jo 7 kuukautta) -tämä vika vaikuttaa siihen , et ei pääse kirjautuun imille lukuisille kotisivuillen jonnne on helppo saada liikkuvaa kuvaa, ääntä ja animaatioita aikaan....tää vehje pistää pähkäileen ja kokeiuleen kaikkee miten pystyy crakkaileen vielä halvemmalla --tää kasvattaa luonnetta tämä PCja opettaa kärsivällisyyden jalon taidon.

..onnex yhdellä mun työntekijällä on hyvä tältävuosituhannelta oleva mylly ja sit vielä
erikseen joku normaalimpi -siellä hän takoo meille ohjelmointikyvyillään sivuja joilla tulee sähkörahaa, mutta ei ennen kuin lakimieheni Tuutin Jaska on
selvittänyt yhdistyksien rahajutut vai
pitääkö perustaa Oy veronkiertoon.
On tyhmää maksaa 80 prosenttia veroja valtiolle joka ei tee mitään meitin hyväx....yhditystoimintaakin ne on säätänyt uudelleen ja voi joutua perustaan taas firman jossa pitää käyttää vissiin 30.000ekua rahaa -ja mä kun en tykkää lainata ku muille:P mut täs tapauksessa sitä voi joutuu nöyrtymään ja se tietää sitä , et korkoo tulee ja ystävänpalvelus tietty.

Teosto on perseestä kun se ei toimi eikä valvo ainakaan mitään suomessa tapahtuvaa -ei oo tullut vuoteen sieltä rahaa ja kukaan ei kanna siinä lafkassa vastuuta -ihan kuin joku hallitus:P joten voittajan laeilla -omilla siis on pelattava. bändi jossa ollaan puhumatta musiikin älystä, bändin profiloinnista , improvisaatiosta, ohjauksesta , profiloinnista itsensä sarajakuvamaisemmaksi, mielikuvita, vaatteista jne. on paska kuin demokratia-semmoset valehtelee ittelleen.
"emmä mitän rahaa haluu ku soittaa ilmatteex ja tuupata keikkabussia ylä ja alamäet" -tohon jeesusteluun kukaan usko. musiikin mystifiointi on kans typerää tärkeilyä ja arvotusta "kun musta tuli stara, niin en mä muuttunut yhtään" -ihminen joka ei muutu yhtään on taantumassa ja pahasti

en menis yrittämäänkään sähköraha miljardööriksi tulemista -tää ei kestäis sähkörahasyysteemejä tai ohjelmointikieltä:)
tän vehkeen kun pistää päälle se vaatii pomminpurkajan hermoja, et osaa nopeesti näppäillä pois lukuisat miinat ennen virheilmoitusta -muuten tää kuulemma voi sanoo POX.

Manageri sanoi, et mä en saa pistää ilmaisille sivuille
tuotantoani...mä sanoin et mä laitan kyllä jotaiin pikkasen -niinku maistiasia (mielikuvamainontaa tietty).
manageri luulee etten mä tajuu rahasta mitään, mut mä tykkään muutenkin näytellä tyhmää, koksa se on hauskaa....niin ja tyhmillle ihmiset puhuvat sivu suunsa ja mokomat arvottajat ei vät tajua et mä tajuan ja tunnen itseni jumalaiseksi saamistani tiedoista:)