Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

goldenYears  4

postissa on tullut niin paljon romukullan myyjiä, et pitäs tänään taas mennä tsekkaan ja arvioimaan kultaaa ja kiviä.
täytyy ottaa luuppi mukaan ja pikku digivaaka -pakko köyhän on vähän keinotella....aah oma viljelemä, hiostettu ja auringossa kuivattu rööki maistuu hyvältä -ei oo turhia lisämausteita....ens kesänä alan kyllä viljeleen omaa kahviakin:)


Madonna antoi haastattelijoille  2

Madonna antoi haastattelijoille kummallisia käskyjä
9.7.2007 19:54
Madonnan esiintyminen Live Earthissa on kerännyt laajalti kehuja . Samaa ei voi sanoa hänen lavantakaisesta käyttäytymisestään. Laulaja antoi nimittäin varsin kummallisia käskyjä häntä haastatelleille yhdysvaltalaistoimittajille.

Päästäkseen haastattelemaan Madonnaa toimittajien oli suostuttava pitämään tiivis katsekontakti laulajan kanssa koko haastattelun ajan. Edes muistiinpanoihin ei ollut lupaa vilkaista. Kaikkien kysymysten oli tultava muistista, tai haastattelu olisi keskeytynyt välittömästi....plaaplaaplaa

MITÄ KUNIKAITA NE TOIMTTAJAT LUULEE OLEVASA -KATSEKONTAKTI ON TÄRKEETÄ JA KOHTELIASTA...HUOMAA ONKO TAKA-AJATUKSIA JA SILLEEN. KYSYMYKSET PITÄÄ OLLA VILPITTÖMÄSTI OMASTA UTELIASUUDESTA TULLEITA, JOTEN EI MITÄÄN LUNTTILAPPUJA JA SANELUKONEITA SAAKKAAN KÄYTTÄÄÄ -EIHÄN TOSSA OLLUT EES MITÄÄN DIIVAMAISTA VIELÄ


=mittarimiehet=  2

liuta haalaripukuisia talotarkastajia tuli mitarien kanssa
-yx mittarimies erehtyi pudottamaan digitaalisen mittarinsa lattialle koiran lelux....se meni hetkessä ihan atomeiks -digitekniikka on nykyään niin surkeeta ja ei kestä mitään.

mutsini krisse tuli näyttämään maalamaansa taulua
-se menee johonin koreaan näyttelyyn.....siis jonnekkin kaukomaille



harmaat  5

yes! tässä lähellä oli yx amazoniaa turmeleva hanke joka kaatui kun maa ja talot halkeili...wittujakos yrittää siirtäÄ meitin maata jokeenpäin johonkin venesataman parkkipaikax....siinä halkee talot ja maa uppoo suohon ja ween hyvä....täällä ku on lintuja enmmän ku pariisissa ja paratiisissa yhteensä -mä oonkin roudannu ilmaista maata, kiviä ja multaa tältä tyhmältä konkurssityömaalta-kannattais vartioida jotenkin kaikkeE paremmin, mut nää ökyt luottaa liikaa ihmisten hyväuskoisuuteen -olis se ilman meitin manÖÖvereitakin uponnu suohon, mut hitaammin:D




rockmanageri  2

meitin rockmanageri tuli käymään... oli kuullut juttua, et mä oon taas kuollut jossain witun mestassa -just tän takii mä oon zombie. se joutu meneen puhuun helistimellään toiseen huoneeseen kun tää on sähköpääkeskus eikä täällä voi soittaa ku jotain muusikin tapaista.

koira roikkuu sen puntissa -täytyy mennä auttaan, et rockmanageri ei kans kuole:)


alumiini  1

yes! tänne saunaan tuotiin kolme alumiinista tuuletinta
joissa on hitsattu alumiiniset jalat ja suojaverkot on ihan lentävän näkösiä niinku suuniteltiinkin...karva oli hitsannu alumiinia ilman tuuletusta ja maskia -ween tyhmää alzhaimeerii...alumiininkärystä saa demtiankin tosi helposti -karva pelästy -ihmisille pitää puhua samalla äänensävyllä kuin koirillekkin, niin menee kunnolla jakeluun:)